Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Benimde hic utra pik.gormedim senin dedigin gibi her ay farkli oliyor neyse bu ayda umit var insallah bu ayda hepimiz erkek bebeklere hamile oliruz eşin öğrenmiş bu isi desene
Fitil den bişey olmaz canım ama bana sorarsan adet bitimi yap fitili yuma yakın bırak
Tamam cnm yine ayni fitili aliyim zatwn icinde 3 tane 3 akşam da bitiyor

Şimdi ne aşamada test silinmişti tamamen belki iki yumurtan vardır bir de her zaman ultra pikede geçmeyebilir dün araştırdım biraz bir gebenin günlüğüde yazmıştı sanırım her kadında hatta t cden daha koyu bile çıkmayabilir yazmış yumurtlama olduğunda. Hakkımızda hayırlısı valla bende gün içinde birkaç defa daha yapcam testi tekrar koyulaşma olacak mı vs diye. Olan oldu artık gerisi tevekkül Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Fitil temizliyordur canım içini o akıntılara aldanma ve dediğin gibi dün deneme oldu tuttu tutmadı bilemem ama içime öyle rahatlama geldi ki anlatamam kurtuldum dedim bir yıldır stres düşün düşün delirdim. İnşaallah sağlıklı yumurtadır ve Allah’ın izniyle tutmuştur
Hadi hayirli olsun canim insaallah zamanlaman güzel bence bu ay baya stres oldun sıkıntı çektik karşılığını alcan insaallah heyecanla bekliyoruz bizde 12 günü bide arzumun takvimine uydu mu tarih canim
İnşaallah canım sağlıklıdır ve tutunmuştur Evet takvime uydu bakalım önemli olan Allah’ın takdirine uymuş mu bekleyip göreceğim.
İnşallah oğlusun tutunmustur sana.insallah önce gebelik sonra erkek bebek haberini veririz sırasıyla canım kizlar
Amin canım çok istiyorum.
Biliyorum canım. 6 gündür fitil kullanıyorum.kasinti falan geçti bastada baya temizledi rahimi. Aylardır diyet takviye gücüm kalmadı deneyeyim diyordum kafam karıştı
Aynen çok iyi anlıyorum insan süreçte zaten mahvoluyor dün artık stres yapmadım bıraktım kendimi dedim nasibimse kimse engel olamaz er geç beni bulur dedim deneme öncesi inşirah okudum kalbime ferahlık gelsin diye öylede oldu elhamdulillah bundan sonrası beklemek..
Hayirlisi olsun oğlusun seninledir inşallah Benimde oyle kisa cnm
Amin canım Allah razı olsun. Sabaha kadar uyumadım döllenme sonrası geçen biri ağrı sızı çektim yazmıştı acaba dedim bende ne olacak şimdiden belirtilere bel bağladım. Senin son testler aklıma geldi zaten t tamamen koyu olmamıştı dimi bu ay
Soğan kürü yapıyor musun ben akıntıda onun faydasını çok görmüştüm

aynı valla test yaparken eşime yorumlatıyordum bende bak bakalım öncekinden koyu mu vs diye diye adamları kadın doğumcu yapacağız

Nasip tabi cnm ekim ayindan belli bu ay olsun diger ay olsun diye diye subat ayina geldikf
Fitili ben bu ayda kullansam acaba bisey olirmu yumurtlama donemine yakin
Ben 6 gündür kullanıyorum canım yarın yumurtlama bekliyorum.agrilarim başladı yavaştan akıntım da başlardı galiba akıntıyı etkiliyor. Doktora sordum bişey olmaz yumurtlama olur dedi

Yapmadım soğan kürü canım ya keşke yapsaydım. İnan bende deneme yapıp kurtulmak istiyorum.Allah yazdıysa nasipte varsa zaten olur oğlumuz.az önce test yaptım esitlenmedi daha koyuluk.muhtemel yarın koyulasir benim hemen çatlıyor.insallah bende pikten sonra deneyeceğim.

Ben 6 gündür kullanıyorum canım yarın yumurtlama bekliyorum.agrilarim başladı yavaştan akıntım da başlardı galiba akıntıyı etkiliyor. Doktora sordum bişey olmaz yumurtlama olur dedi

Etkilemiyor canım ben yumurtlamadan bir hafta önceye kadar kullandım ve yumurta akıntım oldu özellikle dün akşamdan beri acayip olmuştu en son testimde böyle opak halinde geldi şimdilik daha olmadı bakalım nasip.

Benim acayip kısa sürdü pik silinme arası şüpheliyim yumurtam sağlıklı mıydı değil miydi Allah bilir ol derse herşey olur dedim yaptım. Sende öyle elinden geleni yap içine sinerse denemeni yap.

Aynen cnm t koyu olmadi benim.testte insan heycanlainyor demi tuttumu acaba tutmadimi diye insallah tutmistur cnm

Fitilin adi ne canim
Mixovul canim
Bence senin zamanlama da iyi oldu canım.yumurta atıldıktan sonra akıntı zaten kesiliyor
Benim acayip kısa sürdü pik silinme arası şüpheliyim yumurtam sağlıklı mıydı değil miydi Allah bilir ol derse herşey olur dedim yaptım. Sende öyle elinden geleni yap içine sinerse denemeni yap.
Testler markasına göre bile farklı gösteriyor.benim şimdi elimde olan test daha silik gösteriyor canım.bir de yumurta sağlıklı olmazsa zaten döllenme zor.insallah senin hayırlısıyla y kromozomu dollemistir
Bende bakayım doktor ne diyecek ona göre karar vereceğim içimden yap gitsin aman bee diye geçiyor

Aynen cnm t koyu olmadi benim.testte insan heycanlainyor demi tuttumu acaba tutmadimi diye insallah tutmistur cnm

Evet fazlasıyla hissettim. Sol kasıkta özellikle, yanma ve ağrı vardı. Birde alt karında şişkinlik gibi garip bir his vardı. Su topluyor gibi hissediyordum.

vay başıma gelenler test silindikten sonra nasıl oldu da ultra pike geçiş yaptı ben şok hemen eşimi aradım akşam gelebildiğin kadar erken gel bir daha deneme var dedim

Evet fazlasıyla hissettim. Sol kasıkta özellikle, yanma ve ağrı vardı. Birde alt karında şişkinlik gibi garip bir his vardı. Su topluyor gibi hissediyordum.

Ben gece çatladı sanmıştım ama şimdi test ultra pik gösteriyor akşam bir daha deneme yapmam lazım

Canım c daha koyu bak dikkat et teste eğer t nin daha da koyulaşması lazım bu ultra pik değil daha acele etme deneme yapmadan önce yine bir test yapıp deneme yap olur mu dün testinde dalgalanma olmuş aynı benim ki gibi olmuş ama benim 2.koyulaşmadan sonra yine açıldı dikkat et sende test yapmadan yapma sakın

Tamam canım şimdi yapcam bir test daha. Zaten geç olgunlaşan bir yumurta doktorun dediği gibi. Şimdi bolca havuç yiyorum çatlasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…