Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl koyuyorduk biz bu resimleri ya
selam kızlar, ne güzel herkes sırayla hamiş oluyor. Umarım herkes sağlıklı ve dilediği cinsiyet de bebeği kucağına alır. Ben de erkek bebek istiyorum , bu ay ovulasyon testi kullanıcam ama bugün adetimin 9 günü sizce geç mi kaldım. 27 günde bir adet oluyorum. Bir de erkek bebek için ne yemek içmek lazım ben okudum ama sayfaları bir muzla kayısı var. Sabahları ne yiycez aç geziyom ben valla... :) Lütfen cevap yazın süper hamişler ve hamiş adayları :)
valla orkidem bende bakayim derken gozlerim aciyor ya
canim ya belki seninki uykuda kalmistir ben ilk gittigimde dra sadece kese vardi bebegi gormemisti
dr bos gebelikten suphelenmisti once dusuk yapmistimya gecen gittigimde 7+6 di ve dr ultrasonda bakinca ben elleri farkettim sasirdim cunki bebek daha kucuk ama imkansiz diye dusunurken dr guldu ellerini oynatiyor dedi cok sasirmistim ben bile farkettim ya
kiz orkidem valla yeter ben bugun cok guldum karnim agridi gulmekten canim insallah seninde oglusun olsunda onunkini ye