Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Rica ederim cnmbiz ikimizde yiyoruz ben yesil cay içiyordum bir ara ama biraktim valla cnm rabbim nasip ettikten sonra herturlu olur diyorum cevremdekiler bakiyorum oğlu olanlara tatli asitli icecekler ne varsa yiyip iciyorlar kismetimizde varsa olur inşallah bizimki sadece içimizde kalmasin diye yapiyoruz

Vajinal ph en yuksek oldugu donem regl bitişiymiş bir doktorun yazısında okudum o sebepten adetten hemn sonra olanların br kısmı erkk dye okudum

Cnm dr gittinmi neden oldu acaba daha erken değilmi bol.bol dinlen insallah gwcer sancin
Erken canım bilmiyorum gitmedim geçen gün acile gittim bakmadılar 32.haftayı bekliyorum. Öğrtemnim ya mecburi izin için o zamana gideceğim. Merkez bize çok uzak her zaman gidip gelemiyorum

Aynen öyle tabi herşey nasip kısmet öncelikle...Ben yumurtlama gününe daha çok inananlardanım...Kızımda regl bitişiydi hemen çok iyi hatırlıyorum...Bizim beslenmemizden daha önemlisi eşlerin beslenmesi okuduklarımdan çıkardığım bu bide...

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
B Beybipattis
Hayallerimmm3
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk

Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen

Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak.
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz.

R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum)
B Beybipattis 60
SoLeiL12 60
M Maviayyy 60
Hayallerimmm3 82
Nurelifefe 60
1 12ha 60
D dilek062 60

Ruveydam2015 canım okumayan bir tek sen kaldın sende oku da arkadaşın duası tamamlansın. Lütfen bugün bitirip haber ver.

Son düzenleme:
Erken canım bilmiyorum gitmedim geçen gün acile gittim bakmadılar 32.haftayı bekliyorum. Öğrtemnim ya mecburi izin için o zamana gideceğim. Merkez bize çok uzak her zaman gidip gelemiyorum
Tmm cnm dikkat et
Kuzucuk insallah zamaninda gelisin annesini yormasin şimdiden

İyiyim canım sagolasin sen nasılsın? Kasık ağrım var arada batıyor gibi iki taraftada hissediyorum.kendimi dinleyip durmakta istemiyorum.sende var mı belirti?

Aynen canım bende her belirtiyi hamileliğe yoruyorum normalde benim göğüs hassasiyetim olmaz pms dönemindede olmaz dünden beri o da var Psikolojik değilse bekleyip görceğiz bakalım hayırlısı

Seymanur53 canım bitti mi adet senin deneme ne zman
Kuzu benm adet niteli oldu baya her sabah takipteyim şimdilik bişiy uok ama geçen ay 17.günde pik 18de çat olmuştu eğer bu ayda öle olursa pazartesi günü pik görmem lazım, yani çok kalmadı denemeye, stres yapmamaya çalışıyoruz daha öncede demiştim ze eşim çok etkilendi geçen sefer halen dahada etkisinde diyebilirim psikolojik bişey oldu yani o akşam birden çatladi hadi diyince haftasonu olmaz o kadar erkende pazar gününden sonra her an deneme olur inşallah tutar bu sefer yaa

Hadi hayırlısı olsun inşallah benim eşimde tam tersi bana oldu de hemen olsun diyor öncesinde haber verme diyor onlar bizden stresli nasıl oluyorsa o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…