Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kizlar salati teficiye yarim kaldi bugun baslayalim kimde kaldiysak
yarim kalanları da birlikte bitirelim
Canım bunu ben devam ettircem artık Zeyno19 fazla giremiyormuş. Bu akşamı atlatıyım da inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz hala bende eksik var o arkadaş okumadı eksikleri tamamlar devam ederiz keisn okuyacaklar ile birlikte

Aynen iyi olur cnm

Sen ne yaptin cnm testin durumu ne
Hadi hayırlısı olsun canım rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın tez vakitte
Evet canım naptın sen test devammı?
Bende bgğn hastaneye gittim vajinada varis oluşmuş biraz canım sıkıldı inş normal doğuma mani olmaz sizler nasılsınz

Evet canım naptın sen test devammı?
Bende bgğn hastaneye gittim vajinada varis oluşmuş biraz canım sıkıldı inş normal doğuma mani olmaz sizler nasılsınz
Gecmis olsun cnm daha once varmiydi yoksa yeni mi oluşmuşmuş

Sağol canım yok daha önce yoktu zaten ben kendim fark ettim öyle gittim doktora rahim gazı sarkması da var dedi doktor başıma gelmeyen kalmadı şu hamilelikte yani
Normal doğum oldugu icinmi acaba cnm saglikla kucagina al oglunuda cnm.gecer insallah bunlarda

Aminnn canım Allah razı olsun cümlemize nasip olsun inşallah
Senin test ne durumda? Deneme yapınca atarım testlerimi

Tamam canım at bende heyecan yaptım bekliyorum seninle aynı geceye denk gelmesi denemelerimizin

Dualarim sizlele kizlar1 R rana20 hadi ogluslariniz tutunsun sıkı sıkı size

Canım bu duaları okumayı unutma

Tazeanneeee R rana20 kızlar rabbim sizlere hayırlı, sağlıklı oğluşlar nasip etsin inşaAllah
Her şey gönlünüzce olsun. Bol bol dua ve tevekkül edin gerisi rabbime emanet inşaAllah

Amin Sağ olun kızlar Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin tez vakitte Şimdi birazdan bir test daha yapıp geceyi değerlendircem inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…