- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 26
Dur kız bakim hemennn benim sağdan hiç olmuyo yumurta beki çıkar bu ayAaaa söylemedim miYouTube a yaz çıkar canım adet bitimi başla yapmaya günde 3 defa en az
Bak canım bak faydası oluyor diyor yapan çoğu kişiDur kız bakim hemennn benim sağdan hiç olmuyo yumurta beki çıkar bu ay
Bunu ille öle yastıkla filan pozisyondamı yapcaz acaba normal otururkende yapılırki bu nolcak yumurtana masaj yapıyon işteBak canım bak faydası oluyor diyor yapan çoğu kişi
Yani ne var sanki altı üstü yumurtaBunu ille öle yastıkla filan pozisyondamı yapcaz acaba normal otururkende yapılırki bu nolcak yumurtana masaj yapıyon işte
Heralde canım yani, ben öle spor yapar gibi pozisyon alıp yumurta tetikleyememYani ne var sanki altı üstü yumurtao masajdaki amaç kan akışını hızlandırmak zaten sen otururken yap
Okudum cnm benHımm öyle mi canım senHayallerimmm3 için okudun mu canım o zaman
Tamam cnm mutlaka okumuşumdur geceye fln denk geldiyse bildirim yapmayı unutmusumdur
Benim okuduklarımdan çatladıktan sonra tek ilişki mantıklı geliyor kendimde denk gelirse öyle planlıyorum...Kızlar dün deneme yaptım ya bugün bı deneme daha yapmalı mıyım ? Yoksa tek ilişki yeter mi? Tek düşünüyorum aslında ama oğlu olanları okudum. Yumurtlama günü ve bir gün sonra denemiş çoğu.ne dersiniz
Bana da tek ilişki mantıklı geliyor ama diyelim tek ilişki ile hamile kalmadın bir dahaki ay işini garantiye alıp hemen çatlama öncesi ve çatlama sonrası deneyebilirsin.Kızlar dün deneme yaptım ya bugün bı deneme daha yapmalı mıyım ? Yoksa tek ilişki yeter mi? Tek düşünüyorum aslında ama oğlu olanları okudum. Yumurtlama günü ve bir gün sonra denemiş çoğu.ne dersiniz
Gebelik kolestazı oldum son haftamda bebekte strese grdi kakasını yapıp yemiş sabahlara kadar kaşınıyodumBaşınız sağ olsun ne denir ki rabbim bir daha yaşatmasın.nedeni neymiş ne dedi doktorlar
Kimin için bu
İyi de ben bu konuyla ilgili geçen hafta yani pazar günü bildirim yapmıştım. Ben o vakit bitirdim duamı keşke gözünüzden kaçmasaydı.
Anladım canım rabbim yaşatmasın bir daha.Gebelik kolestazı oldum son haftamda bebekte strese grdi kakasını yapıp yemiş sabahlara kadar kaşınıyodum
Testin ne durumda canım sonrasında test yaptın mı hiç? Gönlünü ferah tut verecek olan Allah tek ilişkidede verir on ilişkidedeKızlar dün deneme yaptım ya bugün bı deneme daha yapmalı mıyım ? Yoksa tek ilişki yeter mi? Tek düşünüyorum aslında ama oğlu olanları okudum. Yumurtlama günü ve bir gün sonra denemiş çoğu.ne dersiniz