Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Ya benimdw hep soldaydi cnm ben oyle hisediyordum gerci bu teoride gerçek değil hayirlisi bakalim cnm oğluslar gelsinde hangi taraftan gelirse gelsinbenimde hep sol agriri genelde

Canım bitirmek sorun değil ki okurum ama eğer arkadaş okuduysa bu sefer de fazla sayı olmuş olacak biliyorsun ki sayı önemli ne eksik ne fazla olacak
Evet cnm biliyorumm sayi önemli
okumus olsa haber verirdi heralde

İnşallah cumalar vakti Allahım hepimize oğlanlar nasip etsin. Benim de tam tersi kızlar soldan oldu ve bu ay yine soldan yum olacak galiba. Ben yine de Catlama anını yakalayıp değerlendireceğim.takdir Allah'ın..

Kızlar ben doktora gidemedim bugün ama eczaneden fitil alacağım.hafif kaşıntı var. Yalnız fitil yumurtlamayı etkiler mi bilenler bı cevap versin datli kizlar.

İnşallah cumalar vakti Allahım hepimize oğlanlar nasip etsin. Benim de tam tersi kızlar soldan oldu ve bu ay yine soldan yum olacak galiba. Ben yine de Catlama anını yakalayıp değerlendireceğim.takdir Allah'ın..
Amin amin hayırlı sağlıklı erkek evlati versin hepimize

Ya benimdw hep soldaydi cnm ben oyle hisediyordum gerci bu teoride gerçek değil hayirlisi bakalim cnm oğluslar gelsinde hangi taraftan gelirse gelsinbenimde hep sol agriri genelde
Aynen bende araştırdım baya.tek yumurtalıktan hem oğlu hem kızı da olan var. Yine de işte sanki benim sol yumurtalık çekim gücü var x leri seviyor gibi

Aynen bende araştırdım baya.tek yumurtalıktan hem oğlu hem kızı da olan var. Yine de işte sanki benim sol yumurtalık çekim gücü var x leri seviyor gibi
benimde ayni cnm hep sol bu ayda soldu dur bakalim.subattta ne olacak
Bu teoriye ben zaten inanmıyorum canım tek tüpü olanın kızı da oğlu da oluyor herşey Allahtan
Aynen cnm ya bizim elimizde degil rabbim nasip ederse herturlu veriyor

Cnm ne guzel tam.sag tarafmis insallah pazartesi kendiliginden çatlar

Pazartesi doktora gitmeden önce test durumuna göre gecesinden ilişki olmalı mı kafam karıştı hepten Aynen canım sağdan dedi zaten bir umut oldu içime inşaallah hayırlısıyla tutsun oğluşlar

Amin canım benimde geçen ay soldan ağrım olmuştu bu ay sağdaymış

Ne zaman tahmini yumurtlama? İnşaallah canım sağlıkla nasip olsun hepimize erkek bebeler

Ne zaman tahmini yumurtlama? İnşaallah canım sağlıkla nasip olsun hepimize erkek bebeler
Haftaya Çarşamba yada persembe yumurtlama tahmini..heyecan var şimdiden.ovulasyon testini akıntı gelmeye başlayınca yapacağım. Yardımlarınızı bekliyorum inşallah.esim de bıktı her sabah keçiboynuzu özü içmekten adamı bomba yaptım takviyelerle

Pazartesi doktora gitmeden önce test durumuna göre gecesinden ilişki olmalı mı kafam karıştı hepten Aynen canım sağdan dedi zaten bir umut oldu içime inşaallah hayırlısıyla tutsun oğluşlar
Senin pik kac saat suruyor cnm cat kadar ya iste bazen planladigun gibi olmuyor bana baksana cnm bu ay deneme yaprim dedim olmadi insallah subat ayinda yaptigim denemede hile kalirim yoksa uzayip gidecek

En azından içiyormuş benimki zoraki iki güne bir nazlana nazlana anca
Senin pik kac saat suruyor cnm cat kadar ya iste bazen planladigun gibi olmuyor bana baksana cnm bu ay deneme yaprim dedim olmadi insallah subat ayinda yaptigim denemede hile kalirim yoksa uzayip gidecek

Bir ay takip ettim sadece canım ondanda bir şey anlamadım kısa sürdü iki farklı zamanda koyulaştı test Birazdan akşam testimi yapcam bakalım ne durumda

Kızlar bu da bu akşam ki ne diyorsunuz pazara kadar pik yapar mı?

Eklentiler

• 578AE9A0-9C82-4BB0-9C72-FAC1F486BA8E.jpeg
    69,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…