Canım bitirmek sorun değil ki okurum ama eğer arkadaş okuduysa bu sefer de fazla sayı olmuş olacak@Hayallerimmm3 cnm kac kisi bildirim yapmadi
Cnm eger okumadiysa sen bittir duani et bitiremezsen yardimda ederim sana
Ya benimdw hep soldaydi cnm ben oyle hisediyordum gerci bu teoride gerçek değil hayirlisi bakalim cnm oğluslar gelsinde hangi taraftan gelirse gelsinBenim 2 kızım da hep sağdan oldu hep sağ kasık ağrısı çektim Dr da büyükte sağdan demişti ve genel olarak hep sağdan hissediyorum sancıyı yum zamanı arada nadiren soldan gelir bu ay da soldan bence çünkü sol sızlıyor daha çokkızların tam tersi olmuş olacak tutarsa o zaman kocaman bir Aminnnnn
Evet cnm biliyorumm sayi önemliCanım bitirmek sorun değil ki okurum ama eğer arkadaş okuduysa bu sefer de fazla sayı olmuş olacakbiliyorsun ki sayı önemli ne eksik ne fazla olacak
İnşallah cumalar vakti Allahım hepimize oğlanlar nasip etsin. Benim de tam tersi kızlar soldan oldu ve bu ay yine soldan yum olacak galiba. Ben yine de Catlama anını yakalayıp değerlendireceğim.takdir Allah'ın..Benim 2 kızım da hep sağdan oldu hep sağ kasık ağrısı çektim Dr da büyükte sağdan demişti ve genel olarak hep sağdan hissediyorum sancıyı yum zamanı arada nadiren soldan gelir bu ay da soldan bence çünkü sol sızlıyor daha çokkızların tam tersi olmuş olacak tutarsa o zaman kocaman bir Aminnnnn
Amin amin hayırlı sağlıklı erkek evlati versin hepimizeİnşallah cumalar vakti Allahım hepimize oğlanlar nasip etsin. Benim de tam tersi kızlar soldan oldu ve bu ay yine soldan yum olacak galiba. Ben yine de Catlama anını yakalayıp değerlendireceğim.takdir Allah'ın..
Aynen bende araştırdım baya.tek yumurtalıktan hem oğlu hem kızı da olan var. Yine de işte sanki benim sol yumurtalık çekim gücü var x leri seviyor gibiYa benimdw hep soldaydi cnm ben oyle hisediyordum gerci bu teoride gerçek değil hayirlisi bakalim cnm oğluslar gelsinde hangi taraftan gelirse gelsinbenimde hep sol agriri genelde
Bu teoriye ben zaten inanmıyorum canım tek tüpü olanın kızı da oğlu da oluyor herşey AllahtanYa benimdw hep soldaydi cnm ben oyle hisediyordum gerci bu teoride gerçek değil hayirlisi bakalim cnm oğluslar gelsinde hangi taraftan gelirse gelsinbenimde hep sol agriri genelde
Yok canım etkilemez merak etme ama kesinlikle kullan bak ihmal etmeKızlar ben doktora gidemedim bugün ama eczaneden fitil alacağım.hafif kaşıntı var. Yalnız fitil yumurtlamayı etkiler mi bilenler bı cevap versin datli kizlar.
Aynen bende araştırdım baya.tek yumurtalıktan hem oğlu hem kızı da olan var. Yine de işte sanki benim sol yumurtalık çekim gücü var x leri seviyor gibi
Aynen cnm ya bizim elimizde degil rabbim nasip ederse herturlu veriyorBu teoriye ben zaten inanmıyorum canım tek tüpü olanın kızı da oğlu da oluyor herşey Allahtan
Cnm ne guzel tam.sag tarafmis insallah pazartesi kendiliginden çatlar
Benim 2 kızım da hep sağdan oldu hep sağ kasık ağrısı çektim Dr da büyükte sağdan demişti ve genel olarak hep sağdan hissediyorum sancıyı yum zamanı arada nadiren soldan gelir bu ay da soldan bence çünkü sol sızlıyor daha çokkızların tam tersi olmuş olacak tutarsa o zaman kocaman bir Aminnnnn
İnşallah cumalar vakti Allahım hepimize oğlanlar nasip etsin. Benim de tam tersi kızlar soldan oldu ve bu ay yine soldan yum olacak galiba. Ben yine de Catlama anını yakalayıp değerlendireceğim.takdir Allah'ın..
Haftaya Çarşamba yada persembe yumurtlama tahmini..heyecan var şimdiden.ovulasyon testini akıntı gelmeye başlayınca yapacağım. Yardımlarınızı bekliyorum inşallah.esim de bıktı her sabah keçiboynuzu özü içmektenNe zaman tahmini yumurtlama? İnşaallah canım sağlıkla nasip olsun hepimize erkek bebeler
Senin pik kac saat suruyor cnm cat kadar ya iste bazen planladigun gibi olmuyor bana baksana cnm bu ay deneme yaprim dedim olmadi insallah subat ayinda yaptigim denemede hile kalirim yoksa uzayip gidecekPazartesi doktora gitmeden önce test durumuna göre gecesinden ilişki olmalı mı kafam karıştı heptenAynen canım sağdan dedi zaten bir umut oldu içime inşaallah hayırlısıyla tutsun oğluşlar
Haftaya Çarşamba yada persembe yumurtlama tahmini..heyecan var şimdiden.ovulasyon testini akıntı gelmeye başlayınca yapacağım. Yardımlarınızı bekliyorum inşallah.esim de bıktı her sabah keçiboynuzu özü içmektenadamı bomba yaptım takviyelerle
Senin pik kac saat suruyor cnm cat kadar ya iste bazen planladigun gibi olmuyor bana baksana cnm bu ay deneme yaprim dedim olmadi insallah subat ayinda yaptigim denemede hile kalirim yoksa uzayip gidecek