Şimdi ne aşamada test silinmişti tamamen belki iki yumurtan vardır bir de her zaman ultra pikede geçmeyebilir dün araştırdım biraz bir gebenin günlüğüde yazmıştı sanırım her kadında hatta t cden daha koyu bile çıkmayabilir yazmış yumurtlama olduğunda. Hakkımızda hayırlısı valla bende gün içinde birkaç defa daha yapcam testi tekrar koyulaşma olacak mı vs diye. Olan oldu artık gerisi tevekkül
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Fitil temizliyordur canım içini o akıntılara aldanma ve dediğin gibi dün deneme oldu tuttu tutmadı bilemem ama içime öyle rahatlama geldi ki anlatamam kurtuldum dedim bir yıldır stres düşün düşün delirdim. İnşaallah sağlıklı yumurtadır ve Allah’ın izniyle tutmuştur
İnşaallah canım sağlıklıdır ve tutunmuştur
Evet takvime uydu bakalım önemli olan Allah’ın takdirine uymuş mu bekleyip göreceğim.
Amin canım çok istiyorum.
Aynen çok iyi anlıyorum insan süreçte zaten mahvoluyor dün artık stres yapmadım bıraktım kendimi dedim nasibimse kimse engel olamaz er geç beni bulur dedim deneme öncesi inşirah okudum kalbime ferahlık gelsin diye öylede oldu elhamdulillah bundan sonrası beklemek..
Amin canım Allah razı olsun. Sabaha kadar uyumadım döllenme sonrası geçen biri ağrı sızı çektim yazmıştı acaba dedim bende ne olacak şimdiden belirtilere bel bağladım.
Senin son testler aklıma geldi zaten t tamamen koyu olmamıştı dimi bu ay
Soğan kürü yapıyor musun ben akıntıda onun faydasını çok görmüştüm