Hanımlar merhaba, uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, tecrübelerinizi, deneyimlerinizi, dikkatlice takip ediyorum, planlaması tutmayan anneler bırakmadan yardımcı oluyorlar. Müthiş bir kadın dayanışması hiç bir kârı olmadan, sadece Allah rızası için... Biraz uzun olacak ama bende yazmak istedim...10 yaşında bir kızım var, bana kalırsa daha önce çocuk yapardım, eşimin ailesinin baskısı benim ve eşimin nedense boyun eymemiz... Bütün amaç para, Çok uzun hikaye, şuan ailesiyle görüşmüyorum...6 ay önce temelli olarak yurtdışına taşındık. Artık çocuk istiyoruz. Eşimde tek erkek, bi oğlum olsun istiyorum. Yaş 38 olacak, tutar mı bilmiyorum, hormonlarımda sıkıntı yok şükür. Gelmeden önce “Cinsiyet Hesaplaması Kesin” sayfasından planlama yaptırdım, ay belirledi, buna göre deneyeceğiz dedi. Aralıkta deneme yaptık, tutmadı, Şubat erkek dedi, bu ay deneme için yazdım. Sadece bi ay için yardımcı oldum dedi
. Denemeyi pik öncesi silikken denettirdi. Size sormuştum çok uygun değil demiştiniz. Benim merak ettiğim pik bir gün öncesi silikken oğlu olan var mı, bir doktorun yumurtlama 12 saat öncesi erkek bebek için uygun yazısını görmüştüm. Bugün tekrar soru sordum ücretli deyince, çok çok ısrar etmem sonucu pikken deneyin dedi.
Ee geçen ay pik öncesi denettirdiniz dedim, ses yok.
O sayfa ile görüşenler size hangi anda deneme yaptırdı? Geçen ay “Cinsiyet hesaplaması Arzum” dan da destek aldım. Bakalım her iki sayfanın ayları da aynı mı diye Tabiki değil. İçimde kalmasın diye bu sayfalarla iletişime geçtim. Ama denk aylar olayı saçma... 2-3 güne yumurtlamam olacak. Bakalım Arzum yumurtlamanın hangi anı denettircek. Eşim ve ben pH 9.5+ su içiyoruz, Eşim vitamin kullanıyor erkeklere özel bir vitamin, bende folic asit içinde olan bi vitamin. hergün ikimizde sodyum bikarbonat eritip içiyoruz, süt ürünleri çok az tüketiyoruz, yumurta hafta 2-3 gün yeriz, eşim sabahları organik nar pekmezi yer. Akşamları ona tabak hazırlarım, muz portakal, nohut leblebi niyetine, badem fındık, keçi boynuzu pekmezi. Bende hergün incir yerim. Birde adet sonrası fitil kullanıyorum. Yaş geçince de hemen olsun istiyorum, Yaptıklarımda yanlış birşey varsa yediğim içtiğim lütfen söyleyin
Allahım herkesin kalbindeki nasip etsin inşallah
Duamı hep yapıyorum, Birde hergün Meryem Suresini okuyorum. Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Zaman ayırıp okuyanlardan, banada yardımcı olursanız çok sevinirim.