Cnm başın sağolsun kaybettiğin bebeğin neydi ve kaç çocuk varBayanlar bişey sorcam deneyip tutturanlar sağ dan mı yumurtladığınızda denediniz bu dogrumu
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tutunur oğluşunKızlar pikle çatlama arası bu kadar kısa süren var mı? Yoksa benim yumurtam sağlıksız mıydı böyle oldu testte anlamadım ama değerlendirdim 12den sonraki testte tek denemeyle bıraktım. Pikte uzun kalsaydı bir daha denerdim ama gerek yok sanırım. Siz ne diyorsunuz? Bir de anlamsız şekilde heyecandan uyuyamadım denemeden sonra bu saate kadar bakalım Allah nasip ettiyse tutmuştur inşaallah, şimdi geçmez bana 14 gün
Hadi hayirli olsun canim insaallah zamanlaman güzel bence bu ay baya stres oldun sıkıntı çektik karşılığını alcan insaallah heyecanla bekliyoruz bizde 12 günüKızlar pikle çatlama arası bu kadar kısa süren var mı? Yoksa benim yumurtam sağlıksız mıydı böyle oldu testte anlamadım ama değerlendirdim 12den sonraki testte tek denemeyle bıraktım. Pikte uzun kalsaydı bir daha denerdim ama gerek yok sanırım. Siz ne diyorsunuz? Bir de anlamsız şekilde heyecandan uyuyamadım denemeden sonra bu saate kadar bakalım Allah nasip ettiyse tutmuştur inşaallah, şimdi geçmez bana 14 gün
Canim mantar varsa deneme yapma çünkü enfeksiyon mantar asidik yapıyomuş vajinayi ve kiz bebek için uygun ortam biliyosun tedavini ol öyle dene benceYa kızlar deneme yapacağımız ay hep aksilik.vs çıkıyor. Gerçekten ben stresin çok etkilediğini düşünüyorum.aylardir takip yapiyorum patır patır yumurtladim.bu ay dene yapacağım ya mantar çıktı bugün 13.gunum akıntı gelmeden sağ kasik ağrım var. Benim hep önce akıntı gelirdi.fitil mi etkiledi ki. Bezdum da
İnşallah oğlusun tutunmustur sana.insallah önce gebelik sonra erkek bebek haberini veririz sırasıyla canım kizlarKızlar pikle çatlama arası bu kadar kısa süren var mı? Yoksa benim yumurtam sağlıksız mıydı böyle oldu testte anlamadım ama değerlendirdim 12den sonraki testte tek denemeyle bıraktım. Pikte uzun kalsaydı bir daha denerdim ama gerek yok sanırım. Siz ne diyorsunuz? Bir de anlamsız şekilde heyecandan uyuyamadım denemeden sonra bu saate kadar bakalım Allah nasip ettiyse tutmuştur inşaallah, şimdi geçmez bana 14 gün
Biliyorum canım. 6 gündür fitil kullanıyorum.kasinti falan geçti bastada baya temizledi rahimi. Aylardır diyet takviye gücüm kalmadı deneyeyim diyordum kafam karıştıCanim mantar varsa deneme yapma çünkü enfeksiyon mantar asidik yapıyomuş vajinayi ve kiz bebek için uygun ortam biliyosun tedavini ol öyle dene bence
Zor bi süreç canim haklisin ama bunuda tamamla ondan sonra ilk firsatta olur insaallah bu surede kafani bosalt rahatla birazBiliyorum canım. 6 gündür fitil kullanıyorum.kasinti falan geçti bastada baya temizledi rahimi. Aylardır diyet takviye gücüm kalmadı deneyeyim diyordum kafam karıştı
Hayirlisi olsun oğlusun seninledir inşallahKızlar pikle çatlama arası bu kadar kısa süren var mı? Yoksa benim yumurtam sağlıksız mıydı böyle oldu testte anlamadım ama değerlendirdim 12den sonraki testte tek denemeyle bıraktım. Pikte uzun kalsaydı bir daha denerdim ama gerek yok sanırım. Siz ne diyorsunuz? Bir de anlamsız şekilde heyecandan uyuyamadım denemeden sonra bu saate kadar bakalım Allah nasip ettiyse tutmuştur inşaallah, şimdi geçmez bana 14 gün
Ya stresten cnm insallah bugun istedigin gibi olirda yum denersin cnm acaba bir doktarami gitseydin teyit ederdin en azindanCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah tutunur oğluşun
Ben deneme yapmadım canım henüz istediğim aşamaya gelmedi test. Dün bende de tuhaf bişeyler oldu malesef akşam 7 de yaptığım test açılmaya başladı 10 da tekrar koyulaştı ve hala koyu dünde yine yum akı kıvamında akıntı geldi oysa ki 2 gün önce yoğun bir şekilde gelmişti zatensanırım bu benim son test ile denemem olacak çünkü gerçekten stresten olacak yumu bile oldurmuyorum herşey üst üste aksilik oluyor. Rabbimin vardır elbet bir bildiği diyecek bişey bulamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Aynen cnm ya benimde akinti yoktu aksilik gibi hafif agri vardi solda bu ay hep aksiklikler beni de buldu yum erken catladi evde misafir vardi esim.gelmedi derken bu ay kaldiYa kızlar deneme yapacağımız ay hep aksilik.vs çıkıyor. Gerçekten ben stresin çok etkilediğini düşünüyorum.aylardir takip yapiyorum patır patır yumurtladim.bu ay dene yapacağım ya mantar çıktı bugün 13.gunum akıntı gelmeden sağ kasik ağrım var. Benim hep önce akıntı gelirdi.fitil mi etkiledi ki. Bezdum da
Bu ay benim de sanırım sağlıksızdı yum çünkü silinmiş test ultra pik göremedimYa stresten cnm insallah bugun istedigin gibi olirda yum denersin cnm acaba bir doktarami gitseydin teyit ederdin en azindan
Aynen cnm ya benimde akinti yoktu hafif agri vardi solda bu ay hep aksiklikler beni de buldu yum erken catladi evde misafir vardi esim.gelmedi isten derken bu ay kaldiYa kızlar deneme yapacağımız ay hep aksilik.vs çıkıyor. Gerçekten ben stresin çok etkilediğini düşünüyorum.aylardir takip yapiyorum patır patır yumurtladim.bu ay dene yapacağım ya mantar çıktı bugün 13.gunum akıntı gelmeden sağ kasik ağrım var. Benim hep önce akıntı gelirdi.fitil mi etkiledi ki. Bezdum da
Nolduysa cnm bize insallah subat uğuruyla gelir bize en iyi takip galiba dr takibi testlerde yanilma cok oliyor bir kadin dogumcu yazmis ki testler tam yum zamani veremez yazmisBu ay benim de sanırım sağlıksızdı yum çünkü silinmiş test ultra pik göremediminşallah canım gideceğim Dr a adet olunca
Haklısın canım bide o kadar emek verdik. Kadın doğuma gidip tekrat muayene olacağım bakalim ne diyecekZor bi süreç canim haklisin ama bunuda tamamla ondan sonra ilk firsatta olur insaallah bu surede kafani bosalt rahatla biraz
Kısmet canım ya olmadığında da vardır rabbimin bildiği.ben iki ay önce falan gitmiştim hafif akıntı için vermişti fitil.bu ay yine olunca telefonla danistim kullan tekrar dedi ama gideceğim doktora hem yumurta ne durumda diye.gecen sefer gittiğimde gebelik için çok uygunsun demişti hafif akıntı herkeste olur vs demişti ama erkek bebek için tertemiz olmak gerekiyor ya nasipAynen cnm ya benimde akinti yoktu hafif agri vardi solda bu ay hep aksiklikler beni de buldu yum erken catladi evde misafir vardi esim.gelmedi isten derken bu ay kaldi
bende fitil.kullandim ama 3 gun dr vermişti akinti icin
Nasip tabi cnm ekim ayindan belli bu ay olsun diger ay olsun diye diye subat ayina geldikKısmet canım ya olmadığında da vardır rabbimin bildiği.ben iki ay önce falan gitmiştim hafif akıntı için vermişti fitil.bu ay yine olunca telefonla danistim kullan tekrar dedi ama gideceğim doktora hem yumurta ne durumda diye.gecen sefer gittiğimde gebelik için çok uygunsun demişti hafif akıntı herkeste olur vs demişti ama erkek bebek için tertemiz olmak gerekiyor ya nasip
Canım bence de öyle ki birde herkeste aynı aşamalar olmuyor ben bu ay bunu daha iyi anladım herkesin ultra piki de normal piki de farklı inan ki... Artık eşim bile uzman oldu bana diyor ki bence senin ki çok koyu olmuyor bu aşamada çatlıyor sen boşa bekleyip kaçırıyorsun diyorNolduysa cnm bize insallah subat uğuruyla gelir bize en iyi takip galiba dr takibi testlerde yanilma cok oliyor bir kadin dogumcu yazmis ki testler tam yum zamani veremez yazmis