- 25 Eylül 2007
- 493
- 2
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim sagol ayni seyi ozlemde soylemisti
zaten drumda 4-5 gun demisti iyi olur diye
ben yinede bu kuralada uymak isterdim
herseyi denedim diyebilmek icin simdi olmazsa acaba bu yuzdenmi diye aklimda kalicak
ozlemcim canim sagol zaten once soylemistin
ama yine de bilmiyorum iste bari tam yum gunu oncesi olmasaydi
aslinda benim ogrenme gunum yaklasti ya ondan stres ediyorum
hergun kafama yeni bir sey takiliyor
senin dr esit miktarda sperm bulunur demis
bence bizim kiz spermleri 3 kati fazladir gibime geliyorsenağlama
gülnisa sen böyle yazınca benimde içim cız etti bende anneciğimi çok özledim benimde annem uzakta ah arkadaşım ah ne zor iş şu gurbetlikcivcivim annecegine gidiyormussun
gule gule git canimbenim anneciginide bir saril kocaman op benim icin
benim annecigimde keske yakin olsaydik
kis gozlerim doldusenağlama
annecigim de gecen hastaydi ya aklim onda kaldi
Evet Canım hamileyim ben de ben 2007 Eylülden beri takvim uysun diye uğraştım,diyet yaptım,vajinal duş yaptığım da oldu ama Mayısta yani hamile kaldığım ay diyeti son 1 haftada bozmuştum,ne de vajinal duş yaptım,ne de eşime kahve içirdim ne de ov.testinde çift çizgiyi yakalayabildim sadece takvime uydu ve oldu bakalım Allah ne nasip edecek...:dance:
günaydınn canımm nasılsınnnnn ,havalar iyice ısınmıştır ordaaasıcak browni canım benim günaydın
gülnisa sen böyle yazınca benimde içim cız etti bende anneciğimi çok özledim benimde annem uzakta ah arkadaşım ah ne zor iş şu gurbetlik
günaydınn canımm nasılsınnnnn ,havalar iyice ısınmıştır ordaaa
ahh benimde yarama tuz bastınızzzz
2 yıll olduu daha adanaya gelmedimmmm
bende okadar çok özledimkii ailemiiiii 40 günüm kaldııı burda günler yaklaştıkçaaaa heyacann basıyor beniiiiii
ay ya eltini biliyorumm şimdii çok üzüldümmm yaaahavalar acayip sıcak burda klimasız oturamıyoruz sen hele tam cehennem sıcağına geleceksin bende nöbetten çıktım çok kötü bir nöbetti eltim dün bebeğini düşürdü 1.5 aylıktı üstelik tüp bebekti çok istiyordu ben çok sıktım kendimi bizim hoca takip ediyordu zaten geldi gece ameliyathaneye aldık küretaj yaptık o uyuduktan sonra ben zaten çok kötü olmuşum dağıldım yani anlayacağın çok ağladı yazık sonrada 7 aylık bir kadın doğurdu sabahı sabah ettim anlayacağın
havalar acayip sıcak burda klimasız oturamıyoruz sen hele tam cehennem sıcağına geleceksin bende nöbetten çıktım çok kötü bir nöbetti eltim dün bebeğini düşürdü 1.5 aylıktı üstelik tüp bebekti çok istiyordu ben çok sıktım kendimi bizim hoca takip ediyordu zaten geldi gece ameliyathaneye aldık küretaj yaptık o uyuduktan sonra ben zaten çok kötü olmuşum dağıldım yani anlayacağın çok ağladı yazık sonrada 7 aylık bir kadın doğurdu sabahı sabah ettim anlayacağın
sağol arkadaşım inşallah en kısa zamanda olur kendini psikolojik açıdan toparlaması uzun sürecek gibi duruyor hayırlısıÇok geçmiş olsun arkadaşım,
Allah sabır versin ve en kısa zamanda da hemen bir bebiş versin inşallah.
orkideeee
canim ya bugun duydum artik burdaki drlar cinsiyeti daha erken soyluyorlarmis ya
once 5 ci ayi bulmadan kolay kolay soylemiyorlardi simdi oyle degilmis
3 cu ayinda bizim gibi hamilelerde soyluyorlarmis
aaahhhhh ben haftaya napicam
masAllah canim Allah kurtarsin canim yenildik simdi ya of of of Almanlar bayram yapiyorlar bir görseniz gicik oldum.insAllah finalda yenilirler of of of Kötü Kazenselam kızlar.bende maçı bekliyorum.ama sanırım bu sefer yenilcez.inşallah yeneriz ama rüyamda bile yenildiğimizi gördüm.inşallah tersi çıkar.maçı 5- 3 yenilmişiz gördüm ama inşallah ters çıkar.çok heyecanlıyım.
bu arada kızlar sezeryan ihtimalim varmışkafamçokkarıştı..bebeğim ters yatıyormuş....sezeryandan sonra hep oğlan olurmuş duyduğuma göre....naniknanik yalan attım tabi.şaka yaptım.:roflol:
ama sezeryan ihtimalim yüksekmiş.son 1,5 ay kalmış.drum dedi....bebişim 2kilo 350 gr teyzoşlar.