Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım benim Eşim kullanıyor
Keçiboynuzu özü sabah akşam
D, c vitmani, çinko, selenyum, coq10, balık yağı
Her akşam kabak çekirdeği
Havuç suyu
Bol et (zaten hiç sebze yemez 🙄)
Ekstra bir kür yapmıyorum.

Canım senin yum erken oluyor sen hemen adet bitimi başla teste. Testi de şu şekilde yap ;
Sabah uyandın ilk idrarı wc ye yapacaksın sonra yarım su bardağı su içip en az 2 3 saat sonra testini yap en iyi bu şekilde sonuç veriyor. Adet sonrası ilk günler hergün aynı şekilde aynı saatte yapmaya özen göster test koyulaştıkça 2 3 saate sık sık yaparsın. Testin üzerine tarih saat ve kaçıncı günün olduğunu da yaz mutlaka. Test işi sabır işi cidden ben 6 aydır yapıyorum. Allahım bütün bu emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🤲🏻💙😇
Tamam cnm yaparim 😉amin rabbim emeklerimizi karsiliksiz koymasin🤲

Peki anlamadigim yumurtlamaya kadar her gun iliskiye girip yumurtlama gnu ve sonrasndki 2 gunde dahil iliskiye girup hamile kalan kisinin bebegin cinsiyeti ne olur😕😆

Ben ne cikacak blmiorum🙋

Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'. Aynı yerde Zekeriyya Rabbine şöyle yalvardı: "Ey Rabbim! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla; zira sen, her yakarışı duyarsın." ... Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."

Peki anlamadigim yumurtlamaya kadar her gun iliskiye girip yumurtlama gnu ve sonrasndki 2 gunde dahil iliskiye girup hamile kalan kisinin bebegin cinsiyeti ne olur😕😆

Ben ne cikacak blmiorum🙋
Bende kizimda hergun iliski ile kaldim rabbim gönlünüze gore versin

Bende kizimda hergun iliski ile kaldim rabbim gönlünüze gore versin
Bende ilk kızıma sık ilişki ikinci kızımı net hatırlıyorum 12. Gün ve 17.gün iki ilişki ve eminim ilk ilişki tuttu doktor erken döllenme dedi bide ben 17.gün ilişkiden 5 gün son kan verdim bthgc 9 fln çıkmıştı.

Peki canım şimdi ne deniyeceksin. Yum takibini doktor kontrolünde mi yaptın.
Ozaman rastgele bir dr a gitmiştim. Yum çatlamak üzere demişti. O akşam deneme olmuştu. Testle de takip ediyordum. Bu sefer çat iğnesi vuruldum 2 ay. İlk ay kimyasal oldu, 2. Ay tutmadı. Biraz ara verecem.

Bende ilk kızıma sık ilişki ikinci kızımı net hatırlıyorum 12. Gün ve 17.gün iki ilişki ve eminim ilk ilişki tuttu doktor erken döllenme dedi bide ben 17.gün ilişkiden 5 gün son kan verdim bthgc 9 fln çıkmıştı.
Hayirlisi bakalim cnm simdi nasil yapacaksini yumurtlama gününe gore mi

Ozaman rastgele bir dr a gitmiştim. Yum çatlamak üzere demişti. O akşam deneme olmuştu. Testle de takip ediyordum. Bu sefer çat iğnesi vuruldum 2 ay. İlk ay kimyasal oldu, 2. Ay tutmadı. Biraz ara verecem.
Yine aynı yöntemi deneyeceksiniz yanş inşallah gönlümüzdeki olur🙏peki yumurtlama dışa da diyet, ele takviye kullanmışmıydınız

Kızlar eşinize takviye kullanıyor musunuz? Kür felan? Bilgi paylaşımı yapalım😁
Canım biz sperm kalitesi için macun yaptırmıştık birkaç aydır onu kullanıyordu ama düzensiz benim zorumla şimdede zorla bal pekmez vermeye çalışıyorum o kadar 🤷🏻‍♀️ Onun dışında beslenme ağırlıklı ilerliyorum onda meyve çerez muz kabak çekirdeği vs hergün bakalım zaman yaklaştıkça herkesi stres basar bende de bir rahatlık var bu aralar 😏

Benim eşim hiç bişey kullanmıyor kan bile verdiremrdim korana var diye o kadar korkak 🙄

Sorma bende kan vermesini çok istedim ama kan tutuyor eşimi daha damla görsün birinde gözü kararıyor bayılıyor 🤦🏻‍♀️ Kan yenileme eşime geçiyor Ocak ayından sonra en son onun yenilenmiş olacak o yüzden de bekliyorum 2021i

İnşAllah 2021 bize uğurlu gelir. 2017den beri bu konuları araştırıyorum. Kafamda milyon tane bilgi var🤣🤣

Maşaallah valla iyi sabretmiştin ben bir yılda onu araştır bunu araştır bilmem ne deli oldum düşünce stres alkali diyet derken kansızlık b12 Demir eksikliği bilmem ne hepsi başlamış zaten gebelik ve emzirme döneminden kaynaklı da olabilirmiş şimdi haplarla yaşıyorum bütün dengem bozuldu.😕

Canım zaten sperm erkekten geliyor burda en önemli faktör spermler... Bizim ki sadece erkekten gelecek spermlere zemin hazırlamak gibi bişey. Mesela erkek bebek için rahmin alkali temiz olması gerekirken, kız bebek için rahmin asidik olması lazım... Biz en fazla bunlara destek veririz siz ne yapın ne edin eşlerinize takviye yapın bu çok önemli 🤗😘

Yaa ne güzel söylüyorsun ama işte her erkek önemsemiyor imreniyorum valla ne diyorsunuz da yiyor kendi isteğiyle mi yiyorlar tüm bunları

X