- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
bendeeee yenileceğimizi düşünüyordum okadar dua ettimkiiii kazanalım diye ama olmadııııselam kızlar.bende maçı bekliyorum.ama sanırım bu sefer yenilcez.inşallah yeneriz ama rüyamda bile yenildiğimizi gördüm.inşallah tersi çıkar.maçı 5- 3 yenilmişiz gördüm ama inşallah ters çıkar.çok heyecanlıyım.
bu arada kızlar sezeryan ihtimalim varmışkafamçokkarıştı..bebeğim ters yatıyormuş....sezeryandan sonra hep oğlan olurmuş duyduğuma göre....naniknanik yalan attım tabi.şaka yaptım.:roflol:
ama sezeryan ihtimalim yüksekmiş.son 1,5 ay kalmış.drum dedi....bebişim 2kilo 350 gr teyzoşlar.
artık kaçgünde kendime gelirimm bilmiyorummmmm aklımdan hiç çıkmıyor maççç
gülnisacım bende korkarımm normal doğumdannnn hatta 2 tane doğum yaptığım haldeeemimozacim daha doguma cok var belki bebegin doner hic belli olmaz son ayinda degisir belki.olmazsada dr karar verir artik canim ya dogumun da agustosa geliyor insallah rahat bir sekilde atlatirsin dogumu bana hep normal dogum urkutucu gelir ama sezeryan olan bayanlar sansli diye dusunurum cunki sanci cekmiyorlar dogum korkusu yasamiyorlar
bilmiyorum blki bende sezeryani yasamadigim icin bana kolay geliyor
bebeginde masallah bayagi kiloluymus canim daha doguma kadar yinede alir
bizde bekliyoruzz burdaaaaa cinsiyetlerinizi öğrenmenizi arkadaşımorkideeee
hem mizikcilik yok sende bende ogrenicez bu bebeleri
ezgincim almanlarınn maçı hakederek kazandığını düşünmüyorummmmmmmasAllah canim Allah kurtarsin canim yenildik simdi ya of of of Almanlar bayram yapiyorlar bir görseniz gicik oldum.insAllah finalda yenilirler of of of Kötü Kazen
bennn
hakem onların okadar cezasında 1 tane bile kart göstermedi
bizimkilere her dakka verdilerrrrrrrr sevinir tabikiii almanlarrrrr ama haketmediklerine sevinsinler onlarr
okadar kızgınımkiiii aklımdan gerçekten çıkaramıyorum akşamkiiii maçııııı
o maç bizim hakkımızdıı türkiyem senii seviyorummmmmm