Ben kardesime bile anlatmiyorum ki kizar oyle bisey yok diyeHe valla ya.. ben bu yaptıklarımı bildiklerimi yanımdakilere anlatsam bakar kalırlar.. o yüzden burdan devam senin durumlar ne durumda canım ?
Senin bu ay da olabilirdi ama riske atmadın ben dedim değerlendir çatta da tutan vardı ama demekki öyle gerekti hayırlısı olsun bacım. Benimde ablam hiç konuşmaz böyle şeyleri neyse biz birbirimize yeteriz inşBen kardesime bile anlatmiyorum ki kizar oyle bisey yok diyeBenim ocaktaki yum kacti biliyorsun 8 subat adet tarihim bu ay ki yum kacirmadan deneme yaparim.insallah bir aksilik çıkmadan hayirlisi ile
Evde kaynamla kayinbaba vardi ah onlar olmasaydiSenin bu ay da olabilirdi ama riske atmadın ben dedim değerlendir çatta da tutan vardı ama demekki öyle gerekti hayırlısı olsun bacım. Benimde ablam hiç konuşmaz böyle şeyleri neyse biz birbirimize yeteriz inş
Olacak Allah’ın izniyle bu ay hepimizden umutluyumEvde kaynamla kayinbaba vardi ah onlar olmasaydiesimde gelemedi isten aslinda olirdu iste kismet cnm kaldi ekim ayinda beri bu ay yapalim diye diye subat oldu bu ayda tam yum dogum guneme geliyor bakalim bi ay kismet olacakmi
Insllah cnmOlacak Allah’ın izniyle bu ay hepimizden umutluyumcanım doğum günlerinde kan yenileme değişiyor ona dikkat ettin mi kızlarında kan yenileme kimdeydi?
Canım bunun takibini ben yapmıyordum. Normal de Zeyno19 yapıyordu biliyorsun oda fazla giremediği için benden rica etti bende tamam dedim. Bundan sonra ki takipleri ben yapacağım. Duası okunan arkadaşa sordum oda senin bildirimini görmedi demek ki okunmadı olarak söyledi bende ona göre yazdım.İyi de ben bu konuyla ilgili geçen hafta yani pazar günü bildirim yapmıştım. Ben o vakit bitirdim duamı keşke gözünüzden kaçmasaydı.
Canım Google kan yenileme hesapla yaz hemen karşına çıkıyor otomatik hesaplamalar. En son kan yenileme kimdeyse bebek onun cinsiyetinden olur diyorlar tabiki diğer teoriler gibi bu da %50 doğrudur. Benim kızımda en son benim kanım yenilenmişti tutmuş bendeInsllah cnmkan yenilenme olayini hic anlayamadim cnm tam hesaplama nasil oluyor
Kızlar ben okumadım listeden beni çıkarırmısınız.eflatun88
D dilek062
@Ecrin7325
@Cute-sugarCanım seni okudu kabul ediyorum eminsen?
Kızlar lütfen tefriciye için bi dönüş yapın yarına kadar. Dualar bu şekilde uzun sürerse hiç bir anlamı olmayacak okuyamıyorum deyin en azından biz tamamlayalım.
Hakkınızı helal edin. İşim çok yoğun çok yoruluyorum vakit ayıramıyorumeflatun88
D dilek062
@Ecrin7325
@Cute-sugarCanım seni okudu kabul ediyorum eminsen?
Kızlar lütfen tefriciye için bi dönüş yapın yarına kadar. Dualar bu şekilde uzun sürerse hiç bir anlamı olmayacak okuyamıyorum deyin en azından biz tamamlayalım.
Yaptim cnm eger hamile kalirsam.oglan gozukuyor ne kadar dogrulugu var bilmem kizlarda da tam aylari hatirliyom gunlerini hatırlayamadigim icin bilemedim ccnmCanım Google kan yenileme hesapla yaz hemen karşına çıkıyor otomatik hesaplamalar. En son kan yenileme kimdeyse bebek onun cinsiyetinden olur diyorlar tabiki diğer teoriler gibi bu da %50 doğrudur. Benim kızımda en son benim kanım yenilenmişti tutmuş bende
Tamam kuzum okudum yani ben çok olduCanım bunun takibini ben yapmıyordum. Normal de Zeyno19 yapıyordu biliyorsun oda fazla giremediği için benden rica etti bende tamam dedim. Bundan sonra ki takipleri ben yapacağım. Duası okunan arkadaşa sordum oda senin bildirimini görmedi demek ki okunmadı olarak söyledi bende ona göre yazdım.
Rabbim ol derse olir cnm niye umitsizlige kapiliyorsun insllah hayirli saglikli bir oglusun olurTazeanneeee canım benim kasıklarım fena ağrıyor sol daha çok ağrıyor.batma hissi gibi.kizlar da sol taraftaydi buda sol yoğun hissediyorum.arada sağ da da var gibi ama bilemedim ya.senin tek taraf mi ağrın yumurta olan taraf mi ? Benim hiç oğlum olmayacak gibi hissediyorum.kan yenileme de de kız çıktı
Tazeanneeee canım benim kasıklarım fena ağrıyor sol daha çok ağrıyor.batma hissi gibi.kizlar da sol taraftaydi buda sol yoğun hissediyorum.arada sağ da da var gibi ama bilemedim ya.senin tek taraf mi ağrın yumurta olan taraf mi ? Benim hiç oğlum olmayacak gibi hissediyorum.kan yenileme de de kız çıktı
Amin canım benim sağolasın.Allah im hepimize yaşatsın o duyguyu.Rabbim ol derse olir cnm niye umitsizlige kapiliyorsun insllah hayirli saglikli bir oglusun olur
Kuzum onunda diğer teoriler gibi gerçekliği yok kafamızı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Rahimlerde olanı ancak Allah bilir. Oğlumuz tutunmuştur inşaallah. Benim sağda yumurtam vardı ama benimde sol tarafım daha çok batıyor gibi
Aynen kafa karıştırmaktan başka işe yaramiyor şu takvim,kan yenileme ,yok bebek sağda solda .. inşallah dediğin gibi oğlanlar bizimledir kuzum.
Amin canım artık şu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok duadan başkaAmin canım benim sağolasın.Allah im hepimize yaşatsın o duyguyu.
Hahhahah aynen bende dün hasta gibiydim.esim ooo bu hamilelik çok zor geçecek yandım ben diyorAmin canım artık şu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok duadan başkaeşimde durup durup bebek olursa nasıl bakcaz ikisine zorlancaz diyor dedim artık bunları düşünmek için geç kalmışsındır belki yoldadır diyorum