- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Bende bekleyeceğim canım perşembe cuma adet olmazsam yaparım tekrarHayirlisi cnm bekle adet gunu bende kizimda adet gunune 1 gun vardi yaptim cikmadi adet gunu yaptim çıkmıştı
Canım herşeyde vardır bir hayır. Arka arkaya değerlendirip oğlu olan çok. Nasipte varsa gelir yemenden misali inşallah oğluna gebe kalırsın hayırlısıyla.Kızlar tosun gibi bir kız bebek için imzayı attık bu haftasonu resmen
Kendimi nazar ettim geçen gün burdaa resmen testlerim net diyecumartesi günü herzamanki gibi pik ultra pik ve silinme oldu deneme oldu gece, dün gündüz bi test yaptım bide ne göreyim test pik, akşam 8 gibi yine silinme oldu ultra pik olmadan bir deneme dHa oldu
Beklemedeyim, hayırlısı olsun...
İçime dinmeyen bir deneme oldu kesin tutacakama olanda oldu artık
İnşallahCanım herşeyde vardır bir hayır. Arka arkaya değerlendirip oğlu olan çok. Nasipte varsa gelir yemenden misali inşallah oğluna gebe kalırsın hayırlısıyla.
Yoktu cnm silik çizgi ben dedim ki umutlanmayim hamile değilmişim dedim adet günü yaptim cikti bende sasirmistim nasil olir diyeAmin canım cümlemizin.bekleyelim daha umudum var sende öyle yazınca bir gün kala hiç silik çizgi bile mi yoktu yaptığında?
Kızlar tosun gibi bir kız bebek için imzayı attık bu haftasonu resmen
Kendimi nazar ettim geçen gün burdaa resmen testlerim net diyecumartesi günü herzamanki gibi pik ultra pik ve silinme oldu deneme oldu gece, dün gündüz bi test yaptım bide ne göreyim test pik, akşam 8 gibi yine silinme oldu ultra pik olmadan bir deneme dHa oldu
Hayırlısı olsun canım nasipte varsa her türlü gelecektir Allah’ın izniyleKızlar tosun gibi bir kız bebek için imzayı attık bu haftasonu resmen
Bende diyeti bıraktım ama ara vercem eylüle kadar dedim eşime o da bende çok gerilmiştik bakalım inşaallah vardır hayırlsıyla bir daha böyle diyet test bilmem ne uğraşmak zorunda kalmayız.Benimde gebelik belirtilerin var psikolojik mi diye düşünmeye başladımönceki gebelikte 11. Gün çıkmıştı bunda çıkmayınca yok galiba.hala da bir ümit ya aylarca yaptığım diyeti bıraktım süt peynir yoğurt yedim hep hamileyimdir diye.ilk denemede olmuştu kızlar ondan kaptırdım herhalde
Umut oldu valla bencede varsa erken herkeste 9.10.gün çıkacak diye bir şey yok. Benim tanıdığım bir iki hafta geçti adetim demişti testler negatifmiş kan vermiş düşün o bile ilk negatif çıkmış birkaç hafta sonra öğrenmiş oğlu olmuş.Yoktu cnm silik çizgi ben dedim ki umutlanmayim hamile değilmişim dedim adet günü yaptim cikti bende sasirmistim nasil olir diye
Tamam canım kızımin canlı dersi var.yanindan ayrılamam.bitince namazı kilar yazarım inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar.
Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
B Beybipattis canım sıra sende namazını kılıp haber verince duana başlayacağız
Tamam canım bekliyorumTamam canım kızımin canlı dersi var.yanindan ayrılamam.bitince namazı kilar yazarım inşallah
Canım ben devamlı ateş ölçümü yaptım.yumurtlama günü baya yüksekti.simdi hala yüksek devam ediyor.sanirim adet günü düşüşe geçiyorKızlar adet olacağımız zaman vücut sıcaklığı düşüşe geçiyor ya kaç gün kala öyle oluyor o?
benim adet olacağım sabaha kadar yüksek kalıyor o sabah düşüyor birdenKızlar adet olacağımız zaman vücut sıcaklığı düşüşe geçiyor ya kaç gün kala öyle oluyor o?
Kaç kuzum şu an ben sabah ölçtüm 36.1 düşüşe geçmiş sanırım zaten hiçbir belirtim kalmadı gibi adet belirtim bile yokCanım ben devamlı ateş ölçümü yaptım.yumurtlama günü baya yüksekti.simdi hala yüksek devam ediyor.sanirim adet günü düşüşe geçiyor
Kaç oluyor canım düştüğünde hatırlıyor musun?benim adet olacağım sabaha kadar yüksek kalıyor o sabah düşüyor birden
Canım bende ateş ölçüyorum 2 aydır benim adet gelmeden bazı ay 2 gün önce, bazı aylar da 1 gün önce düşüyor 36.1 ile adet oluyorum hep. Ve yum olacağı zaman da ekstra bir yükseliş görmüyorum mesela adet bitimi yükseliyor yum zamanına yakın 36.2 ye sabitliyor sadece çat zamanı 0.1 veya 0.2 derece düşüyor tekrar yükselişe geçip adete yakın düşüyor.Kaç kuzum şu an ben sabah ölçtüm 36.1 düşüşe geçmiş sanırım zaten hiçbir belirtim kalmadı gibi adet belirtim bile yok
Ben de aynıyım ya hiç bir belirti yok.sadece migrenim tuttu aslında adet günü agrirdi başım..ateşim 36.9 canım. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum 3. Çocuk olacak tecrübe edememisimKaç kuzum şu an ben sabah ölçtüm 36.1 düşüşe geçmiş sanırım zaten hiçbir belirtim kalmadı gibi adet belirtim bile yok
36.4tü canım. Yok gebelik içimdeki heveste öldü bitti üzüldüm ne bileyim ya üç deneme olunca tutar sandım çok heveslendimCanım bende ateş ölçüyorum 2 aydır benim adet gelmeden bazı ay 2 gün önce, bazı aylar da 1 gün önce düşüyor 36.1 ile adet oluyorum hep. Ve yum olacağı zaman da ekstra bir yükseliş görmüyorum mesela adet bitimi yükseliyor yum zamanına yakın 36.2 ye sabitliyor sadece çat zamanı 0.1 veya 0.2 derece düşüyor tekrar yükselişe geçip adete yakın düşüyor.
Birgün önce kaçtı ateşin