Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar dün deneme yaptım ya bugün bı deneme daha yapmalı mıyım ? Yoksa tek ilişki yeter mi? Tek düşünüyorum aslında ama oğlu olanları okudum. Yumurtlama günü ve bir gün sonra denemiş çoğu.ne dersiniz

Kızlar dün deneme yaptım ya bugün bı deneme daha yapmalı mıyım ? Yoksa tek ilişki yeter mi? Tek düşünüyorum aslında ama oğlu olanları okudum. Yumurtlama günü ve bir gün sonra denemiş çoğu.ne dersiniz
Benim okuduklarımdan çatladıktan sonra tek ilişki mantıklı geliyor kendimde denk gelirse öyle planlıyorum...

Bana da tek ilişki mantıklı geliyor ama diyelim tek ilişki ile hamile kalmadın bir dahaki ay işini garantiye alıp hemen çatlama öncesi ve çatlama sonrası deneyebilirsin.

eflatun88 eflatun88
D dilek062
E Ecrin7325
1 12ha 📍Canım seni okudu kabul ediyorum eminsen?

Kızlar lütfen tefriciye için bi dönüş yapın yarına kadar. Dualar bu şekilde uzun sürerse hiç bir anlamı olmayacak okuyamıyorum deyin en azından biz tamamlayalım.
İyi de ben bu konuyla ilgili geçen hafta yani pazar günü bildirim yapmıştım. Ben o vakit bitirdim duamı keşke gözünüzden kaçmasaydı. 😔

Eklentiler

• Screenshot_20210205_231121_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210205_231121_com.android.chrome.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bu da bugünkü testim çatladığından emin olayım diye iyice silinmeyi görmeden rahat etmedim 😁 artık eminiz demi çatladı bitti tekrar koyulaşmaz 😁 normal hayatıma yaşantıma yeme içmeme dönüyorum o halde 😁

Eklentiler

• 7F4253C2-5954-4659-B5CB-D403AAA33824.jpeg
    7F4253C2-5954-4659-B5CB-D403AAA33824.jpeg
    79,8 KB · Görüntüleme: 39
Testin ne durumda canım sonrasında test yaptın mı hiç? Gönlünü ferah tut verecek olan Allah tek ilişkidede verir on ilişkidede 🥰🤲🏻 deneyebilirsin de istersen tabi 24 saat beklermiş yumurta, kaç saat oldu çatlama sonrası?

X