Canım o kadar olmasa bence de iyi olurKizlar ben annemlerdeyim 17nde eve gidecegem ve 18 yum benim perhiz olayi cok uzun olmus olacak 10 gun kadar sorun olurmu daha once bos gebelik.gecirdigimde de boyle yapmistim ama bos gebelik oldu
Canım bence spremler çok beklemiş olacak.bence arka arkaya olsa bile beklemesinden iyidir.Kizlar ben annemlerdeyim 17nde eve gidecegem ve 18 yum benim perhiz olayi cok uzun olmus olacak 10 gun kadar sorun olurmu daha once bos gebelik.gecirdigimde de boyle yapmistim ama bos gebelik oldu
Kuzu son durum bu 6da yapmıştımCanım ne yaptın
Koyulaşma devam ediyor canım 9da tekrar yapKuzu son durum bu 6da yapmıştım
Şimdi yapıcam bekle canımm 1Koyulaşma devam ediyor canım 9da tekrar yap
Bozmaz canım ama sanki en son testte açılma var gibi geldi bana sen 11 de yap ona göre hareket et benceKızlar testleri biraz sıklaştırsam, sık olunca yarım bardak su sıkntı olurmu bozarmı testleri
18de ki test te koyuluk var ama senin ultra pikin daha da koyu ve net oluyordu bu testler de henüz o kadar koyuluk yok sanki acaba silinmeye mi geçecek bu şekildeKızlar, daha ultra pik değil gibi. Dimi bence, son 2 testte ışık yanıltıyor biraz, ama daha ultra pik değil bence
Ayyyy fenalık geldi bana18de ki test te koyuluk var ama senin ultra pikin daha da koyu ve net oluyordu bu testler de henüz o kadar koyuluk yok sanki acaba silinmeye mi geçecek bu şekilde
Tmm cnm sorayim dedim aklima takildidaCanım o kadar olmasa bence de iyi olur
Tmm cnm ozaman nasipte varsa olur kismet bakalimCanım bence spremler çok beklemiş olacak.bence arka arkaya olsa bile beklemesinden iyidir.
Ne yaptın canım nasıl gidiyor deneme oldu sanırım silinmeye geçmiş gibi son testinAyyyy fenalık geldi banahayır kabul etyorum direk silinmeye geçerse reddederim yumurtamııı büyük yanlış yapar bana bunca ay öle net olupta deneme yapacapım zaman yamuk yaparsa bana
Olmadı kuzum ya 1 de tedt yapıcam bakim son durum ne ona oğra ya deneme yapıcam ya teste devamNe yaptın canım nasıl gidiyor deneme oldu sanırım silinmeye geçmiş gibi son testin
Canım sende durumlar nasılNe yaptın canım nasıl gidiyor deneme oldu sanırım silinmeye geçmiş gibi son testin
Aynı canım bir hamile gibi hissediyorum bir emin olamıyorumCanım sende durumlar nasılkaçıncı günün bugün
Aynen canım varsa çıkar yap gitsin ne olacak daha ilk denemeAynı canım bir hamile gibi hissediyorum bir emin olamıyorumbat 18şubat ama pazartesi sabah test yapayım diyorum varsa silikte olsa bir şey çıkar sanırım
Aynen canım varsa çıkar yap gitsin ne olacak daha ilk deneme
Kuzum ben daha adet olmadım