- 8 Şubat 2008
- 1.153
- 0
simdide elifnaz kayboldu eliiifffffnaaaazzz nere gittin ya
tatlim ya butun gece giremedim deli oldum. bir problem vardi herhalde...emme şincik burdayim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdide elifnaz kayboldu eliiifffffnaaaazzz nere gittin ya
bende kendi basima konusurum gelmezseniz gelmeyin
cumartesi yeni acilmis bir turk markete gittim orda ne gordum dersiniz!!!
canerik inanilmaz bisey hemde bu ulkede.o kadar uzun yillar olmuski hic birakin yemeyi gormedim bile
birsuru aldim tuzladim yedim tabii 2 gundur karin agrisi cekiyorum
sizler cennet bir ulkede yasiyorsunuz kizlar ben bu yil gelmiycem belki seneye
ama bu dogumu orda yapmak istiyorum kesin bisey yok hayaller kuruyorum iste
kendi dilini konusmak kendi vataninda yasamak cok guzel ve cok seyini ozluyorum
Özlembay çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş gerçekten.Günaydın Canlar,
Haftasonu düğünümüz vardı ve sonunda cok kotu bişey oldu.Kardeşim kaza yaptı ve 5 takla attı.Allah a sukur hava yastıkları patlamış ve korumus sadece omuzu kırık sabaha kadar hastanelerdeydim.O gun sabah fal baktırmıstık annemle ve bana gebemisin dedi hayır dedim oyle cıkmısın kesin kalcan bu ay dedi.Kadın cocuk felan istediğimi bilmiyor.Anneme de arabayla ilgili birseyden cok uzulucen dedi.Kadının dedikleri cıktı valla.
Cts ve pzts dr a gittim cok enteresan bir durum var.Hem sağda hem solda 1 folikül var dedi.Ama daha 10 mm altında dedi.Oysa benim 12.gunumdü.Gecen ay 11.gunde yumurtam 15 mm di neden boyle oldu anlamadım yada bu dr damı bir hata var.Daha da onemlisi ilk kez catala cıkıp elle muayene oldum rahim agzında ufak bir yara varmış.Ayrıca iyi gozukmeyen bir akıntı.Dr yara için gebeliği belki engeller dedi.Akıntıdan örnek aldı kultur yapılcakmış.Çarşamba sonuç cıkıcak.Ama sonuçta yumutlama kontrolu yapıyoruz bu ay.
Yarın yine gidicem cagırdı 2 gunde bir.Daha yolun basındayız dedi.Benim takvim 24 yani cts son gun inşallah yetişir.
canımeczanelerdede satılıyo.ben medismart almıştım ant da bi eczaneden.ilk bu ay kullandım bakalım sonucu perşembe öğrenirim belki.72 saatte gebeliği gösteren bir test almıştım
canımeczanelerdede satılıyo.ben medismart almıştım ant da bi eczaneden.ilk bu ay kullandım bakalım sonucu perşembe öğrenirim belki.72 saatte gebeliği gösteren bir test almıştım
selam kizlar kac gundur giremedim bir gelisme var mi
mimoza tatlim cok saol uzun uzun yazmissin aciklama yapmissin
opuyoruma.s.
Günaydın Canlar,
Haftasonu düğünümüz vardı ve sonunda cok kotu bişey oldu.Kardeşim kaza yaptı ve 5 takla attı.Allah a sukur hava yastıkları patlamış ve korumus sadece omuzu kırık sabaha kadar hastanelerdeydim.O gun sabah fal baktırmıstık annemle ve bana gebemisin dedi hayır dedim oyle cıkmısın kesin kalcan bu ay dedi.Kadın cocuk felan istediğimi bilmiyor.Anneme de arabayla ilgili birseyden cok uzulucen dedi.Kadının dedikleri cıktı valla.
Cts ve pzts dr a gittim cok enteresan bir durum var.Hem sağda hem solda 1 folikül var dedi.Ama daha 10 mm altında dedi.Oysa benim 12.gunumdü.Gecen ay 11.gunde yumurtam 15 mm di neden boyle oldu anlamadım yada bu dr damı bir hata var.Daha da onemlisi ilk kez catala cıkıp elle muayene oldum rahim agzında ufak bir yara varmış.Ayrıca iyi gozukmeyen bir akıntı.Dr yara için gebeliği belki engeller dedi.Akıntıdan örnek aldı kultur yapılcakmış.Çarşamba sonuç cıkıcak.Ama sonuçta yumutlama kontrolu yapıyoruz bu ay.
Yarın yine gidicem cagırdı 2 gunde bir.Daha yolun basındayız dedi.Benim takvim 24 yani cts son gun inşallah yetişir.
testin pozitif çıktığı gün oldu ilişki elifcim.biraz erkenmi olmuş sen oğlunda tam yumurtlama günümü ilişki olmuştu
elifnazcim aksam bir turlu karsilasamadik cok gec saatte girdin ben dayanamam o saate kadar hamilelikten beri erken uyuyorum
dogumuda ciddiyim tabi istanbula gelmeyi dusunuyorum sezeryan olucak tek korkum ucaga almazlar yada alinsam bile sanci baslarmis naparim bilmem bu bebegimin orda dogmasini istiyorum aslinda dogum yaza gelse daha iyi olurdu boyle yilbasina yakin olucak sadece bizim burda okullar 2 hafta tatil biraz zor olur ama deniycem bu bebegim turkiyeli olsun istiyorum
selam kızlar nasılsınız kim var.serdalcım sohbetin açıksa gelsene ....
Gulhanos evet genellikle şöyle bizim takvimden bir gün sonra başlayıp 2 gün daha ekliyor
ben bakmıştım .Ama yorumcuda diğer kız -erkek günleri daha fazla bizdeki nötr günlere onlar kız-erkek diye tahmin etmişler..
Ama şimdi artık girilmiyor değil mi ,ücretli olmuş yorumcu...