- 15 Ekim 2007
- 628
- 0
Bu arada dun bir arkadasıma gittim.O da yumurtlama kontrolu yaptırıyor.Serdalcım 28 gunde bir adet oluyo ve bu ay dun 19.gunuydu yumurtası 20 mm olmus dr yarın ilişki demiş.Bendemi bu dr a gitsem acaba.Bana cok yakın ve cok ucuz 2 gunde bir cagırıyormus.Arkadasım ilk adeti bitince gitmiş ve bir fitil vermiş.Kız ne diye sormamıs ama hiç bir problemi yokmus galiba hamile kalma sansımı arttırmak için diyo.
Ayrıca kızlar dun gogsumu kontrol ettim benim yine sut var gogsumde bugun parlodel alıp içicem yine.
Kızlar hepinize günaydın...
Özlembay ben dün de yazmıştım ,8. günümden beri test yapıyorum diye ,dün 14. günümdü yine test yaptım ,2.çizgi daha açıktı,yani negatif...
Ama dün, göğsümde kist olduğu için kullandığım ilacın prospektüsünü okudum...(Göğsümdeki kistler de süt bezeleriymiş ,3 yıl önce doktor kistlerim olduğunda gittiğimde göğsümden süt geldiğini söyledi )Ve adetimin 3.günü başladığım 11.gününden itibaren içmediğim ilaç ,bir hormon salgılanmasına sebep oluyormuş ,o hormon ilaçları da, LH ovlasyon testinin yanlış çıkmasına sebep oluyormuş.,aynı sorun çatlama iğnesi olanlar da da var , o zaman da geçersiz oluyor...
Ya ben 12.13.14.günler içmedim ilacı benim için en önemli günler de o acaba kaçırdım mı ovülasyonu....Kaçırdıysam en başa döndüm demektir...:roflol: