Rica ederim cnmTesekkur ederım canım cevap için bu et ve patates olayı eşlerin yemesi daha iyi diye okumustum biz avakodo ananası yesıl cay gıbı alkalı gıdalar almalıyız dıye okudum ne kadar süreyle dıkkat etmek gerekır acaba
Bitti canım okudum çok iyi değilim.Geçmiş olsun canım tamam sen yarına oku eğer kötü hissedersen de yerine okurum ben haber ver olur mu?
Hayır kuzum ya ayağa kalkınca çok sancım oluyorNasilsin cnm iyi oldun mu?
Cnm dr gittinmi neden oldu acaba daha erken değilmi bol.bol dinlen insallah gwcer sancinHayır kuzum ya ayağa kalkınca çok sancım oluyor
Erken canım bilmiyorum gitmedim geçen gün acile gittim bakmadılar 32.haftayı bekliyorum. Öğrtemnim ya mecburi izin için o zamana gideceğim. Merkez bize çok uzak her zaman gidip gelemiyorumCnm dr gittinmi neden oldu acaba daha erken değilmi bol.bol dinlen insallah gwcer sancin
Aynen öyle tabi herşey nasip kısmet öncelikle...Ben yumurtlama gününe daha çok inananlardanım...Kızımda regl bitişiydi hemen çok iyi hatırlıyorum...Bizim beslenmemizden daha önemlisi eşlerin beslenmesi okuduklarımdan çıkardığım bu bide...Rica ederim cnmbiz ikimizde yiyoruz ben yesil cay içiyordum bir ara ama biraktim valla cnm rabbim nasip ettikten sonra herturlu olur diyorum cevremdekiler bakiyorum oğlu olanlara tatli asitli icecekler ne varsa yiyip iciyorlar kismetimizde varsa olur inşallah bizimki sadece içimizde kalmasin diye yapiyoruz
Rica ederim cnmbiz ikimizde yiyoruz ben yesil cay içiyordum bir ara ama biraktim valla cnm rabbim nasip ettikten sonra herturlu olur diyorum cevremdekiler bakiyorum oğlu olanlara tatli asitli icecekler ne varsa yiyip iciyorlar kismetimizde varsa olur inşallah bizimki sadece içimizde kalmasin diye yapiyoruz
İyiyim canım sagolasin sen nasılsın? Kasık ağrım var arada batıyor gibi iki taraftada hissediyorum.kendimi dinleyip durmakta istemiyorum.sende var mı belirti?B Beybipattis canım nasılsın belirtin falan bir şey var mı?
Tmm cnm dikkat etErken canım bilmiyorum gitmedim geçen gün acile gittim bakmadılar 32.haftayı bekliyorum. Öğrtemnim ya mecburi izin için o zamana gideceğim. Merkez bize çok uzak her zaman gidip gelemiyorum
İyiyim canım sagolasin sen nasılsın? Kasık ağrım var arada batıyor gibi iki taraftada hissediyorum.kendimi dinleyip durmakta istemiyorum.sende var mı belirti?
Test nezaman yapacaksin cnm insllah hamişsindirAynen canım bende her belirtiyi hamileliğe yoruyorum normalde benim göğüs hassasiyetim olmaz pms dönemindede olmaz dünden beri o da varPsikolojik değilse bekleyip görceğiz bakalım hayırlısı
Daha çok erken kuzum 6.gün bugün beklerim adet günümü sonra test yaparım 18 Şubat beklenen adetTest nezaman yapacaksin cnm insllah hamişsindir
İyiyim canım sagolasin sen nasılsın? Kasık ağrım var arada batıyor gibi iki taraftada hissediyorum.kendimi dinleyip durmakta istemiyorum.sende var mı belirti?
Kızlar inşallah ikinizden de hayırlı haberler alırızDaha çok erken kuzum 6.gün bugün beklerim adet günümü sonra test yaparım 18 Şubat beklenen adet
Kuzu benm adet niteli oldu baya her sabah takipteyim şimdilik bişiy uok ama geçen ay 17.günde pik 18de çat olmuştu eğer bu ayda öle olursa pazartesi günü pik görmem lazım, yani çok kalmadı denemeye, stres yapmamaya çalışıyoruz daha öncede demiştim ze eşim çok etkilendi geçen sefer halen dahada etkisinde diyebilirim psikolojik bişey oldu yani o akşam birden çatladi hadi diyince
Hadi hayırlısı olsun inşallah benim eşimde tam tersi bana oldu de hemen olsun diyor öncesinde haber verme diyorKuzu benm adet niteli oldu baya her sabah takipteyim şimdilik bişiy uok ama geçen ay 17.günde pik 18de çat olmuştu eğer bu ayda öle olursa pazartesi günü pik görmem lazım, yani çok kalmadı denemeye, stres yapmamaya çalışıyoruz daha öncede demiştim ze eşim çok etkilendi geçen sefer halen dahada etkisinde diyebilirim psikolojik bişey oldu yani o akşam birden çatladi hadi diyincehaftasonu olmaz o kadar erkende pazar gününden sonra her an deneme olur inşallah tutar bu sefer yaa