- 21 Nisan 2008
- 28
- 1
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende bendensin canim ínsAllah Allah bizlere hayirlisinla birde erkek verir hepimize gönlündekini.senin kizlar ne diyor erkek mi kizmi istiyorla.valla benim büyük kizim bildi daha yeni hamisdim anne kiz katdesim olacak dedi.sidikde erkek kardes istiyormus.cunku tanidiklarin hep erkek oldu ondan bece??birbirimize dua edelim kizlar hemen tutduralim hadi bakalim..kaynana olalim
valla al bendende okadar kizlarimi alip dondurma yemeye gidicez okulda yok ohhh sonra gorusuruz cok guzel bir gunes var duramam evde
Kızlar Günaydın...
Elifnaz nasılsın canım ya benim dün 13. günümdü yine negatif çıktı test 12.günde çıkardı hep.ya günleri yazayım da bana bir akıl verin.
8. ve 9. gün 18:30 da yaptım testi - negatif
10 gün yapmadım-Gece inanılmaz derecede kasık ağrım oldu
11.gün sabah 10:30 yaptım -negatif
12.gün 13:00 de ve 21.00 civarında yaptım yine negatif
13.gün 21:45 de yaptım negatif
Yani ne oldu şimdi, yumurtlamayı kaçırmam mümkün değil değil mi???8.9.10 gün akıntım vardı Ama adetlerim düzenlidir hep en fazla 29.gün olurum yani ....
Dün gece hüngür foşurt ağladım benim bebeğim olmayacak mı diye....:bbo:
Canım,
Benim en cok uzuldugum gecen ay sagdan yumurtlamıstım ve dr 1-0 ondesin.Cok buyuk avantaj dedi.Kızlar takip edenler yumurtlamanız ne duzenle oldu.Bir ay sag bir ay sol mu yksa?
canim zaten neredeyse hergun test yapmissin, yumurtlamayi hacirdigini zannetmiyorum. ama iste cok bekleyince gec geliyor bu yumurtalar nedense. yanliz ben birseyey dikakt ettim eger kesin 4 saat sivi almama diyeti yapmazsam pozitif cok silik cikiyor. yani tek tavsiyem ona dikkat et derim ben. testten 4 saat once sivi alimini birak
valla al bendende okadar kizlarimi alip dondurma yemeye gidicez okulda yok ohhh sonra gorusuruz cok guzel bir gunes var duramam evde
Elifim Nazım ÇOK SAĞOL TATLIM inşallah senin dediğin gibidir.4 Saat idrara çıkmayın diyor ve en az 2 saat öncesinden de sıvı almayı bırakın ve normalden fazla sıvı tüketmeyin diyor...Bunların hepisini yaptım artık bugün de çıkmazsa ne diyeyim biraz daha ağlarım...
Ezgincim ikinci kızım olmadan önce benim büyük kızımda kız kardeş isterim işallah kız olur dedi onun dediği oldu. Şimdi büyük kızıma diyorum bir tanede erkek kardeşiniz olsun diye kızıyor bana ne gerek var diyor ama ben istiyorum allah nasip ederse