- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Valla cnm ya ne olduysabizlere hayirlisiyla bir hamile kalmayi nasip etsin mevlam cok yorucu oluyor en iyisi salacan valla bu ne kiz test pik yaptımi silindi mi derdi
Değerlendiremedik cnm ya esim yanimda yoktu evde misafir vardi kaldi
Gecmis olsun cnm insallah onemli biseyin yoktur
Benim sol tarftaydi sivi cnm sende ne tarftaydi bana da dr dediki bu kadar cok istiyorsan kibrasa git dedi sinir oldum ya hayirlisi bakalim cnm gecti bu ay subata kaldi artik sen hamilesin dualarinda unutma cnm
Boşver sen o gereksizleri ya insanın sinirini bozuyorlar yani benim yumurtam sagdaydı ordan çatladı iki defa gittik çünkü bi gittik yumurta küçük dedi iki gğnsonra gittik çatlamış felan dedi benimde bgğn karnımın sağ tarafında baya bi Ağrı vardı haftaya muayenem var bakalım doktora soracağım bazen nefesimi kesiyor okadar agrı oluyor ini önemli bişi yoktur rabbim sana da buradaki arkadaşların hepsine de aaaacilen sağlıklı sıhhatli Salih bir erkek evlat nasip etsin inş sizi çok iyi anlıyorum beni okadar cinsiyet konusunda boğan eşimin tarafı erkek olduğunu duyunca bi arayıp hayırlı olsun bile demediler ya
Amin cnm.inşallah sende saglikla oglusunu kucagina alirsinBoşver sen o gereksizleri ya insanın sinirini bozuyorlar yani benim yumurtam sagdaydı ordan çatladı iki defa gittik çünkü bi gittik yumurta küçük dedi iki gğnsonra gittik çatlamış felan dedi benimde bgğn karnımın sağ tarafında baya bi Ağrı vardı haftaya muayenem var bakalım doktora soracağım bazen nefesimi kesiyor okadar agrı oluyor ini önemli bişi yoktur rabbim sana da buradaki arkadaşların hepsine de aaaacilen sağlıklı sıhhatli Salih bir erkek evlat nasip etsin inş sizi çok iyi anlıyorum beni okadar cinsiyet konusunda boğan eşimin tarafı erkek olduğunu duyunca bi arayıp hayırlı olsun bile demediler ya
Amin amin cnm hepimozin dileğini şu mübarek gecede rabbim nasip etsinAynen ya kendimizi yıpratmaktan başka bir şey değilRabbim emeklerimizin karşılığını sağlıkla hayırla ikiz üçüz erkek evlatlarla sonuçlandırsın inşaallah cinsiyet planlaması sayfasında kadın yazmış erkek bebek için planlama tuttu +1 erkekle diye ikizmiş rabbim bizede nasip etsin
Insallah terslemez cnm ya aslinda benim dr degildi yakin hastane diye gittimYaa bakalım beni tersleyecek mi sabah
Herkes okumadı canım
Canım 14 mm ise tahmini olarak pazartesi gününe çatlama olur ama bana sorarsan eğer çatlatma iğnesine gerek yok tamam garanti olur belki ama boşuna hormon almaya da gerek yok bence doğal yola çatlaması bana daha mantıklı geliyor.Kızlar gittim doktora sağ tarafta 14mm varmış pazartesi tekrar gel dedi hafta sonu çatlamaz demek test yapmaya devam edeyim mi? Bir de sana çatlama iğnesi yazarım dedi gerek var mı kendinden çatlamaz mı dedim bazen çatlamayabiliyor dedi? Siz ne düşünüyorsunuz gerek var mı iğneye kafamı karıştırdı. K Khvekokusu20 R rana20
Canım 14 mm ise tahmini olarak pazartesi gününe çatlama olur ama bana sorarsan eğer çatlatma iğnesine gerek yok tamam garanti olur belki ama boşuna hormon almaya da gerek yok bence doğal yola çatlaması bana daha mantıklı geliyor.Sen ne düşünüyorsun?
Evet sıra bende ama
Sen teste devam et tabi canım ne olur ne olmazO zaman ben yine hafta sonuna teste devam edeyim dimi? Bende aynı düşüncedeyim hiç hormon alıp dengemi bozmayayım. İnşaallah olacak Allah’ın izniyle
Canım benim hala eksik sağolsun L laylisho arkadaş girip bi haber vermedi dualayamadım duayı, haberim olsa en azından kendim tamamlar duasını yapardımEvet sıra bende amaHayallerimmm3 arkadaşın ki bitmedi.herkes bildirim vermedi. Kızlar dua grubumuz esnek davranıyor galiba.
Aynen bence de okuyamayacak olanlar söylesin en azından tamamlanır bı çaresine bakılır.havada kaldı yarım yamalak. Kimse kimsenin hakkına girmesin L laylisho daha önce girmiş bildirim yapabilir insan okuyamadım falan der ayıp yaniCanım benim hala eksik sağolsun L laylisho arkadaş girip bi haber vermedi dualayamadım duayı, haberim olsa en azından kendim tamamlar duasını yapardımbu şekilde devam etmesi sıkıntı olacak. Devamlı okuyan kişilerle az ve öz devam edelim bence sayımız fazla olur ama okunur K Khvekokusu20 bu konuya bence bi el at canım normalde sıradaki arkadaşın duası bugün bitmesi lazımdı
Sen teste devam et tabi canım ne olur ne olmazben olsam bende kabul etmem iğneyi
Canım yumun çatlama mm kişiye göre değişir ama 20 21 mm büyüklüğe gelince genelde çatlama olur
Cnm ne guzel tam.sag tarafmis insallah pazartesi kendiliginden çatlarKızlar gittim doktora sağ tarafta 14mm varmış pazartesi tekrar gel dedi hafta sonu çatlamaz demek test yapmaya devam edeyim mi? Bir de sana çatlama iğnesi yazarım dedi gerek var mı kendinden çatlamaz mı dedim bazen çatlamayabiliyor dedi? Siz ne düşünüyorsunuz gerek var mı iğneye kafamı karıştırdı. K Khvekokusu20 R rana20
Evet sıra bende amaHayallerimmm3 arkadaşın ki bitmedi.herkes bildirim vermedi. Kızlar dua grubumuz esnek davranıyor galiba.
Cnm eger okumadiysa sen bittir duani et bitiremezsen yardimda ederim sanaCanım benim hala eksik sağolsun L laylisho arkadaş girip bi haber vermedi dualayamadım duayı, haberim olsa en azından kendim tamamlar duasını yapardımbu şekilde devam etmesi sıkıntı olacak. Devamlı okuyan kişilerle az ve öz devam edelim bence sayımız fazla olur ama okunur K Khvekokusu20 bu konuya bence bi el at canım normalde sıradaki arkadaşın duası bugün bitmesi lazımdı
Benim 2 kızım da hep sağdan oldu hep sağ kasık ağrısı çektim Dr da büyükte sağdan demişti ve genel olarak hep sağdan hissediyorum sancıyı yum zamanı arada nadiren soldan gelir bu ay da soldan bence çünkü sol sızlıyor daha çokCnm ne guzel tam.sag tarafmis insallah pazartesi kendiliginden çatlar