Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Aynı canım bir hamile gibi hissediyorum bir emin olamıyorum🙄 bat 18şubat ama pazartesi sabah test yapayım diyorum varsa silikte olsa bir şey çıkar sanırım 🤷🏻‍♀️
Kiiiizzz benimde bat 18 Şubat.😂yarin bende test yapacağım 11. Gün denemeden sonra. Benim ikinci kızımda 11. Gün silik görmüştüm.varsa çıkar inşallah.
Bugün sabah zor tuttum kendimi test yapmamak için.senin belirti var mı?

Kiiiizzz benimde bat 18 Şubat.😂yarin bende test yapacağım 11. Gün denemeden sonra. Benim ikinci kızımda 11. Gün silik görmüştüm.varsa çıkar inşallah.
İnşAllah yarın hayırlı haberlerinizi alırız kızlar yaa 🤲🏻🤲🏻💙💙

Ben karıştım birbirine 🙈 dün gece silinme oldu deneme oldu, bug0n testlerim pik devam ediyor bakalım nolucak 😌
Yaa bu testler niye böyle yapmaya başladı son zamanlarda 😕
Ee aynı gece çatladı yumurtalar 😂 Bilmiyorum ki göğüslerim sızlıyor arada kasık ağrım azaldı tek değişik gelen Demir ilacı içiyorum son üç gündür ağzımda pas tadı bırakmaya başladı 🤷🏻‍♀️ Var gibi hissediyorum ama belki ilk deneme diye ondan öyle hissediyorumdur 🤷🏻‍♀️ Bir de kızımda adetim iki güç geçmişti yinede negatifti test

Yaa bu testler niye böyle yapmaya başladı son zamanlarda 😕

Ee aynı gece çatladı yumurtalar 😂 Bilmiyorum ki göğüslerim sızlıyor arada kasık ağrım azaldı tek değişik gelen Demir ilacı içiyorum son üç gündür ağzımda pas tadı bırakmaya başladı 🤷🏻‍♀️ Var gibi hissediyorum ama belki ilk deneme diye ondan öyle hissediyorumdur 🤷🏻‍♀️ Bir de kızımda adetim iki güç geçmişti yinede negatifti test
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.benimde ilk deneme olunca herhalde bana da hamileyim gibi geliyor. Bakalım kısmet sabaha güzel haberler veririz inşallah 💙🤲

Bilmiyorum ki kuzum ya adet günüm perşembe bekleyeceğim artık.iki tane yumurtam oluştu ya biri bari tutar demiştim 😅 rabbim dilemezse yaprak kipirdamaz
İşte bunu bile bile olmayınca da neden olmadı sorusu akılları karıştırıyor haklısın ama vakti zamanı var işte geç olsun güç olmasın kalbimizden geçen olsun canım 🤲🏻💙🤗

Günaydın kızlar.ben test yaptım denemenin 11. Günü.negatif çıktı ya niyeyse umitliydim kısmet bakalim

Canım hayırlısı olsun inşallah belki daha geç çıkar erken daha 😘
Tazeanneeee Tazeanneeee canım sen ne yaptın 😍

Benimde negatif kuruma çizgisi dahi çıkmadı ama erkende olabilir ben kızıma adet gecikmesi bile negatif görmüştüm testi 🙄 adet olmadıkça umut vardır hayırlısı bakalım

İşte bunu bile bile olmayınca da neden olmadı sorusu akılları karıştırıyor haklısın ama vakti zamanı var işte geç olsun güç olmasın kalbimizden geçen olsun canım 🤲🏻💙🤗
Amin canım inşallah ya.
Benimde negatif kuruma çizgisi dahi çıkmadı ama erkende olabilir ben kızıma adet gecikmesi bile negatif görmüştüm testi 🙄 adet olmadıkça umut vardır hayırlısı bakalım
Aynen canım bekleyelim bakalım belki erken yapmisizdir olmazsa da önümüzdeki maçlara bakacağız artik

Ben bu uygulamayıda kullanıyorum buna göre 21inde test mümkün diyor 😁 niye bilmiyorum var gibi hissediyorum. Kızımda sabahın körü koştur koştur test almaya gitmiştim negatif çıktı ben hala diyorum var ben hamileyim gidip kan vercem dedim kanda çıkmıştı 😁 bu da belki öyledir bekleyip görelim değilse de Allah’ın takdiri vakti vardır demek ki daha 🥰

Eklentiler

• 09573536-1CF8-4446-9015-D35D3738CE55.png
    09573536-1CF8-4446-9015-D35D3738CE55.png
    121,2 KB · Görüntüleme: 34
Ben bu uygulamayıda kullanıyorum buna göre 21inde test mümkün diyor 😁 niye bilmiyorum var gibi hissediyorum. Kızımda sabahın körü koştur koştur test almaya gitmiştim negatif çıktı ben hala diyorum var ben hamileyim gidip kan vercem dedim kanda çıkmıştı 😁 bu da belki öyledir bekleyip görelim değilse de Allah’ın takdiri vakti vardır demek ki daha 🥰
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım 🤲🏻💙🤗

Bekle cnm belki gec dollenme olur adet gunu yaparsin insallah bebeis seninledor
Bende kullaniyorum bunu hayirlisi olsun cnm hakkinda

Bekle cnm belki gec dollenme olur adet gunu yaparsin insallah bebeis seninledor

Bende kullaniyorum bunu hayirlisi olsun cnm hakkinda
Amin canım cümlemizin.🥰 bekleyelim daha umudum var sende öyle yazınca bir gün kala hiç silik çizgi bile mi yoktu yaptığında?

Kızlar tosun gibi bir kız bebek için imzayı attık bu haftasonu resmen 😂😂😂
Kendimi nazar ettim geçen gün burdaa resmen testlerim net diye 🤭 cumartesi günü herzamanki gibi pik ultra pik ve silinme oldu deneme oldu gece, dün gündüz bi test yaptım bide ne göreyim test pik, akşam 8 gibi yine silinme oldu ultra pik olmadan bir deneme dHa oldu 🤷‍♀️😌
Beklemedeyim, hayırlısı olsun...
İçime dinmeyen bir deneme oldu kesin tutacak 😂 ama olanda oldu artık 🙈🤭

Benimde gebelik belirtilerin var psikolojik mi diye düşünmeye başladım😂 önceki gebelikte 11. Gün çıkmıştı bunda çıkmayınca yok galiba.hala da bir ümit ya aylarca yaptığım diyeti bıraktım süt peynir yoğurt yedim hep hamileyimdir diye.ilk denemede olmuştu kızlar ondan kaptırdım herhalde😅

X