Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
He valla ya.. ben bu yaptıklarımı bildiklerimi yanımdakilere anlatsam bakar kalırlar 😅😅.. o yüzden burdan devam senin durumlar ne durumda canım ?
Ben kardesime bile anlatmiyorum ki kizar oyle bisey yok diye😂🙃Benim ocaktaki yum kacti biliyorsun 😁8 subat adet tarihim bu ay ki yum kacirmadan deneme yaparim.insallah bir aksilik çıkmadan 😆😅hayirlisi ile

Ben kardesime bile anlatmiyorum ki kizar oyle bisey yok diye😂🙃Benim ocaktaki yum kacti biliyorsun 😁8 subat adet tarihim bu ay ki yum kacirmadan deneme yaparim.insallah bir aksilik çıkmadan 😆😅hayirlisi ile
Senin bu ay da olabilirdi ama riske atmadın ben dedim değerlendir çatta da tutan vardı ama demekki öyle gerekti hayırlısı olsun bacım. Benimde ablam hiç konuşmaz böyle şeyleri neyse biz birbirimize yeteriz inş 👍👏👌😅🤭

Senin bu ay da olabilirdi ama riske atmadın ben dedim değerlendir çatta da tutan vardı ama demekki öyle gerekti hayırlısı olsun bacım. Benimde ablam hiç konuşmaz böyle şeyleri neyse biz birbirimize yeteriz inş 👍👏👌😅🤭
Evde kaynamla kayinbaba vardi ah onlar olmasaydi 😁esimde gelemedi isten aslinda olirdu iste kismet cnm kaldi ekim ayinda beri bu ay yapalim diye diye subat oldu bu ayda tam yum dogum guneme geliyor🤭bakalim bi ay kismet olacakmi

4 gün geçti canım ama geç yumurtlama olmuştu ya 8 şubat 'ta gelebilir de . Yumurtlama gördükten 14 gün sonra regl geldiği için o güne denk geliyor. Ondan acele etmedim eğer öyleyse de pazartesi gelmiş olacak. Bu ay umutluyum inşallah gelmez. 4 aydır 2 sinde geldi hep bu ay geçince bir garip oldum açıkçası bide komşu teyze kazasız kucağına al dedi bana bende bebek beklemiyorum dedim . 2 kişi daha aynı şeyi söyledi hamile misin diye ve bunu soracak en son kişilerdi onlar da. Kimse ile konuşmuyorum ancak burda siz biliyorsunuz tesadüf öyle oldu 🤭😊
[/QUOTE]
Canım bazı insanlar gerçekten insanın hamile olduğunu pat diye anlıyor gözünden mi yüzünden mi bilmiyorum ama anlıyorlar 😁 hamilesindir inşaallah 💙
Evde kaynamla kayinbaba vardi ah onlar olmasaydi 😁esimde gelemedi isten aslinda olirdu iste kismet cnm kaldi ekim ayinda beri bu ay yapalim diye diye subat oldu bu ayda tam yum dogum guneme geliyor🤭bakalim bi ay kismet olacakmi
Olacak Allah’ın izniyle bu ay hepimizden umutluyum 🥰 canım doğum günlerinde kan yenileme değişiyor ona dikkat ettin mi kızlarında kan yenileme kimdeydi?

Olacak Allah’ın izniyle bu ay hepimizden umutluyum 🥰 canım doğum günlerinde kan yenileme değişiyor ona dikkat ettin mi kızlarında kan yenileme kimdeydi?
[/QUOTE]
Insllah cnm 🤲kan yenilenme olayini hic anlayamadim cnm tam hesaplama nasil oluyor🤔

Insllah cnm 🤲kan yenilenme olayini hic anlayamadim cnm tam hesaplama nasil oluyor🤔
[/QUOTE]
Canım Google kan yenileme hesapla yaz hemen karşına çıkıyor otomatik hesaplamalar. En son kan yenileme kimdeyse bebek onun cinsiyetinden olur diyorlar tabiki diğer teoriler gibi bu da %50 doğrudur. Benim kızımda en son benim kanım yenilenmişti tutmuş bende

İyi de ben bu konuyla ilgili geçen hafta yani pazar günü bildirim yapmıştım. Ben o vakit bitirdim duamı keşke gözünüzden kaçmasaydı. 😔
Canım bunun takibini ben yapmıyordum. Normal de Zeyno19 yapıyordu biliyorsun oda fazla giremediği için benden rica etti bende tamam dedim. Bundan sonra ki takipleri ben yapacağım. Duası okunan arkadaşa sordum oda senin bildirimini görmedi demek ki okunmadı olarak söyledi bende ona göre yazdım.

Canım Google kan yenileme hesapla yaz hemen karşına çıkıyor otomatik hesaplamalar. En son kan yenileme kimdeyse bebek onun cinsiyetinden olur diyorlar tabiki diğer teoriler gibi bu da %50 doğrudur. Benim kızımda en son benim kanım yenilenmişti tutmuş bende
[/QUOTE]
Yaptim cnm eger hamile kalirsam.oglan gozukuyor ne kadar dogrulugu var bilmem kizlarda da tam aylari hatirliyom gunlerini hatırlayamadigim icin bilemedim ccnm

Yaptim cnm eger hamile kalirsam.oglan gozukuyor ne kadar dogrulugu var bilmem kizlarda da tam aylari hatirliyom gunlerini hatırlayamadigim icin bilemedim ccnm
[/QUOTE]
Ben de yaptım bu testi.kizlarim tuttu buda kız görünüyor ya hayırlısı

Tazeanneeee Tazeanneeee canım benim kasıklarım fena ağrıyor sol daha çok ağrıyor.batma hissi gibi.kizlar da sol taraftaydi buda sol yoğun hissediyorum.arada sağ da da var gibi ama bilemedim ya.senin tek taraf mi ağrın yumurta olan taraf mi ? Benim hiç oğlum olmayacak gibi hissediyorum.kan yenileme de de kız çıktı

Canım bunun takibini ben yapmıyordum. Normal de Zeyno19 yapıyordu biliyorsun oda fazla giremediği için benden rica etti bende tamam dedim. Bundan sonra ki takipleri ben yapacağım. Duası okunan arkadaşa sordum oda senin bildirimini görmedi demek ki okunmadı olarak söyledi bende ona göre yazdım.
Tamam kuzum okudum yani ben çok oldu

Tazeanneeee Tazeanneeee canım benim kasıklarım fena ağrıyor sol daha çok ağrıyor.batma hissi gibi.kizlar da sol taraftaydi buda sol yoğun hissediyorum.arada sağ da da var gibi ama bilemedim ya.senin tek taraf mi ağrın yumurta olan taraf mi ? Benim hiç oğlum olmayacak gibi hissediyorum.kan yenileme de de kız çıktı
Rabbim ol derse olir cnm niye umitsizlige kapiliyorsun insllah hayirli saglikli bir oglusun olur

Kuzum onunda diğer teoriler gibi gerçekliği yok kafamızı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Rahimlerde olanı ancak Allah bilir. Oğlumuz tutunmuştur inşaallah. Benim sağda yumurtam vardı ama benimde sol tarafım daha çok batıyor gibi.

Rabbim ol derse olir cnm niye umitsizlige kapiliyorsun insllah hayirli saglikli bir oglusun olur
Amin canım benim sağolasın.Allah im hepimize yaşatsın o duyguyu.🤲❤️
Kuzum onunda diğer teoriler gibi gerçekliği yok kafamızı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Rahimlerde olanı ancak Allah bilir. Oğlumuz tutunmuştur inşaallah. Benim sağda yumurtam vardı ama benimde sol tarafım daha çok batıyor gibi

Aynen kafa karıştırmaktan başka işe yaramiyor şu takvim,kan yenileme ,yok bebek sağda solda .. inşallah dediğin gibi oğlanlar bizimledir kuzum.

Amin canım benim sağolasın.Allah im hepimize yaşatsın o duyguyu.🤲❤️
Amin canım artık şu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok duadan başka 🤲🏻🥰 eşimde durup durup bebek olursa nasıl bakcaz ikisine zorlancaz diyor 😁 dedim artık bunları düşünmek için geç kalmışsındır belki yoldadır diyorum 😍🥰

Bir de ben çok fazla kahve ve yeşilçay tüketirim bu 14 günlük süreçte azaltsam mı bebek var mı yok mu bilmiyorum henüz ama 🤷🏻‍♀️

Amin canım artık şu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok duadan başka 🤲🏻🥰 eşimde durup durup bebek olursa nasıl bakcaz ikisine zorlancaz diyor 😁 dedim artık bunları düşünmek için geç kalmışsındır belki yoldadır diyorum 😍🥰
Hahhahah aynen bende dün hasta gibiydim.esim ooo bu hamilelik çok zor geçecek yandım ben diyor😂😂😂 içime hamileyiz ikimizde diye doğuyor hadi bakalım hayırlısı

X