- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Bebek belli olana kadar geçen zamana ya hep ya hiç diyorlar.bence azalt varsa da tedbir olur.bende kronik tansiyon hastasıyım.hamilelikte kullanılan ilaca geçtim.ikinci kızımda tansiyona bağlı preeklemsi gecirdim.erken doğum oldu.hastanede çok yattım. Aslında doktor bana riskli bir daha çocuk yapma gibi şeyler söyledi ama son bı hakkımı denemek istedim.Bir de ben çok fazla kahve ve yeşilçay tüketirim bu 14 günlük süreçte azaltsam mı bebek var mı yok mu bilmiyorum henüz ama
Hahhahah aynen bende dün hasta gibiydim.esim ooo bu hamilelik çok zor geçecek yandım ben diyoriçime hamileyiz ikimizde diye doğuyor hadi bakalım hayırlısı
Bebek belli olana kadar geçen zamana ya hep ya hiç diyorlar.bence azalt varsa da tedbir olur.bende kronik tansiyon hastasıyım.hamilelikte kullanılan ilaca geçtim.ikinci kızımda tansiyona bağlı preeklemsi gecirdim.erken doğum oldu.hastanede çok yattım. Aslında doktor bana riskli bir daha çocuk yapma gibi şeyler söyledi ama son bı hakkımı denemek istedim.
Canım İnan o teorilerle hiç canını sıkma benim makas bıçak testinde kız çıktı büyün yaptığımız diğer testler de kız çıktı hep benimd motelin bozuluyordu ama şuan hiç kafanı böyle şeylerle yorma cinsiyet belli olana kadar inş rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bi erkek evlat verirTazeanneeee canım benim kasıklarım fena ağrıyor sol daha çok ağrıyor.batma hissi gibi.kizlar da sol taraftaydi buda sol yoğun hissediyorum.arada sağ da da var gibi ama bilemedim ya.senin tek taraf mi ağrın yumurta olan taraf mi ? Benim hiç oğlum olmayacak gibi hissediyorum.kan yenileme de de kız çıktı
Canım sen ne yaptın benim biraz zor geçiyor pek giremiyorum
Deneme yaptım çatladı sonunda yumurtam beklemedeyim canımCanım sen ne yaptın benim biraz zor geçiyor pek giremiyorum
Kaç haftalık oldun zorluyor muCanım sen ne yaptın benim biraz zor geçiyor pek giremiyorum
Hatırlamıyorum inanki ama ilk günler değilde ondan sonra hafif batmalar oluyırdu benim aslında 19 haftalık ama malum varis çıktıya bende bide rahim sarkması olmuşDeneme yaptım çatladı sonunda yumurtam beklemedeyim canımsen ilişki sonrası döllenme belirtisi hissettin mi?
Kimin için bu
Kızlar benide listeden çıkarır mısınz, işe başladım çok yoğunum, iki çocukla çok zor oldu, hakkınzı helal edineflatun88
@dilek062
E Ecrin7325
@Cute-sugarCanım seni okudu kabul ediyorum eminsen?
Kızlar lütfen tefriciye için bi dönüş yapın yarına kadar. Dualar bu şekilde uzun sürerse hiç bir anlamı olmayacak okuyamıyorum deyin en azından biz tamamlayalım.
Amin canım Allah razı olsunHatırlamıyorum inanki ama ilk günler değilde ondan sonra hafif batmalar oluyırdu benim aslında 19 haftalık ama malum varis çıktıya bende bide rahim sarkması olmuşhiç ayakta kalamıyorum aslında zor bi hamilelik değildi ama şu varis ve sarkma işi bozdu inş rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli erkek evlat herbirilerinizi nasip eder benimde doğmadan hala yine tam emin olamıyorsunuz
Ay amiinn sağol canım benim ya içime su serptin.Allah razı olsunCanım İnan o teorilerle hiç canını sıkma benim makas bıçak testinde kız çıktı büyün yaptığımız diğer testler de kız çıktı hep benimd motelin bozuluyordu ama şuan hiç kafanı böyle şeylerle yorma cinsiyet belli olana kadar inş rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bi erkek evlat verir
Hahaha olabilir inş bugün de gelmedi kırmızılar 2 gun daha gelmesse kesinleşir artık karnım felaket ağrıyor sebepsiz bir uyku yorgunluk var tadım tuzum yok
Tam o güne denk gelmiş hepsi de ... ben o yönden şanslıyım benim baya uzun sürüyor ya 48 saat pik gördüm ben t çok koyu yapıyorum daHa da koyu ertesi gün eşitlendi sonraki gün silindi çatladı çok şükürEvde kaynamla kayinbaba vardi ah onlar olmasaydiesimde gelemedi isten aslinda olirdu iste kismet cnm kaldi ekim ayinda beri bu ay yapalim diye diye subat oldu bu ayda tam yum dogum guneme geliyor bakalim bi ay kismet olacakmi
Canım deneme mi yaptın bu ayTazeanneeee canım benim kasıklarım fena ağrıyor sol daha çok ağrıyor.batma hissi gibi.kizlar da sol taraftaydi buda sol yoğun hissediyorum.arada sağ da da var gibi ama bilemedim ya.senin tek taraf mi ağrın yumurta olan taraf mi ? Benim hiç oğlum olmayacak gibi hissediyorum.kan yenileme de de kız çıktı
Kız sende mi deneme yaptın hadi hayırlısıHahaha olabilir inş bugün de gelmedi kırmızılar 2 gun daha gelmesse kesinleşir artık karnım felaket ağrıyor sebepsiz bir uyku yorgunluk var tadım tuzum yok
Heycanli bekleyişHahaha olabilir inş bugün de gelmedi kırmızılar 2 gun daha gelmesse kesinleşir artık karnım felaket ağrıyor sebepsiz bir uyku yorgunluk var tadım tuzum yok
Evet cnm ya kisa suruyor benim ben pik oldugunu ogrenemeden catliyorTam o güne denk gelmiş hepsi de ... ben o yönden şanslıyım benim baya uzun sürüyor ya 48 saat pik gördüm ben t çok koyu yapıyorum daHa da koyu ertesi gün eşitlendi sonraki gün silindi çatladı çok şükür
Hadi hayırlısı vardır artık kesinHahaha olabilir inş bugün de gelmedi kırmızılar 2 gun daha gelmesse kesinleşir artık karnım felaket ağrıyor sebepsiz bir uyku yorgunluk var tadım tuzum yok
Evet canım sorma çatlamak bilmeyen yumurtayla Allah’a emanet denedim bekliyorum bakalımCanım deneme mi yaptın bu ay
Teşekkürler ccanım.. inş bana da okurlar..