- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Kiiiizzz benimde bat 18 Şubat.Aynı canım bir hamile gibi hissediyorum bir emin olamıyorumbat 18şubat ama pazartesi sabah test yapayım diyorum varsa silikte olsa bir şey çıkar sanırım
İnşAllah yarın hayırlı haberlerinizi alırız kızlar yaaKiiiizzz benimde bat 18 Şubat.yarin bende test yapacağım 11. Gün denemeden sonra. Benim ikinci kızımda 11. Gün silik görmüştüm.varsa çıkar inşallah.
Bugün sabah zor tuttum kendimi test yapmamak için.senin belirti var mı?
Ayy amiiin inşallah canım. Benim gebelikler rahat geçer bulantı falan hiç yaşamadım.kasik ağrılarım falanda geçti şuan hiç bı belirti yok.bakalim kısmetİnşAllah yarın hayırlı haberlerinizi alırız kızlar yaa
Yaa bu testler niye böyle yapmaya başladı son zamanlardaBen karıştım birbirinedün gece silinme oldu deneme oldu, bug0n testlerim pik devam ediyor bakalım nolucak
Ee aynı gece çatladı yumurtalarKiiiizzz benimde bat 18 Şubat.yarin bende test yapacağım 11. Gün denemeden sonra. Benim ikinci kızımda 11. Gün silik görmüştüm.varsa çıkar inşallah.
Bugün sabah zor tuttum kendimi test yapmamak için.senin belirti var mı?
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.benimde ilk deneme olunca herhalde bana da hamileyim gibi geliyor. Bakalım kısmet sabaha güzel haberler veririz inşallahYaa bu testler niye böyle yapmaya başladı son zamanlarda
Ee aynı gece çatladı yumurtalarBilmiyorum ki göğüslerim sızlıyor arada kasık ağrım azaldı tek değişik gelen Demir ilacı içiyorum son üç gündür ağzımda pas tadı bırakmaya başladı Var gibi hissediyorum ama belki ilk deneme diye ondan öyle hissediyorumdur Bir de kızımda adetim iki güç geçmişti yinede negatifti test
Amin canımHakkımızda hayırlısı olsun canım.benimde ilk deneme olunca herhalde bana da hamileyim gibi geliyor. Bakalım kısmet sabaha güzel haberler veririz inşallah
Canım hayırlısı olsun inşallah belki daha geç çıkar erken dahaGünaydın kızlar.ben test yaptım denemenin 11. Günü.negatif çıktı ya niyeyse umitliydim kısmet bakalim
Bilmiyorum ki kuzum ya adet günüm perşembe bekleyeceğim artık.iki tane yumurtam oluştu ya biri bari tutar demiştim
İşte bunu bile bile olmayınca da neden olmadı sorusu akılları karıştırıyor haklısın ama vakti zamanı var işte geç olsun güç olmasın kalbimizden geçen olsun canımBilmiyorum ki kuzum ya adet günüm perşembe bekleyeceğim artık.iki tane yumurtam oluştu ya biri bari tutar demiştimrabbim dilemezse yaprak kipirdamaz
Günaydın kızlar.ben test yaptım denemenin 11. Günü.negatif çıktı ya niyeyse umitliydim kısmet bakalim
Amin canım inşallah ya.İşte bunu bile bile olmayınca da neden olmadı sorusu akılları karıştırıyor haklısın ama vakti zamanı var işte geç olsun güç olmasın kalbimizden geçen olsun canım
Aynen canım bekleyelim bakalım belki erken yapmisizdir olmazsa da önümüzdeki maçlara bakacağız artikBenimde negatif kuruma çizgisi dahi çıkmadı ama erkende olabilir ben kızıma adet gecikmesi bile negatif görmüştüm testiadet olmadıkça umut vardır hayırlısı bakalım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımBen bu uygulamayıda kullanıyorum buna göre 21inde test mümkün diyorniye bilmiyorum var gibi hissediyorum. Kızımda sabahın körü koştur koştur test almaya gitmiştim negatif çıktı ben hala diyorum var ben hamileyim gidip kan vercem dedim kanda çıkmıştı bu da belki öyledir bekleyip görelim değilse de Allah’ın takdiri vakti vardır demek ki daha
Amin Allah razı olsun canım cümlemizinHakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Hayirlisi cnm bekle adet gunu bende kizimda adet gunune 1 gun vardi yaptim cikmadi adet gunu yaptim çıkmıştıGünaydın kızlar.ben test yaptım denemenin 11. Günü.negatif çıktı ya niyeyse umitliydim kısmet bakalim
Bekle cnm belki gec dollenme olur adet gunu yaparsin insallah bebeis seninledorBenimde negatif kuruma çizgisi dahi çıkmadı ama erkende olabilir ben kızıma adet gecikmesi bile negatif görmüştüm testiadet olmadıkça umut vardır hayırlısı bakalım
Bende kullaniyorum bunu hayirlisi olsun cnm hakkindaBen bu uygulamayıda kullanıyorum buna göre 21inde test mümkün diyorniye bilmiyorum var gibi hissediyorum. Kızımda sabahın körü koştur koştur test almaya gitmiştim negatif çıktı ben hala diyorum var ben hamileyim gidip kan vercem dedim kanda çıkmıştı bu da belki öyledir bekleyip görelim değilse de Allah’ın takdiri vakti vardır demek ki daha
Amin canım cümlemizin.Bekle cnm belki gec dollenme olur adet gunu yaparsin insallah bebeis seninledor
Bende kullaniyorum bunu hayirlisi olsun cnm hakkinda
Benimde gebelik belirtilerin var psikolojik mi diye düşünmeye başladımBen bu uygulamayıda kullanıyorum buna göre 21inde test mümkün diyorniye bilmiyorum var gibi hissediyorum. Kızımda sabahın körü koştur koştur test almaya gitmiştim negatif çıktı ben hala diyorum var ben hamileyim gidip kan vercem dedim kanda çıkmıştı bu da belki öyledir bekleyip görelim değilse de Allah’ın takdiri vakti vardır demek ki daha