Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nur erencim yazdığın diyetler için sağol bende uygulicam da turnusol kağıdı falan yok eczanede sende idrar testi yaptırdığını soylemissin. bende yaptirayım idrar testi ama ne dicem hastaneye gidip ph dengemi ogrenmek istiyorum mu dicem o derse neyapacaksın diye hadi burda bazen bilmeden cahil konusmalarımızla rezil oluyozda hani orda olmayalim :)) sen ne deyip yaptırıyorsun?
EZGİNCİM merhaba nasılsın bayadır ben de giremiyorum canım, bende denemeler devam ediyo işallah bi gün tutar da sevinçli haberi veririm allahın izniyle:))kimse yok mu ????canim sIkIldI hep gec giriyorsunuz kizlar???yada ben giremiyorum
idrar tahlili doktor yazmadan yapmazlar canım herhangi birisine git idrar yollarımda yanma var de yazması için selamlarnur erencim sağol TİT ok. devlet hastanesine gidip idrar tahlili yaptırmak istiyorum desem yaparlarmı peki? yoksa tahlil yapabilmeleri için illaki bi doktorun yönlendirmesi şartmı?
merhaba ezgin...Ben galiba bu gun yumurtladim (akintidan oyle tahmin ediyorum). Bu sabah iliskiye girdik ama ben kiz icin ugrasiyorum ya herhalde gec kaldim. Benim iyice kafam karisti artik bu konularda. Kiz spermler yavas yuzuyor deniyor ya. Bu gun kiz gunumdu ama yumurtlama ile ayni gune denk geldigi icin herhalde kiz spermler yumurtayi dollemeden benim yumurtalar olecek. Ya bu is bu kadar karmasik mi yoksa benmi fazla analiz etmeye basladim bunu?
merhaba canım bu konuları fazla bilmem ama 1 gün farkla avantajlı görünüyosun doğum tarıhi önemliyse doğum yeri de önemli olması gerek :))
bence kafan karışmasın choise nin olayı yumurta çekimiyle ilgisi var kız günlerinde sadece x yüklü spermleri çeker yumurta hadi hayırlısı inşallah tutar ve dilediğin olur canım
BALTEX SENINDE INSaLLAH BIR KIZIN OLUR
suzeynepcigim naber kiz neler yapdin??valla ben fazla giremiyorum isler bitmiyor canim