Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
silimis canim normal yasantina rahatca dönebilirsinbundan sonrasi gebelik olustumu acaba derdi basliyor insallah guzel haberlerini aliriz cnm bu ay

Sonrasında test yaptım emin olmak için silinmişti ama çokta silik değildi.24 saati geçti catlayali..bana da tek ilişki mantıklı ya yapmıyorum o zaman kızlar

Sonrasında test yaptım emin olmak için silinmişti ama çokta silik değildi.24 saati geçti catlayali..bana da tek ilişki mantıklı ya yapmıyorum o zaman kızlar
Sağlıkla oğlun tutunmuştur inşaallah canım ilişkiden sonra kasık ağrın oluyor mu? Benim hala böyle inceden inceden sızlıyor

Valla cnn ya kadin olmak ne kadar da zor erkeklere baksana boyle dertleri varmi insallah sende guzel heberlerini aliriz cnm
Aynnen ya kadın olmak zor.amin canım onsallah hepimiz hayırlı haberler verelim birbirimize
Sağlıkla oğlun tutunmuştur inşaallah canım ilişkiden sonra kasık ağrın oluyor mu? Benim hala böyle inceden inceden sızlıyor
Evet kasik ağrım var hala hatta çatladı da ama niye ağrıyor diyorum birazda psikolojik galiba

Aynnen ya kadın olmak zor.amin canım onsallah hepimiz hayırlı haberler verelim birbirimize

Evet kasik ağrım var hala hatta çatladı da ama niye ağrıyor diyorum birazda psikolojik galiba
Psikolojik olduğunu sanmıyorum ben inşaallah döllenme gerçekleşiyordur onun sancılarıdır.

Hayallerimmm3 canım test falan yaptın mi nasılsın?
Test yapamıyorum canıımm. Annemde mahsur kaldım eşimin işi vardı ben pazartesi geldim sanırım pazartesi alacak beni kaldım burda testler evde ve reglim gelmedi hİç gelecek gibi bir ağrım yok anii hareket ettikçe sol kasıkta iğne batar gibi oluyor aşırı halsizim ama

Hadi inşaallah sağlıkla hamilesindir ondandır bu hallerin

Insallah hhamilesindircnm.kac gun gecti

Hadi inşaallah sağlıkla hamilesindir ondandır bu hallerin
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım benim ya..
Insallah hhamilesindircnm.kac gun gecti
4 gün geçti canım ama geç yumurtlama olmuştu ya 8 şubat 'ta gelebilir de . Yumurtlama gördükten 14 gün sonra regl geldiği için o güne denk geliyor. Ondan acele etmedim eğer öyleyse de pazartesi gelmiş olacak. Bu ay umutluyum inşallah gelmez. 4 aydır 2 sinde geldi hep bu ay geçince bir garip oldum açıkçası bide komşu teyze kazasız kucağına al dedi bana bende bebek beklemiyorum dedim . 2 kişi daha aynı şeyi söyledi hamile misin diye ve bunu soracak en son kişilerdi onlar da. Kimse ile konuşmuyorum ancak burda siz biliyorsunuz tesadüf öyle oldu

Hadi hayirlisi cnm insallah olaman cnm ya adette minik mucizen seninledirya tabi artik bir aile gibi bisey olduk arkadasimiza annemize kardesomize anlatamadigimiz soramadigimiz seyleri birbirimize soruyoruz birbirimize destek oluyoruz ne guzel bisey

Ya aynen ya ne iyi oldu hem kendimize hemde sessiz sessiz mesaj okuyan kafasındaki soru işaretlerini burda öğrenmeye çalışan arkadaşlarımıza fikir vermiş oluyoruz . Ben çok okurdum geçen ay artık bende yazmak istiyorum diye hissettim ve iyiki de sizlere yazmışım. Allah razı olsun. Eğer hamile kalırsam önce Rabbimin sonra siniri stresi unutup burda aynı fikirdeki arkadaşlarımla yazışmam sayesinde. En azından kafamı bişeyler kurcalamıyor size sorup rahatlıyorum da

Aynen cnm rabbim herkesin kalbinde ki dualarini kkabuletsin. Bura sinir stres koymuyor bacimbizi bizden baska anlayan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…