Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kasik ağrısı da gebelik belirtisi canım hamile olabilirsin inşallah oğluna hadi bakalım

Kasik ağrısı da gebelik belirtisi canım hamile olabilirsin inşallah oğluna hadi bakalım
Olabilir bakalım beklemedeyim gelmedi daha. Asıl yarın bekliyorum. Eh bakalım olduysa olsun olmadıysada hayırlı zaman da allah nasip etsin napalım elimizden bişey gelmiyor.

Olabilir bakalım beklemedeyim gelmedi daha. Asıl yarın bekliyorum. Eh bakalım olduysa olsun olmadıysada hayırlı zaman da allah nasip etsin napalım elimizden bişey gelmiyor.
amin canım inş..
Oğullarında da kasık ağrısı çektin mi? ben de bir kaç gündür yürüyüş yapıyordum normalde de yaparım, yürüyüş sonrası acayip bir ağrı hissettim bel ve kasıkta.. bugün gitmedim. karnımda bir şeyler oluştuğunu hissediyorum.
Kasık ağrısının yanında beyaz süt gibi bir akıntı geldi mi? bir kaç gün öncesi de olabilir. süt gibi akıntı da hamilelik belirtisi..

Tüm hamileliklerim de kasık ağrım oldu anii hareketlerde özellikle batmalar hissettim hangi tarafta yumurtlama olduysa. Akıntı evet oldu su gibi kıvamda şeffaf beyaz ama yoğun oldu. Ben bilemiyorum bu 4. Hamileliğim Olacak ama belirli bir belirtim olmadı pms ile karistirdim hep mesela 2 aydır hep hamile olduğumu düşündüm ama günü geçmeden geldi. bu ayda geç yumurtladığım için geç gelebilir diye fazla umutlanmak istemedim. Yumurtlama değerlendirdiğin zaman batma ağrı hissedebilirsiniz bu her zaman gebelik belirtisi demek değildir diyorlar. Sen ne zaman test yapacaksın peki ? İnşallah hepimizinde hayırlı haberlerini alırız

Bu arada doktora sadece yumurta takibi ile gebelik düşünüyoruz dedim bi açıklama yapmadık çünkü suratsızın tekiydi
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz rabbim bizede nasip eder inşallah valla doktorun tepkisinden dolayı bende pek gitmek istemıyorum herhangı takviye kulladımı eşiniz

Canım sen ne zaman deneme yaptın?

Canım sen ne zaman deneme yaptın?
çatlama sırasında ultra pikten sonra açılma başlayınca.. doktor da çatlamaya başlamış karın arkasında su oluşmuş akşamı değerlendir dedi. ben daha geç olmasın diye doktor böyle söyledikten 4-5 saat sonrasında akşam olmadan bir de gecesini yani doktordan 14 saatsonrasını değerlendirdim.

Zamanlama çok iyi olmis canım.hayrlisi ile oğluna hamilesindir inşallah

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
B Beybipattis
Hayallerimmm3
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
D Dilayla

Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen

Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak.
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz.

Cnm ben çıkmıştım bnm yerime başka bir arkadaşı dahil edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…