Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mimozacim sormayi unuttum canim bebenin adi ne olucak karar verdinizmi yoksa dur civcive soyle guzel bir isim bulur
serdalcım bi tanem nasılsın.kız ben hamileyim.iki aya kadar doğurcam nerdeyse kızım olcak.ilk bebeğim:)))))))))
aregona takvimi nuray vermişti galiba...
bende merak ediom aregonu.buradkiler tutarsa inşallah ikinci içinde ben alcam takvim inşallah
serdalcim mimoza gitmis soramadim kizlari okula goturmustumde saziment gercekten bir isimmi yoksa benmi anlamadim zaten 3 yilda bir tr ye geliyorum ya o kadar cok bana degisik gelen deyimler isimler kelimeler duyuyorumki aval aval bakiyorum oyle fisfisfis
serdalcım bi tanem nasılsın.kız ben hamileyim.iki aya kadar doğurcam nerdeyse kızım olcak.ilk bebeğim:)))))))))
aregona takvimi nuray vermişti galiba...
bende merak ediom aregonu.buradkiler tutarsa inşallah ikinci içinde ben alcam takvim inşallah
iyi akşamlar demeyi unutmuşum ya kusura bakmayın kızlar bu arada bende sanki adet görmeye başlıyorum belim ağrıdıkça gülüyorum sadist oldum iyice bugün.önümüzdeki ayda junior sıddık yola çıkarsa allaaahhh değmeyin keyfime.
hadi kızlar sizlerin oğluşlarada birer espritüel isim takalım.gülnisa canım senin oğlanın adı junior zülküf olsun özlemcim seninkinin adı junior abbas olsun elifcim senin kızın adı junior şaziye olsun beğenirseniz tabii ki.kimler vardı başka :))hımm bu arada benim oğlanın adı allahın izniyle efe olcak.
ben geldim kızlar aaa teesüf ederim yani ben isimleri espri olsun diye dedim canlarım hani aramızda öyle diyelim benim gerçekte efe olucakta şimdilik sıddık diyoruz.elifciğimin kızıda aramızda şaziye olsun duymasın valla gebertcek bizi.mimoza şaziment ne güzelmiş ya bi anda şanzıman gibi geldi valla bana.hepiniz iyi bakın zülküflerinize abbaslarınıza olurmu yola çıkacaklar bekliyolar gariplerim.ahh benim sıddıkta bi çıkıversede haziranda yola.
kızlar ben adet görmeye başladım bu arada.ama bugün çok üzücü birşey geldi başımıza bizim köpek dün babamın dükkanın önünde geziniyormuş belediye alıp götürmüş sabah sabah oraya koştuk almaya ayağından yaralanmış.5 senedir bakıyorduk uyuyamadık sabaha kadar.bir gittikki kafeste masum masum oturuyoo üstümüze bile atlamadı küsmüş gibi.şükür atlattık getirdik.sahipsiz sanmışlar kısırlaştırcaktık akşama doğru demezlermi bi bağırdım ki deli gibi adamların rengi attı.ayy valla bir can beslemek ne kadar zormuş hayvan bile olsa dayanamıyo insan.
ya ben tatlı krızını nasıl onleyecem kızlar
bugun tam 6 tane halley yedim
biri beni durdursun:1ninca: benim oglan yolda galiba:dance:
ozlem canım cok sevindim tutturmana ama bu kadın bastan mı savdı naptı 2 gunde yum 2 katına cıkar mı yaw:1shok:
elifnaz sen yazdıgında ben ilk tarihine baktım nisandı sanırım ve tutmuyordu. zaten arkasından nasıl hesapladıgını ve babychoıcedaki takvimlere de baktıgını tutmadııgnı yazmısın ben de bişe yazmamıstım.gerisinin tutması tesadufmu bilemicem ama benim yaptıgımın bunla hic ilgisi yok.aklına bişey gelmesin
daha cok zamanın var istersen denk getirirsin dene derimyerimseniben
ben geldim gulnisa geldiiii
samiracim yeye oh afiyet olsun ama tatli istenince kiz olur derler ya ben pek anlamam ama kucuk kizimda deliler gibi cikolata tatli yemistim belki dogruluk payi vardir benim kiz sanki kiz degil erkek. jandarma gibi vlla bakarsin seninde oyle bir kizin olur sende zaten kiz istiyordun ya hayirlisi
serdalcim sagol canim bazan espri niyetine soylenenleri ciddi saniyoruz iste bugune cok kotu basladim bulanti kusma artiyor sabaklari yiyemiyorum zaten ben su son zamanlarda yasli kadinlar gibi hep soylenir oldum belki zorluklarini unutmusum ondandir
elifnaz ben dedim civcive elifnaz duymasin oyar diye ama aramizda gulusuyoruz iste e benim oglus da zulkuf oldu disin icin gecmis olsun canim ya dis agrisi cok kotu bisey
ooffff elifnaz hadi sutlac neyse yaparim ama valla hic sevmem ama canim baklava cekti burda bulmam imkansiz ustelik g.antep baklavanin sehri ama gidince asla yemem ah simdi olsa gitsem hem benim belli bisey istedigim yokki bir eksi bir tatli psikolojik belki anlik bisey bide su cin takvimi bana kiz diyo ya inanmayim dimi haltetmis onlar oglan doguramda gorsunler naniknanik
elifnaz ya nasil anlatilir bilmem ama buraya nasil biseyler ekleniyor mesela mimoza cin takvimi koymus yada herhangi bir haber yada ne bileyim nasil yapiliyor cok iyi anlattim dimi