- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Hangisinde deneme yaptınız 16.gunki testtemi 17. Gunkindemi
17de canım ama bugün tekrar pik olunca bir deneme daha yaptım bıraktım artık başka yapmıcam hayırlısı beklemedeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisinde deneme yaptınız 16.gunki testtemi 17. Gunkindemi
Canım test yaptın mı deneme olmadan önce?17de canım ama bugün tekrar pik olunca bir deneme daha yaptım bıraktım artık başka yapmıcam hayırlısı beklemedeyim
Canım test yaptın mı deneme olmadan önce?
Canım baya açık duruyor bu tam dağılmamış evet sen kafanı takma artık 14 gün sonunda inşallah güzel haberler alırız senden hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin oğluşYaptım canım böyle çıktı bekledim bu kadar anca dağıldı idrar, sonrasında zaten deneme yaptık bıraktık ağrım akıntım vardı o saatte yoğundu sonrasında kesildi ağrımda. Sağlıklı yumurta ise çatlamıştır değilse zaten döllenme gerçekleşmez beklemedeyim artık.
Canım baya açık duruyor bu tam dağılmamış evet sen kafanı takma artık 14 gün sonunda inşallah güzel haberler alırız senden hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin oğluş
Hayrlısı17de canım ama bugün tekrar pik olunca bir deneme daha yaptım bıraktım artık başka yapmıcam hayırlısı beklemedeyim
Canım o yumun koyulaşmasıdır gebelik için olamaz çünkü gebelik hormonu 7. 8.gün kana geçiyor ertesi gün idrara geçmesi imkansız bir şey.Denemeden sonra tuttuysa koyulaşma mı oluyor gerçekten? Çünkü ben sabah deneme yaptım akşamında ovulasyon testi yaptım koyulaşma olmuştu demek tuttuğu için. Yani döllenme hemen mi gerçekleşti?
Ben doktor takibiyle yaptım. Cuma Sabah gittim 17.5 mm daha çatlamaya var dedi pazartesi gibi çatlar dedi. Cuma gece kasık ağrım çok oldu gece 3 te ovu testi yaptım silikti baya. Ertesi gün cumartesi sabahı yani tekrar gittim çatlamış dedi. Hemen eve gelip deneme yaptım. Denemeden sonra akşam tekrar ovu testi yaptım koyulaşmıştı. Hatta 2 kere yaptım koyulaştı. Nasıl yorumlanır bilemiyorum.Canım o yumun koyulaşmasıdır gebelik için olamaz çünkü gebelik hormonu 7. 8.gün kana geçiyor ertesi gün idrara geçmesi imkansız bir şey.
Senin denemeden önce testin pik yapmışmıydı peki acaba sen pikten önce mi deneme yaptın yoksa pik oldu açıldı sonra tekrar mı koyulaştı
Ben doktor takibiyle yaptım. Cuma Sabah gittim 17.5 mm daha çatlamaya var dedi pazartesi gibi çatlar dedi. Cuma gece kasık ağrım çok oldu gece 3 te ovu testi yaptım silikti baya. Ertesi gün cumartesi sabahı yani tekrar gittim çatlamış dedi. Hemen eve gelip deneme yaptım. Denemeden sonra akşam tekrar ovu testi yaptım koyulaşmıştı. Hatta 2 kere yaptım koyulaştı. Nasıl yorumlanır bilemiyorum.
Başınız sağ olsun ne denir ki rabbim bir daha yaşatmasın. nedeni neymiş ne dedi doktorlar1 kızım var 2. Bebeğimde 9 aylık doğumda kaybettm
Canım ben tam yazarken sen beni sormuşsun yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım sizlere çünkü bu aralar aşırı ağlıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum bunalımdayım resmenHayallerimmm3 canım senin kaç gün geçti denemenin üstünden herhangi belirtin var mı?
Çok sağol canım sordugun için çok mutlu oldum cevabına okuyamadığım yazıları okudum bi günde ne çok şeyler olmuş bence tutmuştur senin de inş canmHayallerimmm3 canım senin kaç gün geçti denemenin üstünden herhangi belirtin var mı?
Hadi inşallah hayirlisiyla oğluna hamilesindir canım.tutmazsa bu ay vardır Rabbimin bildiği.gercekten araştırmak diyet yapmak bu konulara kafa yormak yoruyor.bazen diyorum hiç araştırmasam ogrenmesem rastgele denerdim dua edip daha mı iyiydi diye. Ama sonra düşünüyorum emek olmadan yemek olmuyor Rabbim belki bu vesileyle kendine yaklaştırıyor sonuçta ne kadar ugrasirsak sonunda tevekkül edip bekliyoruz.Canım ben bu ay doktor takiple başladım doktor olgunlaşmıyor yumurtan takibe gerek yok dedi ama sen bu hafta gün aşırı ilişkiye gir dedi bıraktı bir dahada gitmedim bende. Bu ay tutmazsa zaten eylüle kadar deneme falan istemiyorum düşünüyorum yıprandım bir yıldır onu yeme bunu araştır bilmem ne.. inşaallah bu ay tutmuş olsun bir deneme daha yaptım bıraktım artık beklemedeyim 14gün görünüyor takvimdede adete o da şaşmaz.
Canım ben denemeden 11 gün sonra yaptım çok silik çıktı hayalet gibi. 12. Gün yaptı eski topiklerden falan hamile kalanlar pozitifi gördülerKızlar denemeden yada yumurtlamayı gördükten kaç gün sonra hcg testi yapıyorsunuz şuan ovulasyon testi yapsam çıkar mi acaba ? Kimisi yazmış hamileyken t koyuydu hep koyu çıktı. Benim 25 ocakta yumurtlama oldu ne zaman test yapayım bat 2 şubattı yum. Geç oldu lütfen cevap verin ?
Tamam canım bende 8 şubata kadar bekleyip gelmezse test yapayım artık inş vardır bebişim. Benim belirti ve pms belirtileri aynı ya hiç bilemiyorum tek fark gecikme olunca test pozitif çıkıyor o yaniCanım ben denemeden 11 gün sonra yaptım çok silik çıktı hayalet gibi. 12. Gün yaptı eski topiklerden falan hamile kalanlar pozitifi gördüler
Aynen benimde öyle mide bulantisi falan hiç yaşamadım,adet belirtileriyle aynı.hadi inşallah sirasiyla alalım bebis haberleriniTamam canım bende 8 şubata kadar bekleyip gelmezse test yapayım artık inş vardır bebişim. Benim belirti ve pms belirtileri aynı ya hiç bilemiyorum tek fark gecikme olunca test pozitif çıkıyor o yani