Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bir de ben çok fazla kahve ve yeşilçay tüketirim bu 14 günlük süreçte azaltsam mı bebek var mı yok mu bilmiyorum henüz ama
Bebek belli olana kadar geçen zamana ya hep ya hiç diyorlar.bence azalt varsa da tedbir olur.bende kronik tansiyon hastasıyım.hamilelikte kullanılan ilaca geçtim.ikinci kızımda tansiyona bağlı preeklemsi gecirdim.erken doğum oldu.hastanede çok yattım. Aslında doktor bana riskli bir daha çocuk yapma gibi şeyler söyledi ama son bı hakkımı denemek istedim.

Sağlıkla gelsin inşaallah canım doktorlar en kötü ihtimali tedbir amaçlı söylüyorlar zaten.

Canım İnan o teorilerle hiç canını sıkma benim makas bıçak testinde kız çıktı büyün yaptığımız diğer testler de kız çıktı hep benimd motelin bozuluyordu ama şuan hiç kafanı böyle şeylerle yorma cinsiyet belli olana kadar inş rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bi erkek evlat verir

Deneme yaptım çatladı sonunda yumurtam beklemedeyim canım sen ilişki sonrası döllenme belirtisi hissettin mi?
Hatırlamıyorum inanki ama ilk günler değilde ondan sonra hafif batmalar oluyırdu benim aslında 19 haftalık ama malum varis çıktıya bende bide rahim sarkması olmuşhiç ayakta kalamıyorum aslında zor bi hamilelik değildi ama şu varis ve sarkma işi bozdu inş rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli erkek evlat herbirilerinizi nasip eder benimde doğmadan hala yine tam emin olamıyorsunuz

Amin canım Allah razı olsun rabbim sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Ay amiinn sağol canım benim ya içime su serptin.Allah razı olsun

R rana20 canım okumayanlar bildirdi.eksik kalan arkadaslarinkini bölüşerek tamamlayalım mi ? Allah rızası için birbirimizi niyet alarak okuyoruz.yari yolda bırakacaklar girmesin lütfen. Zaten kişi başı düşen sayı 300 falan.onu da 24 saatlik zaman diliminde okuyacak 1 saat ayırabiliriz diye düşünüyorum.

Evde kaynamla kayinbaba vardi ah onlar olmasaydi esimde gelemedi isten aslinda olirdu iste kismet cnm kaldi ekim ayinda beri bu ay yapalim diye diye subat oldu bu ayda tam yum dogum guneme geliyorbakalim bi ay kismet olacakmi
Tam o güne denk gelmiş hepsi de ... ben o yönden şanslıyım benim baya uzun sürüyor ya 48 saat pik gördüm ben t çok koyu yapıyorum daHa da koyu ertesi gün eşitlendi sonraki gün silindi çatladı çok şükür

Canım deneme mi yaptın bu ay

Hahaha olabilir inş bugün de gelmedi kırmızılar 2 gun daha gelmesse kesinleşir artık karnım felaket ağrıyor sebepsiz bir uyku yorgunluk var tadım tuzum yok
Heycanli bekleyiş
Evet cnm ya kisa suruyor benim ben pik oldugunu ogrenemeden catliyorneyse bu ay cok dikkat etcegem 12.gun dr gidecegem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…