Selam Bayanlar ,
Umarim herkesin keyfi yerindedir.? Cok surekli takip edemiyorum sizleri fakat son birkac sayfadan anladigim kadariyla Ozlembay arkadasimiza gecmis olsun dileklerimi iletirim,,Calismalara dewam eden arkadaslara en kisa zamanda basari dilerim ,,,
Ayrica CiwCiwim guzelim sakin stress yapma ,,,ben 10 gun primolut n kullandim pazar en son gunumdu ...3ile5 gun icinde gelir diyende wardi 2ile 3 gun diyende ,,,benimde dun ya da e gec bugun olmasi lazimdi ki gelecek ayki olumlu gunlerimi yakalayim....baktim biraz telaslaniyorum hemen 1 aspirin ictim dun aksam hafif sicak suya yattim banyoda yarim saat , en son gece yatmadan 2 kasik kekik ile bir tutam maydonuz sapini kaynatip yarim bardak yogun bir karisim ictim....arti en onemlisi pozitif dusunmeye calistim ,,yatarken bir film taktim dvd ye we hic dusunmemeye calisip uykuya daldim,,,we final,,,,, gece saat 3 gibi hafif agrilarla basladi,,,,,hemen sicak su sisemi we ilaclarimi hazilramistim zaten esim geldi gerekeni yapti...once biraz gelmesine izin werdim direk ilac icersem kesilebilir diye....sonuc su an tam planladigim gibi oldu,,,beynimi kendi meditasyon yontemim ile odakladim ,,sakin olumsuz dusunmeyin kizlar ,,,unutmayin ki ne weriseniz onuz alirsiniz,,iyi yukleyin iyi sonuc alin,,,cok uzattim ama hepinize kolay gelsin....
bu arada ben 3 yildir adet sancilarimdan kurtulmustum ...ama bu aralar bebek dusuncesi yaz geldi heyecan ihmalkarlik derken son 3 4 Aydir duzenli kullandigim we cok faydasini gordugum tamamen dogal evening prime rose oil capsul aliyordum...bayanlardaki gla hormonunu duzenliyor cilde parlaklik weriyor we menopoz donemindeki bayanlari rahatlatiyor,,,,ailecek kullaniyoruz cok memnunuz....her hangi eczaneden sorup bilgi alabilirsiniz...Ben Ingiltere'den bi campanya dan internet siparisi ile aliyorum.....
umarimbiraz olsun faydam olmustur...sabirla okuyup bitirene ask olsun ...byee kizlar.. xxx