kiz civciv :mymeka:senin oglanin adi efe oluyorda niye bizimkilerin adi zulkuf du abbasti oluyor elifnazinda bitli saziye oylemi duymasin valla canina okur
ay ben buna cok guldum bir oglusum olsun da adini senin dedigin gibi zulkuf koyayim canim insallah bugun adetin gelir ilk denemede tutar insallah sana kolay gelsin[/QUOTE
GÜNAYDINNNNN
Gülnisa,Ezgin,Civcivim,Mimoza,Aregon,fiona......Online olan tüm arkadaşlar
Online olmayanlar şu anda uyuyanlar. ya da mide bulantılarıyla uğraşanlar.Adet olanlar ,
Olmak isteyenler,Olmak isteyenler....
Bugün çok enerjik durumdayım kızlar
Ben adet olmak istemeyenlerdenim,hamile olduğumu sanmıyorum çünki geçen ay ovülasyon günümü bulamadım..Adetimi 10 gün geçiktirmem gerekiyor ve ben 24.günümden itibaren Duphaston içmeye başladım,şayet hamile isem bebeğe zarar vermez diye,ama adet olacam diye çok korkuyorum...
Bana akıl verin canlar kendime gebelik testi yapsam,hamile değilsem ,bugün 29.günüm ,Doğum kontrol hapı içsem etkili olur mu ???
Zira ben duphastonla daha önce sadece 4 gün geçiktirebilmiştimmm.Daha önce içtiğimde 16.günüm başlamıştım ilaca bu sefer 24 gün başladım fiona öyle yapmıştı yanılmıyorsam ve ayrıca simira da ....bana akıl verinnnn
klava: