Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim Aregoncummmmm,
Bugün bize bayrammmmm
Allah kucağına almayı nasip etsin...
Darısı her isteyene kızzzzzz
Sağol canım, umarım bu başlık altında hep böyle haberler duyarız, bende artık sizleri takipteyim, müjdeli haberler bekliyorum...
orkidem bilgisayarin yapildimi ya burdasin gerci cikmissin ama insallah yapilmistir
bulantilarin varmi daha
nureren canim nasilsin ya nerelerdesin sen böyle ay özlemisim seni ben.bende 2 kizimda hep rüyamda erkek gördüm ama tatli bir kizim oldu.ama baskalarini gecek cikiyor ne görüysem o.arkadasda yada kardesimde cikdi gördügüm.mimoza iyi geceler canim sende bebisin ne olmasini istiyorsun,cocuk varmi??ilkin mi canim??
canım çok sağol ben eniyisi senin dediğin gibi yasmin deneyim. reglim bittikten kaç gün sonra başlıyayım kullanmaya?? tatlicadiarzu temmuzda ben tarihleri uydurursam denicem ama benim hamile kalmam artık sizlere göre daha zor eskilerden hatırlarsan benimde aregonla aynı tarihte takvim ve yum. günü tutmuştu diyet falan. Sonra ilk denemede 1günde hamile kaldım ama dış gebelikmiş ameliyat olup sol tüpüm alınmıştı ben oyuzden sadece sağdan yumurtlayınca hamile olabilirim. Eğer temmuzda sağdan yumurtlarsam şans olabilir yanihoşgeldin misswoman.a.s. aregona sormuşsun cevap vermek istedim bende...duphaston bende işe yaramadı anladığım kadarıyla serdaldada çok geciktirmedi. ayrıca doğum kontrol hapı değil duphaston.yasmin bu ay kullandım bitirdikten tam 4 gün donra regl oldum dr un dediği tuttu saat gibi... ben yasmin diyom etkisi en azolan oymuş dr a göre
CANLAAAAAR,
Test yaptırdım.Beta hcg 38.99 cıktı.Oysa 2 gun once 3.54 tu ve be negatif artık demiştim.İnanamıyorum.Adetime 4-5 gun var daha.Yani bu gayet iyi bir deger heralde.
Hamilemiyim acaba?
Ayyyy nesıl sevindim yaaa, evet canım hem de çok iyi bir değer,yükselmeye devam ederse tamamdır bu iş , bir gün bekle tekrar yaptır, hadi bakalım göbekleri atmaya az kaldı :dance:
CANLAAAAAR,
Test yaptırdım.Beta hcg 38.99 cıktı.Oysa 2 gun once 3.54 tu ve be negatif artık demiştim.İnanamıyorum.Adetime 4-5 gun var daha.Yani bu gayet iyi bir deger heralde.
Hamilemiyim acaba?
merhaba arkadaşlar bende bu ay bebeiş istiyom sizler gibi.erkek bebiş istiyom inş.ama kızlar babychose ben cuma günü istedim elime hangi gün geçer acaba.yumurtlama gününe nasıl denk getiriyorsunuz bu takvimdeki günleri canlarımmmmm.sizler de olmasanız kimle paylaşırım bunları saolun