Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım test yaptın mı deneme olmadan önce?

Yaptım canım böyle çıktı bekledim bu kadar anca dağıldı idrar, sonrasında zaten deneme yaptık bıraktık ağrım akıntım vardı o saatte yoğundu sonrasında kesildi ağrımda. Sağlıklı yumurta ise çatlamıştır değilse zaten döllenme gerçekleşmez beklemedeyim artık.

Eklentiler

• 2A740914-DEFF-42BD-8836-A3686B266337.png
    572,1 KB · Görüntüleme: 39
Canım baya açık duruyor bu tam dağılmamış evet sen kafanı takma artık 14 gün sonunda inşallah güzel haberler alırız senden hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin oğluş

Canım baya açık duruyor bu tam dağılmamış evet sen kafanı takma artık 14 gün sonunda inşallah güzel haberler alırız senden hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin oğluş

Amin canım Allah razı olsun hepimize tez vakitte nasip olsun Bu ay bende sıramı sağdım sıradaki gelsin

Denemeden sonra tuttuysa koyulaşma mı oluyor gerçekten? Çünkü ben sabah deneme yaptım akşamında ovulasyon testi yaptım koyulaşma olmuştu demek tuttuğu için. Yani döllenme hemen mi gerçekleşti?

Denemeden sonra tuttuysa koyulaşma mı oluyor gerçekten? Çünkü ben sabah deneme yaptım akşamında ovulasyon testi yaptım koyulaşma olmuştu demek tuttuğu için. Yani döllenme hemen mi gerçekleşti?
Canım o yumun koyulaşmasıdır gebelik için olamaz çünkü gebelik hormonu 7. 8.gün kana geçiyor ertesi gün idrara geçmesi imkansız bir şey.
Senin denemeden önce testin pik yapmışmıydı peki acaba sen pikten önce mi deneme yaptın yoksa pik oldu açıldı sonra tekrar mı koyulaştı

Ben doktor takibiyle yaptım. Cuma Sabah gittim 17.5 mm daha çatlamaya var dedi pazartesi gibi çatlar dedi. Cuma gece kasık ağrım çok oldu gece 3 te ovu testi yaptım silikti baya. Ertesi gün cumartesi sabahı yani tekrar gittim çatlamış dedi. Hemen eve gelip deneme yaptım. Denemeden sonra akşam tekrar ovu testi yaptım koyulaşmıştı. Hatta 2 kere yaptım koyulaştı. Nasıl yorumlanır bilemiyorum.

Deme öyle bak umutlanıyorum inşaallah benimde tutmuştur ondan öyle koyulaşma olmuştur. Eskilerden birkaç kişi daha tuttuysa koyulaşma olur diyordu bakalım şimdi daha bir merak ediyorum

Kızlar denemeden yada yumurtlamayı gördükten kaç gün sonra hcg testi yapıyorsunuz şuan ovulasyon testi yapsam çıkar mi acaba ? Kimisi yazmış hamileyken t koyuydu hep koyu çıktı. Benim 25 ocakta yumurtlama oldu ne zaman test yapayım bat 2 şubattı yum. Geç oldu lütfen cevap verin ?

Hadi inşallah hayirlisiyla oğluna hamilesindir canım.tutmazsa bu ay vardır Rabbimin bildiği.gercekten araştırmak diyet yapmak bu konulara kafa yormak yoruyor.bazen diyorum hiç araştırmasam ogrenmesem rastgele denerdim dua edip daha mı iyiydi diye. Ama sonra düşünüyorum emek olmadan yemek olmuyor Rabbim belki bu vesileyle kendine yaklaştırıyor sonuçta ne kadar ugrasirsak sonunda tevekkül edip bekliyoruz.

Canım ben denemeden 11 gün sonra yaptım çok silik çıktı hayalet gibi. 12. Gün yaptı eski topiklerden falan hamile kalanlar pozitifi gördüler

Canım ben denemeden 11 gün sonra yaptım çok silik çıktı hayalet gibi. 12. Gün yaptı eski topiklerden falan hamile kalanlar pozitifi gördüler
Tamam canım bende 8 şubata kadar bekleyip gelmezse test yapayım artık inş vardır bebişim. Benim belirti ve pms belirtileri aynı ya hiç bilemiyorum tek fark gecikme olunca test pozitif çıkıyor o yani

Tamam canım bende 8 şubata kadar bekleyip gelmezse test yapayım artık inş vardır bebişim. Benim belirti ve pms belirtileri aynı ya hiç bilemiyorum tek fark gecikme olunca test pozitif çıkıyor o yani
Aynen benimde öyle mide bulantisi falan hiç yaşamadım,adet belirtileriyle aynı.hadi inşallah sirasiyla alalım bebis haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…