Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım ben de okudum allah kabul etsin inşallah okuyan arkadaşlardan da allah razı olsun çok teşekkür ediyorum gönlünüzce olsun herşey

Tamam canım o zaman
Ben yarına bitiririm inşallah çok kötüyüm bugün yatıyorum şu anda

Okudum bende, Allah kabul etsin inşallah

Canım ya o kadar belirtimde var demiştin psikolojik demek bizimki olsun istiyoruz herşeyi hamileliğe yoruyoruz En hayırlı zamanda gelecektir oğlun sana inşaallah

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
@Birbilsem1132
Hayallerimmm3
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk

Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen

Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak.
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz.

R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum)
@Birbilsem1132 60
SoLeiL12 60
M Maviayyy 60
Hayallerimmm3 82
Nurelifefe 60

Canım ya o kadar belirtimde var demiştin psikolojik demek bizimki olsun istiyoruz herşeyi hamileliğe yoruyoruz En hayırlı zamanda gelecektir oğlun sana inşaallah
Psikolojiktir belki ama ben pms dönemini çok ağırr yaşadığımıda demiştim 3 hamilelik te de aynı belirtiler oldu ben her ay yaşıyorum karnım ağrır kasıklarım ağrır tek taraflı olarak midem hep bulanır aşırı halsiz ve mutsuz olurum hatta ağlarım adetim gelir düzelirim yumurtlama da belirtileri yaşarım ağrım olur akıntı olur hatta başım ağrır. Ben ondan dedim burda da tek fark testim çift çizgi çıkıyor gerisi hep aynı yani..

Hayırlısı canım bende belirti arayıp duruyorum kendimde zaman geçsede test yapsam

Merhaba. Kullandığınız takviyeler neler aceba. Fiyatları nedir. Ben de alacağım araştırma yapıyorum. Rica etsem bilgi verir misiniz

Arkadaşlar duaları Allah kabul etsın Beslenme hakkında da birbirimizi bilgilendirsek neler yiyip içiyorsunuz nelere özellıkle dıkkat edıyorsunuz

Arkadaşlar duaları Allah kabul etsın Beslenme hakkında da birbirimizi bilgilendirsek neler yiyip içiyorsunuz nelere özellıkle dıkkat edıyorsunuz
Tam anlamayila uymasamda süt ve sut ürünlerini tuketmemeye çalışıyorum ph 7 uzeri su iciyorum et ,patates ve kuru baklagileri tüketmeye çalışıyorum vitamin olarak benim değerim dusuk oldugu icin b12 ve d3 vitamini kullanıyorum

Tesekkur ederım canım cevap için bu et ve patates olayı eşlerin yemesi daha iyi diye okumustum biz avakodo ananası yesıl cay gıbı alkalı gıdalar almalıyız dıye okudum ne kadar süreyle dıkkat etmek gerekır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…