Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elifcim orkidecim nasılsınız kızlar.. aloooo
bu arada yazdıklarımızı düzeltme işini kaldırmışlar
valla ben iyiyim de orkide pek iyi degil galiba bu aralar. bulantilarla ugrasiyor canim benim yaa...kizimiz nasil?
iyi teyzesi..ha sen doğum yapmıştın sana sorayım.bazen afedersin göbek deliğimden vajinaya doğru ince ince sancım oluyo.kasıklarda acayip bi gerilme oluyo.bazen doğum sancısımı diye krkuyorum.erken ama allah korusun :1shok:
canlarim ya benim kizlar bilgisayari isgal etmis durumdalar hepinizi opuyorum yarin gorusuruz
ay sorma yaa, benim oglanda hep erkek kardes istiyor. kandirmaya calisiyorum bak sen varsin erkek bir de kizimiz olsun diye, yok..inat illa da erkek istiyor. hatta gecen gun bana anne senin karnida bebek var dedi durup dururken. esimle sasirdik tabii. esim sordu hemen kiz mi erkekmi diye, erkek dedi yaa. senağlama icine mi doguyor ne. ben burada diyettir yimurtadir kafayi yiycem nerdeyse...
özlemcim ha gayret canım inşallah bu ay tutarda bi kutlama yaparız.
özlemcim nuray bana daha önceden söylemişti haziran ayı için yaklaşık 10 günüm var ve yumurtlamayada denk gelicek büyük ihtimalle ama bütün cesaretim kırıldı inan hiç uğraşmıyorum bile.ne oldu neden oldu anlayamadım.medismart kullanmıştım bu arada ben nisan ayında hiç memnun kalmadım ikinci çizgi birinci çizgi kadar olmasada çıktı ama tam gününü anlayamadım.bakalım artık ne olcak oluruna bıraktım herşeyi.
gulnisa canim sen kac haftalik gozukuyorsun su an?yani son adetin neydi:uhm:
daha ultrasona girmedim mi dedin ben mi yanlis anladim:1shok:kafamçokkarıştı
canım tam öyle yaptım bende 4 değil hatta 5 saat birşey yiyip içmedim.günde bir kere yaptım onu itiraf edeyim.ama çizgi ikinci yaptığımda biraz daha koyu çıkmıştı sonrakilerde daha açıktı.ama adetim gecikti martta yani geç yumurtlamışım.o yüzden teste güvenemedim.başka denerim herhalde karar verirsem.Canım,
Belki bahar sendromu dedikleri bunalıma girdin ama bu kısa surer.Tabi sen bilirsin cnm.İstersen 1-2 ay daha bekle.Medi smarta gelince oyle kafana gore yapmıycan.2-4 saat idrarını tutup oyle deniycen ve 2-3 saat su içmicen yapmadan önce.Birde gunde bir taneyle ancak silik yakalarsın.Birini sabah birini aksam yaparsan kacırmazsın.