Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
R rana20 canım sen deneme yaptın mı ? Testin hangi durumdayken denedin. Benim kafa karışık pikken mi denemeli yoksa pikten sonra ikisi eşit koyuluktayken mi denemeli?

R rana20 canım sen deneme yaptın mı ? Testin hangi durumdayken denedin. Benim kafa karışık pikken mi denemeli yoksa pikten sonra ikisi eşit koyuluktayken mi denemeli?
Canım malesef deneme olmadı benim testte ultra piki göremedim bi açıldı bi koyulaştı testler kaldı yani riske de atmadım bu ay bıraktım
Benden sana şöyle tavsiye eğer ki pikin uzunsa ultra pikten sonra ki ilk açılmada dene ama kısa ise ultra pikken dene canım

Kız stresten eşim hazir olamadı diyorum sana geçen ay denemeyi zor yaptık çok etkiliyor stres
Yaaa bu aydamı yapamasın deneme canım benim hayırlısı olsun bakalımmm, ay gerçekten vakti zamanı var nasip olmayınca olmuyorrr yaaa Yine benden sonraya kaldın iyimiiiii, benim adet bitiyor yarın
Kuzummm bildirim gelmemişşş etiket yaptığında yaaa göremedim şimdi girdimde gördümmmm naptın son durum ne

Canım gece pik olmuştu sonra test açılınca deneme yaptım denemeden sonra baya silindi t bende sevindim çatladı diye ama gel gör ki şimdi t çıldırmış gibi koyulaşır baya

Eşimi aradım işte erken geldi test durumuna göre bir deneme daha düşünürüm gelirken bir kilo havuç aldırdım oturdum yiyorum şimdi çatlasın artık ben çatlamadan Hayırlısı bakalım nasibimse geceki ilişkiden bile tutar

Aynen canım benim inşallah tutmuştur yaa heycanlanıyorum siz deneme yaparken valla ben geçen çatladığı gibi hemen deme oldu ama tutmayınca tutmuyor anacımm ultra pik gördünmü şuan

Aynen canım benim inşallah tutmuştur yaa heycanlanıyorum siz deneme yaparken valla ben geçen çatladığı gibi hemen deme oldu ama tutmayınca tutmuyor anacımm ultra pik gördünmü şuan

15:30da bunu yaptım işte canım ultra değilmiş sanırım birazdan bir test daha yapcam

Eklentiler

• 51B60680-0E3E-47FE-8E4D-F1915A86103E.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 41
Valla akışını bırak düşündükçe deneme ayı herşey çorba oluyor
Aynen canım ya bir saat önce yumurta akıntısı geldi sevindim yarın doktora gideceğim.muhtemelen yarın deneme yaparım çatlar çünkü
Pik kısa sürüyor inşallah ultra pikte deneyeyim. Önümüzdeki ay gidebilirsen sende doktora gidip testle de takip yapsan garanti olur insallah

Aynen canım sen beni geçtin yine geç olsun güç olmasın artık ne deyim bekletiyorsa bi sebebi vardır inşallah

Kısaysa ultra pikken deneme olsun canım gideceğim kesinlikle bu şekilde olmuyor benim

Hangisinde deneme yaptınız 16.gunki testtemi 17. Gunkindemi

Canım ben bu ay doktor takiple başladım doktor olgunlaşmıyor yumurtan takibe gerek yok dedi ama sen bu hafta gün aşırı ilişkiye gir dedi bıraktı bir dahada gitmedim bende. Bu ay tutmazsa zaten eylüle kadar deneme falan istemiyorum düşünüyorum yıprandım bir yıldır onu yeme bunu araştır bilmem ne.. inşaallah bu ay tutmuş olsun bir deneme daha yaptım bıraktım artık beklemedeyim 14gün görünüyor takvimdede adete o da şaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…