- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 37
Bu test birdaha koyulaşırsa bütün bilim dünyası altüst olurKızlar bu da bugünkü testim çatladığından emin olayım diye iyice silinmeyi görmeden rahat etmedimartık eminiz demi çatladı bitti tekrar koyulaşmaz normal hayatıma yaşantıma yeme içmeme dönüyorum o halde
Amin canm Allah razı olsunAnladım canım rabbim yaşatmasın bir daha.
Kızlar bu da bugünkü testim çatladığından emin olayım diye iyice silinmeyi görmeden rahat etmedimartık eminiz demi çatladı bitti tekrar koyulaşmaz normal hayatıma yaşantıma yeme içmeme dönüyorum o halde
Sonrasında test yaptım emin olmak için silinmişti ama çokta silik değildi.24 saati geçti catlayali..bana da tek ilişki mantıklı ya yapmıyorum o zaman kızlarTestin ne durumda canım sonrasında test yaptın mı hiç? Gönlünü ferah tut verecek olan Allah tek ilişkidede verir on ilişkidededeneyebilirsin de istersen tabi 24 saat beklermiş yumurta, kaç saat oldu çatlama sonrası?
Aynen ha şimdi de hamile miyim? Sonra kesenin şekli şemali.kiz mi erkek mi ? Bu böyle uzaaaaar gideeerrrsilimis canim normal yasantina rahatca dönebilirsin bundan sonrasi gebelik olustumu acaba derdi basliyor insallah guzel haberlerini aliriz cnm bu ay
Valla cnn ya kadin olmak ne kadar da zor erkeklere baksana boyle dertleri varmiAynen ha şimdi de hamile miyim? Sonra kesenin şekli şemali.kiz mi erkek mi ? Bu böyle uzaaaaar gideeerrr
Bu test birdaha koyulaşırsa bütün bilim dünyası altüst olur
Amin canım inşaallah sağlıkla erkek bebek tutunmuştursilimis canim normal yasantina rahatca dönebilirsin bundan sonrasi gebelik olustumu acaba derdi basliyor insallah guzel haberlerini aliriz cnm bu ay
Sağlıkla oğlun tutunmuştur inşaallah canım ilişkiden sonra kasık ağrın oluyor mu? Benim hala böyle inceden inceden sızlıyorSonrasında test yaptım emin olmak için silinmişti ama çokta silik değildi.24 saati geçti catlayali..bana da tek ilişki mantıklı ya yapmıyorum o zaman kızlar
Bitmez bizim kafaya takacak şeylerimiz deseneAynen ha şimdi de hamile miyim? Sonra kesenin şekli şemali.kiz mi erkek mi ? Bu böyle uzaaaaar gideeerrr
Aynnen ya kadın olmak zor.amin canım onsallah hepimiz hayırlı haberler verelim birbirimizeValla cnn ya kadin olmak ne kadar da zor erkeklere baksana boyle dertleri varmiinsallah sende guzel heberlerini aliriz cnm
Evet kasik ağrım var hala hatta çatladı da ama niye ağrıyor diyorum birazda psikolojik galibaSağlıkla oğlun tutunmuştur inşaallah canım ilişkiden sonra kasık ağrın oluyor mu? Benim hala böyle inceden inceden sızlıyor
Psikolojik olduğunu sanmıyorum ben inşaallah döllenme gerçekleşiyordur onun sancılarıdır.Aynnen ya kadın olmak zor.amin canım onsallah hepimiz hayırlı haberler verelim birbirimize
Evet kasik ağrım var hala hatta çatladı da ama niye ağrıyor diyorum birazda psikolojik galiba
Test yapamıyorum canıımm. Annemde mahsur kaldım eşimin işi vardı ben pazartesi geldim sanırım pazartesi alacak beni kaldım burda testler evde ve reglim gelmedi hİç gelecek gibi bir ağrım yok anii hareket ettikçe sol kasıkta iğne batar gibi oluyor aşırı halsizim amaHayallerimmm3 canım test falan yaptın mi nasılsın?
Hadi inşaallah sağlıkla hamilesindir ondandır bu hallerinTest yapamıyorum canıımm. Annemde mahsur kaldım eşimin işi vardı ben pazartesi geldim sanırım pazartesi alacak beni kaldım burda testler evde ve reglim gelmedi hİç gelecek gibi bir ağrım yok anii hareket ettikçe sol kasıkta iğne batar gibi oluyor aşırı halsizim ama
Insallah hhamilesindircnm.kac gun gectiTest yapamıyorum canıımm. Annemde mahsur kaldım eşimin işi vardı ben pazartesi geldim sanırım pazartesi alacak beni kaldım burda testler evde ve reglim gelmedi hİç gelecek gibi bir ağrım yok anii hareket ettikçe sol kasıkta iğne batar gibi oluyor aşırı halsizim ama
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım benim ya..Hadi inşaallah sağlıkla hamilesindir ondandır bu hallerin
4 gün geçti canım ama geç yumurtlama olmuştu ya 8 şubat 'ta gelebilir de . Yumurtlama gördükten 14 gün sonra regl geldiği için o güne denk geliyor. Ondan acele etmedim eğer öyleyse de pazartesi gelmiş olacak. Bu ay umutluyum inşallah gelmez. 4 aydır 2 sinde geldi hep bu ay geçince bir garip oldum açıkçası bide komşu teyze kazasız kucağına al dedi bana bende bebek beklemiyorum dedim . 2 kişi daha aynı şeyi söyledi hamile misin diye ve bunu soracak en son kişilerdi onlar da. Kimse ile konuşmuyorum ancak burda siz biliyorsunuz tesadüf öyle olduInsallah hhamilesindircnm.kac gun gecti
Hadi hayirlisi cnm insallah olaman cnm ya adette minik mucizen seninledirHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım benim ya..
4 gün geçti canım ama geç yumurtlama olmuştu ya 8 şubat 'ta gelebilir de . Yumurtlama gördükten 14 gün sonra regl geldiği için o güne denk geliyor. Ondan acele etmedim eğer öyleyse de pazartesi gelmiş olacak. Bu ay umutluyum inşallah gelmez. 4 aydır 2 sinde geldi hep bu ay geçince bir garip oldum açıkçası bide komşu teyze kazasız kucağına al dedi bana bende bebek beklemiyorum dedim . 2 kişi daha aynı şeyi söyledi hamile misin diye ve bunu soracak en son kişilerdi onlar da. Kimse ile konuşmuyorum ancak burda siz biliyorsunuz tesadüf öyle oldu
Ya aynen ya ne iyi oldu hem kendimize hemde sessiz sessiz mesaj okuyan kafasındaki soru işaretlerini burda öğrenmeye çalışan arkadaşlarımıza fikir vermiş oluyoruz . Ben çok okurdum geçen ay artık bende yazmak istiyorum diye hissettim ve iyiki de sizlere yazmışım. Allah razı olsun. Eğer hamile kalırsam önce Rabbimin sonra siniri stresi unutup burda aynı fikirdeki arkadaşlarımla yazışmam sayesinde. En azından kafamı bişeyler kurcalamıyor size sorup rahatlıyorum daHadi hayirlisi cnm insallah olaman cnm ya adette minik mucizen seninledirya tabi artik bir aile gibi bisey olduk arkadasimiza annemize kardesomize anlatamadigimiz soramadigimiz seyleri birbirimize soruyoruz birbirimize destek oluyoruz ne guzel bisey
Aynen cnm rabbim herkesin kalbinde ki dualarini kkabuletsin. Bura sinir stres koymuyor bacimYa aynen ya ne iyi oldu hem kendimize hemde sessiz sessiz mesaj okuyan kafasındaki soru işaretlerini burda öğrenmeye çalışan arkadaşlarımıza fikir vermiş oluyoruz . Ben çok okurdum geçen ay artık bende yazmak istiyorum diye hissettim ve iyiki de sizlere yazmışım. Allah razı olsun. Eğer hamile kalırsam önce Rabbimin sonra siniri stresi unutup burda aynı fikirdeki arkadaşlarımla yazışmam sayesinde. En azından kafamı bişeyler kurcalamıyor size sorup rahatlıyorum da
He valla ya.. ben bu yaptıklarımı bildiklerimi yanımdakilere anlatsam bakar kalırlarAynen cnm rabbim herkesin kalbinde ki dualarini kkabuletsin. Bura sinir stres koymuyor bacimbizi bizden baska anlayan yok