Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar, daha ultra pik değil gibi. Dimi bence, son 2 testte ışık yanıltıyor biraz, ama daha ultra pik değil bence

Eklentiler

• inCollage_20210213_213944261.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar, daha ultra pik değil gibi. Dimi bence, son 2 testte ışık yanıltıyor biraz, ama daha ultra pik değil bence
18de ki test te koyuluk var ama senin ultra pikin daha da koyu ve net oluyordu bu testler de henüz o kadar koyuluk yok sanki acaba silinmeye mi geçecek bu şekilde

18de ki test te koyuluk var ama senin ultra pikin daha da koyu ve net oluyordu bu testler de henüz o kadar koyuluk yok sanki acaba silinmeye mi geçecek bu şekilde
Ayyyy fenalık geldi bana hayır kabul etyorum direk silinmeye geçerse reddederim yumurtamııı büyük yanlış yapar bana bunca ay öle net olupta deneme yapacapım zaman yamuk yaparsa bana

Ayyyy fenalık geldi bana hayır kabul etyorum direk silinmeye geçerse reddederim yumurtamııı büyük yanlış yapar bana bunca ay öle net olupta deneme yapacapım zaman yamuk yaparsa bana
Ne yaptın canım nasıl gidiyor deneme oldu sanırım silinmeye geçmiş gibi son testin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…