Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım bunu bende merak ediyorum ama onu testle bilemeyiz sanırım dr bilir. Sen piki değerlendir tevekkül et. Ben yeni gördüm kürü. Bu ay 4 tane incir 2 havucu 10 dk kaynattım 1 su bardağı suda o suyu içtim 1 saat sonra da inciri havucu yedim. Yanlış mı doğru mu bilmem ama bende işe yarıyor daha önce de yaptım 1 hafta her gün yaptım kimi adetten sonra 3 hafta diyor arastır yine de

insallah gelisor catlar cnm

Bir yerde okudum bir kadinin yum buyumemis ama hamile kalmis nasil oluyor bu is anlamos değilim senin dedigin gibi 18.gun olursa denem yaparsin cnm

Aynen canım bu ay deneme olacak nasipse verecek olan Allah inşaallah hepimize nasip olsun sağlıklı, hayırlı erkek bebeler

Tamam canım bu akşam çok yedim yarın kaynatmayı deneyeyim Allah razı olsun

Slm.cnn benimde oyle aman aman testim koyu olmadi dr gittigimde catlamisti dr gidebilme imkanin varsa dr git cnm yum catlayip catlamadigina bakarsin
Haklısın en garantisi doktora gitmek ama mart gibi falan denemek içimden geçen o zamanki regl sonrası gideyim diyorum vücudumu tanıyayım dedim dün akşama doğru sağ kasığımda ağrı hissettım bu sabah tekrar yaptım cızgı kaybolmuş iyice...

Bu havuç kürü için ınternette 20 gün yazıyor regl sonrası 20 gün mü içilecek o su çok değil mi kafam karıştı:/

Catlama olmus ozaman hakkinda hayirlisi olsun cnm
Bu havuç kürü için ınternette 20 gün yazıyor regl sonrası 20 gün mü içilecek o su çok değil mi kafam karıştı:/
Ben kur denemedim ama inciri cok yemistim catlama oyuzden erken oldu galiba

Kizlar eski topikten aldim okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…