Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
B Beybipattis
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻

📍📍📍 Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
❗❗Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak. 👍🏻
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz. 😘

🌺 R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum)

Kızlar benim gece reglim geldi olmadı bu ayda. 3 ay denedim kalamadım normal mi sizce ? Dr umu aradım 1 yıl gayet normal dedi daha önce kalabildin olur stres yapma dedi 3. Gun hormonlara baktırcm daha önceki normal di hepside ama bu ay değişmiş olabilir.. çok üzüldüm çok hazırlamıştım kendimi bu ay 🤷‍♀️🙄 sıfır stres tek ilişki oldu ama nasip kısmet herşey...

Kızlar benim gece reglim geldi olmadı bu ayda. 3 ay denedim kalamadım normal mi sizce ? Dr umu aradım 1 yıl gayet normal dedi daha önce kalabildin olur stres yapma dedi 3. Gun hormonlara baktırcm daha önceki normal di hepside ama bu ay değişmiş olabilir.. çok üzüldüm çok hazırlamıştım kendimi bu ay 🤷‍♀️🙄 sıfır stres tek ilişki oldu ama nasip kısmet herşey...
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah stres yapma ben de 2 ay denedim hemde zamanlama gayet iyiydi ama tutmadı böyle üzülür stres yaparsan işini daha da zorlaştırırsın. Takmamaya çalış 😘
Tefriciye içinde kendine 82 tane oku canım ben listeyi güncelledim senin kalanı bitirip sıraya devam etcez 👍🏻

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
@Cute-sugar ✅
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻

📍📍📍 Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
❗❗Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak. 👍🏻
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz. 😘

🌺 R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum) ✅
🌺 B Beybipattis 60 ✅

Canım demekki vakti saati gelmemiş.inan ki her şeyde bir hayır vardır.tevekkul edeceğiz. Duamızı edip tekrar tekrar deneyeceğiz.❤️

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
@Cute-sugar ✅
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy

🌺 R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum) ✅
🌺 B Beybipattis 60 ✅
Canım Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 için 60 tane okudum. Rabbim kabul etsin inşaAllah 🌸🌺🍀

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah stres yapma ben de 2 ay denedim hemde zamanlama gayet iyiydi ama tutmadı böyle üzülür stres yaparsan işini daha da zorlaştırırsın. Takmamaya çalış 😘
Tefriciye içinde kendine 82 tane oku canım ben listeyi güncelledim senin kalanı bitirip sıraya devam etcez 👍🏻
Yok takmıyorum canım bugün yürüdüm biraz moralim yerinde bunda da vardır bir hayır vakti saatini bekliyor demekki takviye şeyler aldım netten iki güne gelir elime onları kullanıcam bakalım ovulasyon testi aldım çok teşekkür ederim desteğin için tamam okurum da adetliyken okunuyormu ?? Okunuyorsa okurum hemen elim boş

Canım demekki vakti saati gelmemiş.inan ki her şeyde bir hayır vardır.tevekkul edeceğiz. Duamızı edip tekrar tekrar deneyeceğiz.❤️
Öyle canım haklısın.. çok yıprandım zaten ne kadar moral motivasyon olsa da yorgunluk bedene çöküyor.. her yeni ay yeni umut değilmi zaten 😇😘 olur bakalım inşallah ..

Cnm normal bencede bu sey olmadiysa herseyde vardir bir hayır insallah bu olursun hamis cnm insan takmayim desede kafaya takiyor ister istemez

Canimm benim.iki çocuğum da korunurken oldu 1 yildir kendi isteğimle yapmaya çalışıyorum olmuyor ve dra gittim hiçbir şey yok şükür o psikolojiye girince olmuyor sanırım rahat olmaya çalış 🥰🥰
Haklisin canım benimde öyle son bebeğim sürpriz di. İnan çok takmıyorum burda yazıp hayatıma devam ediyorum vakti saati var demekki 3 gün gideceğim bakalım ne diyecek dr um benimde inş bişeyim çıkmaz 😘💕

Yok takmıyorum canım bugün yürüdüm biraz moralim yerinde bunda da vardır bir hayır vakti saatini bekliyor demekki takviye şeyler aldım netten iki güne gelir elime onları kullanıcam bakalım ovulasyon testi aldım çok teşekkür ederim desteğin için tamam okurum da adetliyken okunuyormu ?? Okunuyorsa okurum hemen elim boş
Ohhh misss ne iyi etmişsin 😚😚😚
Adetliyken de okunur canım bi an evvel bitsin çok uzadı 😔

X