Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım yum akı kıvamında akıntı geldikten sonra bazı ay 2 güne bazı ay ertesi güne pik oluyor benim de şuan testin pike geçmiş 3 saat ara ile devam et
Yine ilk silinmede mi deneyeceksin?
Bilmemki kuzu ilk silinmedemi deneyeyim öle düşünüyorum ama eminde değilim

Kizlar ben annemlerdeyim 17nde eve gidecegem ve 18 yum benim perhiz olayi cok uzun olmus olacak 10 gun kadar sorun olurmu daha once bos gebelik.gecirdigimde de boyle yapmistim ama bos gebelik oldu

Kizlar ben annemlerdeyim 17nde eve gidecegem ve 18 yum benim perhiz olayi cok uzun olmus olacak 10 gun kadar sorun olurmu daha once bos gebelik.gecirdigimde de boyle yapmistim ama bos gebelik oldu
Canım bir gebenın gunlugunde devamlı bayat sperm işimize yaramaz diye vurguluyor dikkat et istersen bu konuya...

Canım bir gebenın gunlugunde devamlı bayat sperm işimize yaramaz diye vurguluyor dikkat et istersen bu konuya...
Evet cnm o yaziyi görmüştüm aklima takildi bir soruyum dedim erkek bebekte cinsel perhiz önemli ya neyse hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…