Tamam canım o zamanCnm ben çıkmıştım bnm yerime başka bir arkadaşı dahil edin .
Canım 12 de testim pik oldu.4 te doktora gittim.aksama çatlar geceyi değerlendir dedi.aksam 6 gibi Tekrar yaptım testi pike yakındı.9 da baya fark vardı.denedimEş zamanlı test yaptın mı canım,hangi durumdaydı testin doktorun akşama çatlar dediğinde
Sağlıkla ins bir oglus tutunur canımCanım 12 de testim pik oldu.4 te doktora gittim.aksama çatlar geceyi değerlendir dedi.aksam 6 gibi Tekrar yaptım testi pike yakındı.9 da baya fark vardı.denedim
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah stres yapma ben de 2 ay denedim hemde zamanlama gayet iyiydi ama tutmadı böyle üzülür stres yaparsan işini daha da zorlaştırırsın. Takmamaya çalışKızlar benim gece reglim geldi olmadı bu ayda. 3 ay denedim kalamadım normal mi sizce ? Dr umu aradım 1 yıl gayet normal dedi daha önce kalabildin olur stres yapma dedi 3. Gun hormonlara baktırcm daha önceki normal di hepside ama bu ay değişmiş olabilir.. çok üzüldüm çok hazırlamıştım kendimi bu aysıfır stres tek ilişki oldu ama nasip kısmet herşey...
Canım demekki vakti saati gelmemiş.inan ki her şeyde bir hayır vardır.tevekkul edeceğiz. Duamızı edip tekrar tekrar deneyeceğiz.Kızlar benim gece reglim geldi olmadı bu ayda. 3 ay denedim kalamadım normal mi sizce ? Dr umu aradım 1 yıl gayet normal dedi daha önce kalabildin olur stres yapma dedi 3. Gun hormonlara baktırcm daha önceki normal di hepside ama bu ay değişmiş olabilir.. çok üzüldüm çok hazırlamıştım kendimi bu aysıfır stres tek ilişki oldu ama nasip kısmet herşey...
CanımTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
B Beybipattis
Hayallerimmm3
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak.
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz.
R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum)
B Beybipattis 60
Yok takmıyorum canım bugün yürüdüm biraz moralim yerinde bunda da vardır bir hayır vakti saatini bekliyor demekki takviye şeyler aldım netten iki güne gelir elime onları kullanıcam bakalım ovulasyon testi aldım çok teşekkür ederim desteğin için tamam okurum da adetliyken okunuyormu ?? Okunuyorsa okurum hemen elim boşCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah stres yapma ben de 2 ay denedim hemde zamanlama gayet iyiydi ama tutmadı böyle üzülür stres yaparsan işini daha da zorlaştırırsın. Takmamaya çalış
Tefriciye içinde kendine 82 tane oku canım ben listeyi güncelledim senin kalanı bitirip sıraya devam etcez
Öyle canım haklısın.. çok yıprandım zaten ne kadar moral motivasyon olsa da yorgunluk bedene çöküyor.. her yeni ay yeni umut değilmi zatenCanım demekki vakti saati gelmemiş.inan ki her şeyde bir hayır vardır.tevekkul edeceğiz. Duamızı edip tekrar tekrar deneyeceğiz.
Cnm normal bencede bu sey olmadiysa herseyde vardir bir hayır insallah bu olursun hamis cnm insan takmayim desede kafaya takiyor ister istemezKızlar benim gece reglim geldi olmadı bu ayda. 3 ay denedim kalamadım normal mi sizce ? Dr umu aradım 1 yıl gayet normal dedi daha önce kalabildin olur stres yapma dedi 3. Gun hormonlara baktırcm daha önceki normal di hepside ama bu ay değişmiş olabilir.. çok üzüldüm çok hazırlamıştım kendimi bu aysıfır stres tek ilişki oldu ama nasip kısmet herşey...
Haklisin canım benimde öyle son bebeğim sürpriz di. İnan çok takmıyorum burda yazıp hayatıma devam ediyorum vakti saati var demekki 3 gün gideceğim bakalım ne diyecek dr um benimde inş bişeyim çıkmazCanimm benim.iki çocuğum da korunurken oldu 1 yildir kendi isteğimle yapmaya çalışıyorum olmuyor ve dra gittim hiçbir şey yok şükür o psikolojiye girince olmuyor sanırım rahat olmaya çalış
Belki de bilinç altımda yaşıyorum bilemem ki öyle nasip bakalım allah hayırlı zamanda versin inş hepimizedeCnm normal bencede bu sey olmadiysa herseyde vardir bir hayır insallah bu olursun hamis cnm insan takmayim desede kafaya takiyor ister istemez
Belki de bilinç altımda yaşıyorum bilemem ki öyle nasip bakalım allah hayırlı zamanda versin inş hepimizedeCnm normal bencede bu sey olmadiysa herseyde vardir bir hayır insallah bu olursun hamis cnm insan takmayim desede kafaya takiyor ister istemez
Ohhh misss ne iyi etmişsinYok takmıyorum canım bugün yürüdüm biraz moralim yerinde bunda da vardır bir hayır vakti saatini bekliyor demekki takviye şeyler aldım netten iki güne gelir elime onları kullanıcam bakalım ovulasyon testi aldım çok teşekkür ederim desteğin için tamam okurum da adetliyken okunuyormu ?? Okunuyorsa okurum hemen elim boş
Tamam canım okursan iyi olur