Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Maşallah kız baya yumurtan varmış testle takip et bence perhiz 12 gün fazla 2 günde yeni spermlerle daha iyi olur gibi ama senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap kuzum.insallah gönlüne göre olur herşey
Aynen cnm ya yine sagdaki catlamiyacak galibaneyse pehriz olayi kismet bugun olur iliski ama bakalim bu ayda umdugum gibi olmadi ama neyse

Aynen cnm ya yine sagdaki catlamiyacak galibaneyse pehriz olayi kismet bugun olur iliski ama bakalim bu ayda umdugum gibi olmadi ama neyse
Masaj yap kız belki çatlar sağdaki de.devamli plan yapıyoruz ama rabbimin yazdığı neyse o oluyor canım.
Bu arada ben testleri hep eczaneden alıyorum.5 tane 35-40 TL arası markaya göre değişiyor.eczaci bana ne diyor bilmem.yanimda kızlarimla gidiyorum hep.adam beni görünce biliyor ya ovulasyon testi ya gebelik testi bugün aldım yaptım yine negatif çıktı olsa çıkardı gebelik.

Kızlar ya acaba hastamı oluyorum yoksa hamilemiyim bu kadar erken belirti olmazki ya, Daha cumartes oldu deneme, dünden beri bi baş ağrisi dönmesi, midem bulaniy, kolumu kaldırmaya halim yok biacaip haller

Yapiyorum masaji cnm incirde yiyim bugun bariyumu hizlandirsin tanidik eczaneye yazdim cvp bekliyorum bakaliminsallah bebis vardir cnmbekle son adete kadar bakalim
İnsan gercekten stres oluyor ya diyorum ki kazaya hamile kalsamda stres olmasam diyom ama hic kaza da olmuyor anam

Kızlar ya acaba hastamı oluyorum yoksa hamilemiyim bu kadar erken belirti olmazki ya, Daha cumartes oldu deneme, dünden beri bi baş ağrisi dönmesi, midem bulaniy, kolumu kaldırmaya halim yok biacaip haller
Kız bi deneme yapıyoruz vücut alt üst oluyor.bende öyle denemeden sonra kasik ağrıları mide yanmaları bir sürü belirti.iki test yaptım negatif bakalım hayırlısı inşallah sende vardır bebiş
Hadi bakalım inşallah tutar oğlun bu ay. Vallaha kız bizde de hiç kaza falan olmadı bende kazara oğluna gebe kalanlardan oluvereydim ya rabbim.iste bizim cabalamamiz gerekiyor demekki kısmet.benim ümitler önümüzdeki aya yarın kırmızılar gelir artik

Negatifmi çıkıyo senin kaç güün oldu

Çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah Pikim uzun mu kısa mı sürüyor anlamadım, ekliyim sizde bakım bu Aralık ayında yaptığım test, Kadın bana 14.günde deneme yaptırmıştı. Sizce bu teste göre ne zaman yapılmalı. Birde ben bu ay testlerimi size göndereceğim muhtemelen göremeyeceksiniz, 8 saat farkımız var, umarım görürsünüz

Eklentiler

• 50C591CA-2458-4FDB-B436-84A055EF9144.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 55
Canım Allah razı olsun, Aralık ayındaki testi gönderdim, uzun mu kısa mı pikim bilmiyorum, deneme ne zaman olsa iyi olur, 3-4 gün sonra yumurtlamam. Bi bakıp fikir verebilir misiniz

15. Gün pik olmuş pik gördükten sonra üç saatte bir test yapmak gerekiyor.pikten sonra t c ile aynı koyuluga geldiğinde yada biraz daha silinince deneme yapmak gerek.yalniz testi yapmadan sıvı tüketimi yapmamak gerek.testleri etkiliyor açık renk çıkıyor

Harika ya, çok teşekkür ederim, ne diye güvendim bu sayfalara kendime kızıyorum, tekrar teşekkür ederim , Allah herkesin kalbindekini nasip etsin inş. Takipte kalalım

Maşaallah canım bence es geçme bu ayı nasipliymişsin olacağı varsa kazara bile olur oğluşlar öyle düşün yap testlerini duruma göre değerlendirsin. Bir yazıda okumuştum erkeklerin sperm haznesinde üç ilişkilik sperm birikiyormuş bu yüzden demek bazen arka arkaya yapıncada erkek bebek nasip oluyor
Bende sabah son kez ümidim kırılsın diye yapmak istedim ama vazgeçtim sonra bir kere adet gelince üzül boşver dedim kendime. Ateşin kaç benim 35.5e düşmüş
Psikolojik değildir inşaallah canım bende deneme sonrası bir hafta acayip belirti buldum kendimde ama şu an zerre belirtim yok sadece adet öncesi bel ağrım başladı geceden beri

Harika ya, çok teşekkür ederim, ne diye güvendim bu sayfalara kendime kızıyorum, tekrar teşekkür ederim , Allah herkesin kalbindekini nasip etsin inş. Takipte kalalım
Amiin inşallah hepimizin gönlündeki nasip olsun.sen testleri yapınca atarsın burda yorumlarız inşallah

Tazeanneeee atesim 36.6 çıktı şimdi.benim bu aydan ümidim kalmadı ya tekrar test yaptım moralim bozuldu boşver sende adeti bekleyelim.gelirse zaten yapacak bişey yok

Aynen canım en doğru zamanı Allah bilir

Canım sen tam olarak ilk silinmede mi denemiştin? Acaba geç mi kaldık erken mi oldu zamanlamalar bilmiyorum benim bir de üç deneme olunca hepten heveslenmiştim

Canım sen tam olarak ilk silinmede mi denemiştin? Acaba geç mi kaldık erken mi oldu zamanlamalar bilmiyorum benim bir de üç deneme olunca hepten heveslenmiştim
Öğlen 12 de pik yaptı testim. Sonra üç saat aralıklarla yaptım akşam 9 da t açılmıştı 11 gibi falan denedim. Tutmazsa pikten hemen sonra deneme yapmam lazım herhalde bilemedim ya .testleri attım resimde

Eklentiler

• IMG_20210204_211929.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 48
Insallah cnm deneyecegem insallah bu ay nasibimizde varsa olur yoksa marta kalir

Öğlen 12 de pik yaptı testim. Sonra üç saat aralıklarla yaptım akşam 9 da t açılmıştı 11 gibi falan denedim. Tutmazsa pikten hemen sonra deneme yapmam lazım herhalde bilemedim ya .testleri attım resimde
Evet senin baya kısaymış pik ve silinme arası. Benimde aşırı uzun sürmüştü

Insallah cnm deneyecegem insallah bu ay nasibimizde varsa olur yoksa marta kalir
Hayırlısıyla tez vakitte oğluş nasip olsun kuzum sana ve bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…