Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına yüreğine sağlık canım arkadaşım
Canım ben de okudum allah kabul etsin inşallah okuyan arkadaşlardan da allah razı olsun çok teşekkür ediyorum gönlünüzce olsun herşeyTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
@Birbilsem1132
Hayallerimmm3
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak.
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz.
R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum)
@Birbilsem1132 60
Tamam canım o zaman
Ben yarına bitiririm inşallah çok kötüyüm bugün yatıyorum şu andaTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
@Birbilsem1132
Hayallerimmm3
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
@Dilayla
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak.
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz.
Okudum bende, Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
@Birbilsem1132
Hayallerimmm3
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
@Dilayla
Kızlar benim gece reglim geldi olmadı bu ayda. 3 ay denedim kalamadım normal mi sizce ? Dr umu aradım 1 yıl gayet normal dedi daha önce kalabildin olur stres yapma dedi 3. Gun hormonlara baktırcm daha önceki normal di hepside ama bu ay değişmiş olabilir.. çok üzüldüm çok hazırlamıştım kendimi bu ay sıfır stres tek ilişki oldu ama nasip kısmet herşey...
Neden uymasın canım aksine seviniriz bile dua kardeşliği kadar güzel şey var mı tek ricam devamlı okuyacaksan listeye alıyımDua listesine ben de girebilirim eğer size de uyarsa
Geçmiş olsun canım tamam sen yarına oku eğer kötü hissedersen de yerine okurum ben haber ver olur mu?Ben yarına bitiririm inşallah çok kötüyüm bugün yatıyorum şu anda
Allah ın izniyle okurum inşallahNeden uymasın canım aksine seviniriz bile dua kardeşliği kadar güzel şey var mı tek ricam devamlı okuyacaksan listeye alıyım
Tamamdır canım seni de listeye ekliyorum Rabbim gönül muradımızı nasip etsin inşallahAllah ın izniyle okurum inşallah
Psikolojiktir belki ama ben pms dönemini çok ağırr yaşadığımıda demiştim 3 hamilelik te de aynı belirtiler oldu ben her ay yaşıyorum karnım ağrır kasıklarım ağrır tek taraflı olarak midem hep bulanır aşırı halsiz ve mutsuz olurum hatta ağlarım adetim gelir düzelirim yumurtlama da belirtileri yaşarım ağrım olur akıntı olur hatta başım ağrır. Ben ondan dedim burda da tek fark testim çift çizgi çıkıyor gerisi hep aynı yani..Canım ya o kadar belirtimde var demiştin psikolojik demek bizimki olsun istiyoruz herşeyi hamileliğe yoruyoruz En hayırlı zamanda gelecektir oğlun sana inşaallah
Psikolojiktir belki ama ben pms dönemini çok ağırr yaşadığımıda demiştim 3 hamilelik te de aynı belirtiler oldu ben her ay yaşıyorum karnım ağrır kasıklarım ağrır tek taraflı olarak midem hep bulanır aşırı halsiz ve mutsuz olurum hatta ağlarım adetim gelir düzelirim yumurtlama da belirtileri yaşarım ağrım olur akıntı olur hatta başım ağrır. Ben ondan dedim burda da tek fark testim çift çizgi çıkıyor gerisi hep aynı yani..
Merhaba. Kullandığınız takviyeler neler aceba. Fiyatları nedir. Ben de alacağım araştırma yapıyorum. Rica etsem bilgi verir misinizYok takmıyorum canım bugün yürüdüm biraz moralim yerinde bunda da vardır bir hayır vakti saatini bekliyor demekki takviye şeyler aldım netten iki güne gelir elime onları kullanıcam bakalım ovulasyon testi aldım çok teşekkür ederim desteğin için tamam okurum da adetliyken okunuyormu ?? Okunuyorsa okurum hemen elim boş
Tam anlamayila uymasamda süt ve sut ürünlerini tuketmemeye çalışıyorum ph 7 uzeri su iciyorum et ,patates ve kuru baklagileri tüketmeye çalışıyorum vitamin olarak benim değerim dusuk oldugu icin b12 ve d3 vitamini kullanıyorumArkadaşlar duaları Allah kabul etsın Beslenme hakkında da birbirimizi bilgilendirsek neler yiyip içiyorsunuz nelere özellıkle dıkkat edıyorsunuz
Nasilsin cnm iyi oldun mu?Ben yarına bitiririm inşallah çok kötüyüm bugün yatıyorum şu anda
Tesekkur ederım canım cevap için bu et ve patates olayı eşlerin yemesi daha iyi diye okumustum biz avakodo ananası yesıl cay gıbı alkalı gıdalar almalıyız dıye okudum ne kadar süreyle dıkkat etmek gerekır acabaTam anlamayila uymasamda süt ve sut ürünlerini tuketmemeye çalışıyorum ph 7 uzeri su iciyorum et ,patates ve kuru baklagileri tüketmeye çalışıyorum vitamin olarak benim değerim dusuk oldugu icin b12 ve d3 vitamini kullanıyorum