Canım bunu ben devam ettircem artık Zeyno19 fazla giremiyormuş. Bu akşamı atlatıyım da inşallah kaldığımız yerden devam edeceğizKizlar salati teficiye yarim kaldi bugun baslayalim kimde kaldiysak
yarim kalanları da birlikte bitirelim
Aynen iyi olur cnmCanım bunu ben devam ettircem artık Zeyno19 fazla giremiyormuş. Bu akşamı atlatıyım da inşallah kaldığımız yerden devam edeceğizhala bende eksik var o arkadaş okumadı eksikleri tamamlar devam ederiz keisn okuyacaklar ile birlikte
Canım pike geçti akşama deneme var inşallah
Sen ne yaptin cnm testin durumu neHadi hayırlısı olsun canım rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın tez vakitte
Sen ne yaptin cnm testin durumu ne
Evet canım naptın sen test devammı?Hadi hayırlısı olsun canım rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın tez vakitte
Aminnn canım Allah razı olsun cümlemize nasip olsun inşallahHadi hayırlısı olsun canım rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın tez vakitte
Gecmis olsun cnm daha once varmiydi yoksa yeni mi oluşmuşmuşEvet canım naptın sen test devammı?
Bende bgğn hastaneye gittim vajinada varis oluşmuş biraz canım sıkıldı inş normal doğuma mani olmaz sizler nasılsınz
Sağol canım yok daha önce yoktu zaten ben kendim fark ettim öyle gittim doktora rahim gazı sarkması da var dedi doktor başıma gelmeyen kalmadı şu hamilelikte yaniGecmis olsun cnm daha once varmiydi yoksa yeni mi oluşmuşmuş
Normal doğum oldugu icinmi acaba cnm saglikla kucagina al oglunuda cnm.gecer insallah bunlardaSağol canım yok daha önce yoktu zaten ben kendim fark ettim öyle gittim doktora rahim gazı sarkması da var dedi doktor başıma gelmeyen kalmadı şu hamilelikte yani
Aminnn canım Allah razı olsun cümlemize nasip olsun inşallah
Senin test ne durumda? Deneme yapınca atarım testlerimi
Ooo pike çok yakin kacirma canim sıkı takip et ☺Kızlar bana bir el atınpik oluyor sanırım şimdi yaptım üç saat sonra tekrarlıcam büyük ihtimal bende bu gece deneme yapacağım R rana20 M Maviayyy Ruveydam2015 Seymanur53
Oo canimKızlar bana bir el atınpik oluyor sanırım şimdi yaptım üç saat sonra tekrarlıcam büyük ihtimal bende bu gece deneme yapacağım R rana20 M Maviayyy Ruveydam2015 Seymanur53
Ooo pike çok yakin kacirma canim sıkı takip et ☺
Oo canimyakalmissin ozaman bu gece olacak deneme 2 saate bir yap istersen testi
Canım bu duaları okumayı unutmaTamam canım öyle yapayım hadi hayırlısıdua edin bizlere
Canım bu duaları okumayı unutma
Tazeanneeee R rana20 kızlar rabbim sizlere hayırlı, sağlıklı oğluşlar nasip etsin inşaAllah
Her şey gönlünüzce olsun. Bol bol dua ve tevekkül edin gerisi rabbime emanet inşaAllah
Aklımda canım Allah razı olsunCanım bu duaları okumayı unutma