A
aregon
Ziyaretçi
Canım,
Eger bu olayda biraz faydam olduysa ne mutlu bana canım cok sevindim.Bişey sorcam ben 6 ay once dusuk yaptım galiba hormonlar ve rahim hazır değil hala hamileliğe.Senin bu hamilelğin düşükten ne kadar sonra gerceklesşti.
Canım birde yurtdısındamı oturuyosun.Yumurta kontrolu dr la nasıl yaptırdın.Klomeni dr mu tavsiye etti.
Türkiyedeyim canım, hem de doğusunda, düşükten sonra 10 ay geçti, üç ay sonrası denemelere başladık fakat olmadı, sonra kasım da baby choice ile tanıştım, iki ay ocak için ayarlamalar yaptım ama olmadı, şubatta tuttu, yani karar verdikten 7 ay sonra oldu bgebelik, yumurta kontrolü için iki defa gittim, klomeni günde bir doz 5 gün içtim, doktoruma içmek istediğimi söylemiştim, bir doz olmak kaydıyla kabul etti, yumurtlamadan sonra 12. gün gittim iki güne çatlar dedi, ama ben gününü ateş ölçme ve testle belirledim, doktor sadece kist oluşup oluşmadığını öğrenmek için gittim yani, benim ilk gebeliğimde düşüktü, o düşükten 8 ay sonra hamiş kaldım, yani benim hemen öyle hamişlik olmuyor...