- 3 Ocak 2021
- 270
- 553
- 33
Canım bunu bende merak ediyorum ama onu testle bilemeyiz sanırım dr bilir. Sen piki değerlendir tevekkül et. Ben yeni gördüm kürü. Bu ay 4 tane incir 2 havucu 10 dk kaynattım 1 su bardağı suda o suyu içtim 1 saat sonra da inciri havucu yedim. Yanlış mı doğru mu bilmem ama bende işe yarıyor daha önce de yaptım 1 hafta her gün yaptım kimi adetten sonra 3 hafta diyor arastır yine deAkşam beklenen yumurta akıntısı geldi tahmin ettiğim gibi iki ya da üç güne pik olur ama çatlar mı çatlamaz mı onu testten nasıl anlayacağım mesela sağlıklı bir yumurta değilse pikken sonra nasıl silinecek
insallah gelisor catlar cnm
Bir yerde okudum bir kadinin yum buyumemis ama hamile kalmis nasil oluyor bu is anlamos değilim senin dedigin gibi 18.gun olursa denem yaparsin cnm
Canım bunu bende merak ediyorum ama onu testle bilemeyiz sanırım dr bilir. Sen piki değerlendir tevekkül et. Ben yeni gördüm kürü. Bu ay 4 tane incir 2 havucu 10 dk kaynattım 1 su bardağı suda o suyu içtim 1 saat sonra da inciri havucu yedim. Yanlış mı doğru mu bilmem ama bende işe yarıyor daha önce de yaptım 1 hafta her gün yaptım kimi adetten sonra 3 hafta diyor arastır yine de
Ne demek canım allah hayırlısı ile versin oğlunuTamam canım bu akşam çok yedim yarın kaynatmayı deneyeyim Allah razı olsun
Ne demek canım allah hayırlısı ile versin oğlunu
Haklısın en garantisi doktora gitmek ama mart gibi falan denemek içimden geçen o zamanki regl sonrası gideyim diyorum vücudumu tanıyayım dedim dün akşama doğru sağ kasığımda ağrı hissettım bu sabah tekrar yaptım cızgı kaybolmuş iyice...Slm.cnn benimde oyle aman aman testim koyu olmadi dr gittigimde catlamisti dr gidebilme imkanin varsa dr git cnm yum catlayip catlamadigina bakarsin
Eger gecen ay dedigin gibi olduysa bekle cnmn arkafasimizin dedigi gibi incir gercwkten faydasi oluyor buyumede havucta catlatiyor benim bu ay cok incir yememden erkwn gelisip cat oldu
2 güne kalır yada kalmaz pik olur inşallah canımAkşam beklenen yumurta akıntısı geldi tahmin ettiğim gibi iki ya da üç güne pik olur ama çatlar mı çatlamaz mı onu testten nasıl anlayacağım mesela sağlıklı bir yumurta değilse pikken sonra nasıl silinecek
Catlama olmus ozaman hakkinda hayirlisi olsun cnmHaklısın en garantisi doktora gitmek ama mart gibi falan denemek içimden geçen o zamanki regl sonrası gideyim diyorum vücudumu tanıyayım dedim dün akşama doğru sağ kasığımda ağrı hissettım bu sabah tekrar yaptım cızgı kaybolmuş iyice...
Ben kur denemedim ama inciri cok yemistim catlama oyuzden erken oldu galibaBu havuç kürü için ınternette 20 gün yazıyor regl sonrası 20 gün mü içilecek o su çok değil mi kafam karıştı:/
İnşaallah canım senin testler ne durumda atar msın buraya bizede fikir olur2 güne kalır yada kalmaz pik olur inşallah canım
evet folik asit cnm. hamile kalmayı kolaylaştırıyor sanırım.Sağlık olsun cnm gec olsun guc olmasin infolic folik asit gibi birsey mi subat ayi hepimize ugurlu gelsin
Canım pike geçti akşama deneme var inşallahİnşaallah canım senin testler ne durumda atar msın buraya bizede fikir olur
Kizlar eski topikten aldim okuyunDUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........
canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim esim bebek istemiyordu ben istedim Hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim Hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arad gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum fakat kiz istiyorum.. sirf ispatlamak icin erkek dogurmak isterimde allahinda izniyle... kizim yalniz kalmasin diyorumm ben ona baci getireyim istiyorum 2 kiz 2 oglan olsun ins
bu sekilde benim iki teyzemin bir oglu oldu ve üyelerimizden glyhasin 1 oglu oldu,ilkimin 1 oglu olacak insss
Hadi gozun aydin cnm insallah oglusun bugun tuttunsunCanım pike geçti akşama deneme var inşallah
Ayy inşallah canım inşallah dualarınıza talibim yineHadi gozun aydin cnm insallah oglusun bugun tuttunsun
Dualarimdasin cnmAyy inşallah canım inşallah dualarınıza talibim yine
Aminnn inşallah canım inşallah sağlıkla hayırla gelsin yavrularımızDualarimdasin cnmsansin bol olsun ikiz ikiz ogluslarin olsun
Amin cnmmAminnn inşallah canım inşallah sağlıkla hayırla gelsin yavrularımız