- 21 Nisan 2008
- 28
- 1
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum canım.serdalcım peki nurayın hazırladığı takvimler ile ilgili ne düşünüyorsun:1hug:
gulnisacim hosgeldinn cnmmm
yaa ben yine coook fenayimm bu ne boylee yaaa
birde kizlarr
idrarim koyu renkte bi problem olurmuuu
gulnisacim senin gebeliklerinde dikkat etmismiydin idarrina
canım nuray takvim yapmıyor artık.takvim yaptığı kişiler içindeki tereddütü yoketmek için babychoisede siparişte bulundular.onun için sende sipariş ver 2-3 aylık.pek pahalı birşey değil zaten.nuray arkadaşımızda hamile şimdi bu kadar üzerine gitme derim.babychoise.com.tr den ver siparişi aklına takılan soru oldukça arar sorarsın.ya evet uzun süredir takip ediyorum sizleri hakikaten nurayın üzerine çok gidildi.yani kabak bizlerin başına patladı.peki nuraya sadece buradanmı ulaşılır.bilen varmı
hepinize merhaba kızlar,
valla iki gün giremedim herkes döktürmüş.banada bir fikir verin lütfen ya.ikinci çocuk için korunmuyoruz ama hep içimde bir tereddüt var olsun mu olmasınmı zaman konusunda kararsızım.kızım 5 yaşında okula başladıktan sonramı olsun şimdimi olsun kafayı yicem ya.kendimede pek güvenemiyorum.yıprancam kızım için üzülcem.eve kapancam.şimdi olursa seneye doğcak ablasıyla kaynaşcak kızımda kardeş duygusunu yaşıcak.öbür sene olursa kızım okula gitcek aklı evde kalcak.hadi biraz daha ertelesem ben rahata alışcam.arada yaş farkı çok olcak.şaşırdım ne yapacağımı valla.esas ben kafayı yicem.ne yapayım ben şimdi.
birde ben kızıma hamileyken yumurta sarısı görmüştüm ve birde erkek bebek görmüştüm.çok fazla düşünmeyin ne düşünürseniz onu görüyorsunuz rüyanızda bilinçaltı işte.
serdalcim iyiyim canim sagol galiba biraz fazla iyiyim hic bulanti yok bazan bundan korkuyorum normal degil diye kasik agrilarim var cumaya dra gidicem ilk ultrasonu yapicak birsey olucak diye korkuyorum kasik agrilari disinda hissetmiyorum bana normal gibi gelmiyor
elifnazzz ben geldim keske beraber yeseydik mumkun olsaydi dun cok bekledim gelmediniz uyuya kaldim beni uyutup girmissiniz klava:
serdalcim iyiyim canim sagol galiba biraz fazla iyiyim hic bulanti yok bazan bundan korkuyorum normal degil diye kasik agrilarim var cumaya dra gidicem ilk ultrasonu yapicak birsey olucak diye korkuyorum kasik agrilari disinda hissetmiyorum bana normal gibi gelmiyor
Ahh canım inşaallah mide bulantıların olmaz, Orkidem de bulantılar çekmeye başladı , çok zor güzelim, herkes de bulantı olacak diye bir şey de yok, güzel haberlerini bekşiyoruz...
ph kanda cıkmaz ıdrarda cıkar.benım o testlere daha zaman var hayırlısıyla