Amin canım hayırlı olsun inşallahDoktor takibi daha garanti. En azından çatladığı anı bilirsin. Ben yaza erteledim, beslenme takviye vs de bıraktım. Hakkımızda hayırlısı
Bakalım bu ay bende bi Dr gideyim ne dicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hayırlı olsun inşallahDoktor takibi daha garanti. En azından çatladığı anı bilirsin. Ben yaza erteledim, beslenme takviye vs de bıraktım. Hakkımızda hayırlısı
Bilmemki kuzu ilk silinmedemi deneyeyim öle düşünüyorum ama eminde değilimCanım yum akı kıvamında akıntı geldikten sonra bazı ay 2 güne bazı ay ertesi güne pik oluyor benim de şuan testin pike geçmiş 3 saat ara ile devam et
Yine ilk silinmede mi deneyeceksin?
Hakkinda hayirlisi olsun insallah cnm
Abla ilk silinmede yapayım yine he bide abla perşembe akşamı ilişki olmuştu en son bu yarın çatlarsa 3 gün oluyor, iyi dimi vakitHakkinda hayirlisi olsun insallah cnm
Canım yum akı kıvamında akıntı geldikten sonra bazı ay 2 güne bazı ay ertesi güne pik oluyor benim de şuan testin pike geçmiş 3 saat ara ile devam et
Yine ilk silinmede mi deneyeceksin?
Her ay beklediğimden 1 2 gün erken geliyor yumurtlama ya sinir etti benihayırlısı olsun canlar işiniz rast gitsin inşaallah
Evet canim oyle yap. Perhiz iyi bence, nasibinde vardir insallahAbla ilk silinmede yapayım yine he bide abla perşembe akşamı ilişki olmuştu en son bu yarın çatlarsa 3 gün oluyor, iyi dimi vakit
Bana ayni geldiKızlar son durum bu
Aynen abla ama önce T beliriyo, ultra pik olmadısada yakındırBana ayni geldi
Bi sonra ki testte belli olur cnmAynen abla ama önce T beliriyo, ultra pik olmadısada yakındır
Tamam abla 6da yapacamBi sonra ki testte belli olur cnm
Canım içinden nasıl geliyorsa öyle yapBilmemki kuzu ilk silinmedemi deneyeyim öle düşünüyorum ama eminde değilim
Bence bi tık koyulaşma olmuş canım devam et akşama ultra pik olup silinmeye giderKızlar son durum bu
Bu gece uyku yok gibiBence bi tık koyulaşma olmuş canım devam et akşama ultra pik olup silinmeye gider
Buralarda olunBence bi tık koyulaşma olmuş canım devam et akşama ultra pik olup silinmeye gider
Canım bir gebenın gunlugunde devamlı bayat sperm işimize yaramaz diye vurguluyor dikkat et istersen bu konuya...Kizlar ben annemlerdeyim 17nde eve gidecegem ve 18 yum benim perhiz olayi cok uzun olmus olacak 10 gun kadar sorun olurmu daha once bos gebelik.gecirdigimde de boyle yapmistim ama bos gebelik oldu
Evet cnm o yaziyi görmüştüm aklima takildi bir soruyum dedim erkek bebekte cinsel perhiz önemli ya neyse hayirlisi bakalimCanım bir gebenın gunlugunde devamlı bayat sperm işimize yaramaz diye vurguluyor dikkat et istersen bu konuya...
Amin cnm hepimizin gönlündeki nasip etsin mevlam gec olsun guc olmasinHayırlısı olsun, gönlündeki nasip olsun İnşallah. Ben yaza erteledim, sakin kafayla İnşallah.