- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Canım daha çatlamamis senin yumurta ya. Bence üç saate tekrarla iyice koyulup açılmaya başlayınca da dene inşaBu da şimdiki
Canım daha çatlamamis senin yumurta ya. Bence üç saate tekrarla iyice koyulup açılmaya başlayınca da dene inşa
Canım malesef deneme olmadı benim testte ultra piki göremedim bi açıldı bi koyulaştı testler kaldı yani riske de atmadım bu ay bıraktım
Kız stresten eşim hazir olamadı diyorum sana geçen ay denemeyi zor yaptıkCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah tutunur oğluşun
Ben deneme yapmadım canım henüz istediğim aşamaya gelmedi test. Dün bende de tuhaf bişeyler oldu malesef akşam 7 de yaptığım test açılmaya başladı 10 da tekrar koyulaştı ve hala koyu dünde yine yum akı kıvamında akıntı geldi oysa ki 2 gün önce yoğun bir şekilde gelmişti zatensanırım bu benim son test ile denemem olacak çünkü gerçekten stresten olacak yumu bile oldurmuyorum herşey üst üste aksilik oluyor. Rabbimin vardır elbet bir bildiği diyecek bişey bulamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Yaaa bu aydamı yapamasın deneme canım benim hayırlısı olsun bakalımmm, ay gerçekten vakti zamanı var nasip olmayınca olmuyorrr yaaaCanım bence de öyle ki birde herkeste aynı aşamalar olmuyor ben bu ay bunu daha iyi anladım herkesin ultra piki de normal piki de farklı inan ki... Artık eşim bile uzman oldu bana diyor ki bence senin ki çok koyu olmuyor bu aşamada çatlıyor sen boşa bekleyip kaçırıyorsun diyorbende Dr a gideceğim bidaha ki sefere inşallah
Kuzummm bildirim gelmemişşş etiket yaptığında yaaa göremedim şimdi girdimde gördümmmmEtkilemiyor canım ben yumurtlamadan bir hafta önceye kadar kullandım ve yumurta akıntım oldu özellikle dün akşamdan beri acayip olmuştu en son testimde böyle opak halinde geldi şimdilik daha olmadı bakalım nasip.
Canım gece pik olmuştu sonra test açılınca deneme yaptım denemeden sonra baya silindi t bende sevindim çatladı diye ama gel gör ki şimdi t çıldırmış gibi koyulaşır bayaKız stresten eşim hazir olamadı diyorum sana geçen ay denemeyi zor yaptıkçok etkiliyor stres
Yaaa bu aydamı yapamasın deneme canım benim hayırlısı olsun bakalımmm, ay gerçekten vakti zamanı var nasip olmayınca olmuyorrr yaaaYine benden sonraya kaldın iyimiiiii, benim adet bitiyor yarın
Kuzummm bildirim gelmemişşş etiket yaptığında yaaa göremedim şimdi girdimde gördümmmmnaptın son durum ne
Eşimi aradım işte erken geldi test durumuna göre bir deneme daha düşünürüm gelirken bir kilo havuç aldırdım oturdum yiyorum şimdi çatlasın artık ben çatlamadanKız stresten eşim hazir olamadı diyorum sana geçen ay denemeyi zor yaptıkçok etkiliyor stres
Yaaa bu aydamı yapamasın deneme canım benim hayırlısı olsun bakalımmm, ay gerçekten vakti zamanı var nasip olmayınca olmuyorrr yaaaYine benden sonraya kaldın iyimiiiii, benim adet bitiyor yarın
Kuzummm bildirim gelmemişşş etiket yaptığında yaaa göremedim şimdi girdimde gördümmmmnaptın son durum ne
Aynen canım benim inşallah tutmuştur yaa heycanlanıyorum siz deneme yaparkenEşimi aradım işte erken geldi test durumuna göre bir deneme daha düşünürüm gelirken bir kilo havuç aldırdım oturdum yiyorum şimdi çatlasın artık ben çatlamadanHayırlısı bakalım nasibimse geceki ilişkiden bile tutar
Aynen canım benim inşallah tutmuştur yaa heycanlanıyorum siz deneme yaparkenvalla ben geçen çatladığı gibi hemen deme oldu ama tutmayınca tutmuyor anacımm ultra pik gördünmü şuan
Takibe devam et bakalım ne olacak.Ben gece çatladı sanmıştım ama şimdi test ultra pik gösteriyor akşam bir daha deneme yapmam lazım
Aynen devam canım hayırlısı artıkTakibe devam et bakalım ne olacak.
Evet canım bu ultra pik değil, hadi yaota at bakalım nedir durum15:30da bunu yaptım işte canım ultra değilmiş sanırım birazdan bir test daha yapcam
Aynen canım ya bir saat önce yumurta akıntısı geldi sevindim yarın doktora gideceğim.muhtemelen yarın deneme yaparım çatlar çünküValla akışını bırak düşündükçe deneme ayı herşey çorba oluyor
Pik kısa sürüyor inşallah ultra pikte deneyeyim. Önümüzdeki ay gidebilirsen sende doktora gidip testle de takip yapsan garanti olur insallahCanım malesef deneme olmadı benim testte ultra piki göremedim bi açıldı bi koyulaştı testler kaldı yani riske de atmadım bu ay bıraktım
Benden sana şöyle tavsiye eğer ki pikin uzunsa ultra pikten sonra ki ilk açılmada dene ama kısa ise ultra pikken dene canım
Canim.koyulasmai evet test yap eger yine ayni olirsa dwnwme yaparsin birde aklima ne geldi biliyormusun dün silikti ya yoksa denemede beebis tuttu mu da boyle koyuluk ciktiBu da şimdiki
Aynen canım sen beni geçtin yineKız stresten eşim hazir olamadı diyorum sana geçen ay denemeyi zor yaptıkçok etkiliyor stres
Kısaysa ultra pikken deneme olsun canımAynen canım ya bir saat önce yumurta akıntısı geldi sevindim yarın doktora gideceğim.muhtemelen yarın deneme yaparım çatlar çünkü
Pik kısa sürüyor inşallah ultra pikte deneyeyim. Önümüzdeki ay gidebilirsen sende doktora gidip testle de takip yapsan garanti olur insallah
1 kızım var 2. Bebeğimde 9 aylık doğumda kaybettmCnm başın sağolsun kaybettiğin bebeğin neydi ve kaç çocuk var
Hangisinde deneme yaptınız 16.gunki testtemi 17. GunkindemiKızlar pikle çatlama arası bu kadar kısa süren var mı? Yoksa benim yumurtam sağlıksız mıydı böyle oldu testte anlamadım ama değerlendirdim 12den sonraki testte tek denemeyle bıraktım. Pikte uzun kalsaydı bir daha denerdim ama gerek yok sanırım. Siz ne diyorsunuz? Bir de anlamsız şekilde heyecandan uyuyamadım denemeden sonra bu saate kadar bakalım Allah nasip ettiyse tutmuştur inşaallah, şimdi geçmez bana 14 gün
Aynen canım ya bir saat önce yumurta akıntısı geldi sevindim yarın doktora gideceğim.muhtemelen yarın deneme yaparım çatlar çünkü
Pik kısa sürüyor inşallah ultra pikte deneyeyim. Önümüzdeki ay gidebilirsen sende doktora gidip testle de takip yapsan garanti olur insallah