Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur canim ben sana gunlerini yazayim
haziran bos
temmuz 16-22
agustos 8-17
canim gunlerin boyle ama bu ay bosmus artik ne karar verirsin bilemem insallah ilk denemede tutturursun
elif canim gozun aydin takvimin gelmis insallah denk getirirsin
ozlemcim cok gecmis olsun oncelikle verilmis sadakasi varmis gercekten kardesinin.
12.gun icin yumurtalar cok kucuk canim:1no2: ikiz mi olur demissin her ikisi de buyumeye devam edecek veya buyuse de her ikisi de dollenecek hatta biri bile dollenecek diye bir kaide yok..sans kismet
20mm civarinda catliyor genelde.buna gore takvimin uymayabilir.yara asidik yaparmi bilmem ama bu pek iyi olmamis prolaktin ise hala yuksek.ama hersey Allahtan biliyorsun olumsuzluklara ragmen hamile kalabilirsin hic belli olmuyor bu isler:sm_confused:
orkidem iyi olmana olmaniza cok sevindim.bu cumartesi gidiyorum doktora insallah hayirli haberle donerimfisfisfis internetimde sorun var girmekte cok zorlaniyorum ve devamlı dusuyorum o yuzden bu aralar pek giremiyorum canım
elif nazcım. öyle kan pıhtısı enfeksiyondan oluyormuş.aynısını ben 1 yıl yaşadım.
CANIM BULDUM ÇİFT ÇİZGİYİ AMA ZAMANLAMA DOĞRUMUYDU TAM EMİN DEĞİLİM.HAYIRLISI ARTIK
elifnazcim gercekten ayni gunlermi buldun valla bravo ne yap ne et birdaha dusun bul bacim hepimize faydasi olur samiraya sordugunu hatirliyorum canim ama tarihleri hic bilmiyorum eminim basit bir hesaptir ama iyice dusunmek lazim belki.tekrar dene belki hatirlarsin nasil yaptin
ooo ben burdayim gulum gunduz gezmelerim bitince hep burdayim orkidem de bilgisayari bozuk bir kac gun icinde gelir :1hug:
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım,
orkidem gelmiş hoşgeldin canım allah sağlıkla doğum nasip etsin artık,özlemcim çok geçmiş olsun canım umarım kardeşin iyileşmiştir bu arada bende hafta sonu fal baktırdım kadın bana oğlan bebek çıkmış dedi hamilemisin dedi hayır dedim o zaman kalcan dedi aynı seninki gibi.nuraycım sen nasılsın,gülnisa elifnaz iyisiniz umarım adını unuttuğum arkadaşlar varsa hepinizin herşey gönlünüze olsun hayırlısıyla.benimde adet düzenim şaştı yine valla deli olcam olmaz olmaz kendimi hazırlarım tam böyle olur.hepinizi öpüyorum.
evet canim burasi tam kiyi okyanusa yuruyerek 15 dk lik mesafede oturuyoruz ama benim gezmekten bahsettigim ya magaza yada arkadaslarim denize pek gitmem benim fobim
guneslenmeye giderim ama yuzmeye asla cunki hem bilmiyoruù hem cok korkuyorum
canim ben hem ucaktan hem sudan korkarim anliyacagin korkagin tekiyim elifnazcim ya benim kaynos geldi gidince gelirim gorusuruz :1hug:
canım preven diye bi ertesi gün hapı almıştım.onun içinde çıktı bu test.daha önceki ay veya aylarda oluşmuş bir gebelik varsa bu gebeliği tespit etmek için konulmuş içine.gebelik varsa içmeyin diyo yani.sadece 72 saat öncceki gebeliği gösterir 72 saat içinde oluşan gebelkiği göstermez diye yazıyo.ayrıca medismartında varmış gebelik testi.ilişkiden 1 hafta sonra gösteriyomuş.ovülasyon testinin içindeki prospektüste yazıyo
İyi geceler kızlar,
Hepinize cok tesekkur ederim.Evet verilmiş sadakamız varmış kardeşim o arabadan sadece kırıkla çıktı.Araba pert olmuş.Evde yatıyo şimdi büyük bir şok yaşadı.Allah hepimizi korusun hersey bir anlık.
Yarın dr kontrolum var yine ama bu dr a pek guvenemedim.Yarın 14.günüm bakalım yumurtalar kac mm diycek.Kadın kac mm diye soruyorum daha ufak diyo bir daha soruyorum kac mesela diye 10 mm bile değil diyo anlamadım valla bişey.Yarın bakim ne diycek birde tahliller yarın cıkıcak inşallah enfeksiyon cıkmaz zaten çıkarsa korunmam gerekicek.Allahtan hayırlısını diliyorum.Kardeşimin derdine düştüm zaten gözüm bişey görmüyor.Karısıda triplerde içmişte kaza yapmış diye.Canını kurtarmış demiyorda.Normalde olsa cok kızardım içti diye ama yavrum öyle büyük bişey atlattıki hiç umrumda değil içmesi felan kurtuldu ya.O zaten dersini almış.
Günaydın Kızlar,
Az önce hastaneyi aradım ve tahlilimi faxlamalarını istedim.Şimdi geldi tam anlamadım ama genelde iyi sadece bir varde lökosit görüldü vs yazıyo diger yerlerde hep vs vs görülmedi diye yazıyo iyi galiba.İnşallah yumurtam büyümüştür.Sizde ne var ne yok?
Hepinizin yazdıklarını okumaya calışıyorum.Hepimiz için dua ediyorum canlarım.
canım bende mukus salgısından sonrasını takip ediyordum düzensizlikler oluyor diye hapı bıraktıktan sonra ama salgıda şaşırttı beni.içiyorum aslan pençesi diye bir bitkiyi.belimde hafif kıpırdamalr var ama gelen yok daha.civcivim canim anlamadim senin adet kac gun gectiki en son 12 nasandami olmussun
eger takvim gunlerini kaciricaksan adet sokturucu alsan olmazmi ben hapi birakmistim normalde 28 gunde adet olurdum cok duzenliydi ama korunma hapini birakinca 30 gune cikti ve bi kac defa 1 hafta once yada sonra olmustum dr normal oldugunu soylemisti