- 21 Nisan 2008
- 28
- 1
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serdalcığım neden ısı ölçmeyi denemiyorsun canım aynı zamanda sıvı takibiyle de yaklaşan zaman anlarsın bence sevgiler:))
canım nasıl ortadamı dönerler ahh bi arkadan foto çekip avatara koysanda yorum yapsam.benimkinin arkada hemde iki tane. oglanin donerlerinden kizi garantiledik gibi gorunuyor :dance:
canım doğum kontrol hapını bende kullanıyordum uzun süreden beri ocakta bıraktım adetlerin düzensizleşecek.benim şu anda 38 günü bile buluyor.ocakta bıraktım döngülerim 3.şubat 6.mart 12 nisan oldu.yani rahim kendini hamileliğe hazırlıyor bu da zaman alıyor tabi ki.kızlar günaydınnnnnnnnnnnn ya doğum kontrol haplarımı geçen ay bıraktım acaba adetimde değişim olurmu medismat aldım günleride hesapladım inş günlerim değişmez. böyle durum başınıza geldimi yardımınıza ihtiyacım var vallahi gece uykularım kaçıyır:1shok: sanırım kendimi çok kaptırdım offffffffffffffffffffffffffffff
Serdal ısını ölçmeye devam et.Bende normalde 28 günde bir adet oluyorum.Isımı düzenli ölçüyorum.En geç 14 yada 15.gün yumurtlamam olur diye beklerken 36.4 şeklimde giden ısım 19.gün 36,2 ye düştü 20.gün ise 36.5 e yükseldi.Yani 19.gün gerçekleşti yumurtlamam.Belki seninde yumurtlaman da gecikebilir.Stres yapmadan ölçmeye devam et yada yeni test al canım.
Kızlar adetimi 10 gün kadar geciktirmem gerekecek daha önce duphaston kullandım ama sadece en fazla 4 gün geciktirebildi...Doğum kontrol hapı kullansam o da bebk olmasını engellemez mi bana yardımcı olun lütfeeeen...
Sil baştan oldu herşeyyyy
serdalcim
cnm hafif dogum kontrol haplarindan yasmin
yada diana 35 al
ama nasil alicaksin simdi regl oldun yaa reg gununde degilde reglin bittikten dort bes gun sonra almaya basla
bu sana koruma gorevi yamaz ama diger turlu alirsan seni koruyabilirr
sadece reglini geciktireceksin
bend uygulayacaktim bu yontemi ama gerek kalmadii
Serdal ben duphaston ile geciktirdim.Senin neden gecikmedi acaba?Ben adetimden 3 gün önce başladım ve günde 2 tane aldım.Bıraktıktan sonrada 4.gün adet oldum.Doğum kontrol hapı ilede geciktirenler duydum.
Orkidem Allah razı olsun Rabbim içindeki vesveseleri alsın ve sağlıklı hayırlı bir oğlun olsun inşallah...
Bu şekilde deneyip hamile kalan var mı duydun mu hiç...[/QUOThamile kalani hic bilmiyorum
bitanemm ama insallah rabbim en kisa zamanda sana gonlundekini nasip eder
bi dene korkma
bak adet bitiminde aldinmi koruma gorevi yapmazzartik haplara gore degisiyorr
kimisi iki gunde kimisi uc kimisi ertesi gunn getiriyor reglini
ben bu yontemle evlenecek olanlarin geciktirdigini duydumm
ve aninda istedigi gun gelmiss
ama bisey olmaz hormonlari tetiklemez o sekilde cunku reglin coooktaan bitmis olucakk
ister gonlunun dahada rahat etmesini istiyorsan
bir hafta sonra basla ama yumurtlamadan once basla ve iliskiye girme yada korunarak girr sakin hap kullaniyorum diye
korundugunu sanma sonra ayvayi yersin ben gibi karaaa karaa dusunursunnŞeniz
serdalcım canım yani ısı yükselincemi ilişki olacak of kafam okadar karıştıki napcamı şaşıdım vallahi erkek bebek için yumurtlama gününde diyorlar
Isı düştüğünde ilişki olmalı diye biliyorum tekrar yükseldiğinde geç olabiliyor...