Cnm kizlar daha bilirde benim boyle olduktan birgun sonra yavas yavas koyulasmaya başladıAy deme ya erken olmasın inşaallah
Cnm kizlar daha bilirde benim boyle olduktan birgun sonra yavas yavas koyulasmaya başladı
Deneme yapacak misin peki canim belkide yumurtan buyumez belli mi olur yine normal zamaninda yum olur du bakalim benim 1 ay öyle olmustuHayattaki şansım ne diyeyimnasip artık tevekkül edip bekleyeceğim yarında yaparım test duruma göre perşembe giderim belki doktora
Nasip cnm hic bir zaman bizim istediğiniz olmuyor hayatta yada planladigimiz gibi rabbim.hakkimizda saglikli hayirlis bir erkek evladi nasip etsinHayattaki şansım ne diyeyimnasip artık tevekkül edip bekleyeceğim yarında yaparım test duruma göre perşembe giderim belki doktora
İnşallah canım senin de hemencecik tutunsun oğluşun. Pik te mi deneyeceksin hafif silinince miInsallah tutunmuştur oğlusun cnm benimde gece pik yapacak gibi bakalim
Amin cnm ya silinince diye duaunuyorum yarin sabah dr gitmeyi dusunuyorum ondan sonra netlestirim durumu nasil olacak hic bir bilgim yok gunduz olursa esim iste olacak aksam olursa iyi olur kafam cok karisik valla cnm ya rabbim bu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallahİnşallah canım senin de hemencecik tutunsun oğluşun. Pik te mi deneyeceksin hafif silinince mi
Deneme yapacak misin peki canim belkide yumurtan buyumez belli mi olur yine normal zamaninda yum olur du bakalim benim 1 ay öyle olmustu
Nasip cnm hic bir zaman bizim istediğiniz olmuyor hayatta yada planladigimiz gibi rabbim.hakkimizda saglikli hayirlis bir erkek evladi nasip etsin
Yaa benimde böyle küt diye koyulasti ama yeterince olmadi bi turlu pike geçmedi gunlerce sürdü yani sonrada zaten silindi pik olmadan muhtemelen o ay yeterince büyümedi yumurtam ne bilim seninde belki gec büyür normal zamaninda yumurtlarsin insaallah canimNasıl olmuştu canım test koyulaştı mı erkenden böyle erken mi çatladı? Yok kuzum 30undan önce çatlatsa deneme yapmayacağım içimde kalacak sonra kendi kendimi yerim ben biliyorum
Amin cnm ya silinince diye duaunuyorum yarin sabah dr gitmeyi dusunuyorum ondan sonra netlestirim durumu nasil olacak hic bir bilgim yok gunduz olursa esim iste olacak aksam olursa iyi olur kafam cok karisik valla cnm ya rabbim bu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah
Yaa benimde böyle küt diye koyulasti ama yeterince olmadi bi turlu pike geçmedi gunlerce sürdü yani sonrada zaten silindi pik olmadan muhtemelen o ay yeterince büyümedi yumurtam ne bilim seninde belki gec büyür normal zamaninda yumurtlarsin insaallah canim
Amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin Ya bende kendime kiziyorum ya diyorum kendine gel rabbim ne guzel ikitane vermis nasibinde varsa olur yoksa kendini bu kadar üzmeye değer mi diyorum etrafina bak diyorum haline şükret diyip kendimi telkin ediyorum cnm biz insan oğlunuz gönül istiyor evin varsa araban olsun istersin neyin eksikse onu istersinn rabbim herkesin hayalini gercektestirsinAmin canım isteyen herkese rabbim nasip etsin inşaallah zor imtihan etmesin Allah ne bileyim ne zaman erkek bebek görsem haberini alsam böyle kalbim acıyor kızıyorum kendime neden bu kadar taktım kafama diye.
Amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin Ya bende kendime kiziyorum ya diyorum kendine gel rabbim ne guzel ikitane vermis nasibinde varsa olur yoksa kendini bu kadar üzmeye değer mi diyorum etrafina bak diyorum haline şükret diyip kendimi telkin ediyorum cnm biz insan oğlunuz gönül istiyor evin varsa araban olsun istersin neyin eksikse onu istersinn rabbim herkesin hayalini gercektestirsin
E canım bende denemedim 2 oğlumda da mesela ilk oğlumda her gün oldu ilişki 2. (Düşük olan) oğlumda yumurtlama bittikten sonra tek ilişki ile. Şimdiki denemelerimde 3. Ayım. İlk ayda silikleşme olunca denedim tutmadı geçen ay pik ve silikleşmede denedim bir gün arayla tutmadı. Bu ay t çok koyu iken 12 saat sonra renk eşitlendi o zaman denedim birazdan bi daha test yaparım açılmaya başladıysa yarın akşam tekrar denecegm allah nasip etsin inş hayırlısı ile benim pikler 2 3 gün sürünce ne yapayım bilemiyorum tüm yolları denedim bu ayda tutmaz sa dr ile takip edicem bu ay gidemedim çok istedim ama olmadıDoğru bence tutacaksa Allah nasip edecekse 10 ilişkiyle bile tutar canım. Şimdi arkadaşımdan öğrendim kadın hiçbir şey denememiş ilk bebeği olacak erkekmiş.darısı bizlere olsun inşaallah
E canım bende denemedim 2 oğlumda da mesela ilk oğlumda her gün oldu ilişki 2. (Düşük olan) oğlumda yumurtlama bittikten sonra tek ilişki ile. Şimdiki denemelerimde 3. Ayım. İlk ayda silikleşme olunca denedim tutmadı geçen ay pik ve silikleşmede denedim bir gün arayla tutmadı. Bu ay t çok koyu iken 12 saat sonra renk eşitlendi o zaman denedim birazdan bi daha test yaparım açılmaya başladıysa yarın akşam tekrar denecegm allah nasip etsin inş hayırlısı ile benim pikler 2 3 gün sürünce ne yapayım bilemiyorum tüm yolları denedim bu ayda tutmaz sa dr ile takip edicem bu ay gidemedim çok istedim ama olmadı
Bende öyle canım bugün arkadasın oğlu oldu duruma koymuş ölen oğlum geldi aklıma oda şimdi böyle tulumlar giyecekti daha bi kaç haftalık olacaktı dedim ağladım ve ben hala hamile kalmaya uğraşıyorum olmuyor diye çok üzüldüm.Amin canım isteyen herkese rabbim nasip etsin inşaallah zor imtihan etmesin Allah ne bileyim ne zaman erkek bebek görsem haberini alsam böyle kalbim acıyor kızıyorum kendime neden bu kadar taktım kafama diye.
Bende öyle canım bugün arkadasın oğlu oldu duruma koymuş ölen oğlum geldi aklıma oda şimdi böyle tulumlar giyecekti daha bi kaç haftalık olacaktı dedim ağladım ve ben hala hamile kalmaya uğraşıyorum olmuyor diye çok üzüldüm.
Canım benim ikisi de var çok şükür kız da erkek te evim de var sağlığımda ama işte o acı kaybım bebeğimi kucağıma alamamak beni derinden etkiledi ve gerçekten çocuk altın top kız i olan oğlanı tabiki de ister insan tatmak istiyor çok şükür ederek rabbimizden isteyelim kaç arkadaşım 3 oğlu varken kız için uğraştılar ve kızları oldu. Allahım in hazinesi çok geniş hepimizede hayırlısı ile istediklerimizi nasip etsin aratmasın inş. Benim bu sefer kızım olursa da üzülmem asla yeterki aratmasın ben zaten 4. De istiyorum hayalim de 2 kız 2 erkek anne babanın evlatlarına bırakacağı en büyük servet kardeş bence eşimde bende çok seviyoruz kalabalık aileyiAmin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin Ya bende kendime kiziyorum ya diyorum kendine gel rabbim ne guzel ikitane vermis nasibinde varsa olur yoksa kendini bu kadar üzmeye değer mi diyorum etrafina bak diyorum haline şükret diyip kendimi telkin ediyorum cnm biz insan oğlunuz gönül istiyor evin varsa araban olsun istersin neyin eksikse onu istersinn rabbim herkesin hayalini gercektestirsin
Canım bende mesajlara geri dönerek okudum da testin rengine aldanma benim 6 gün böyle renkte devam etti bende dedim ki adetim in son günü yumurtladım ve ertesi gün ilişki olmuştu kesin hamile kaldım test ondan hep böyle çıkıyor.Hayattaki şansım ne diyeyimnasip artık tevekkül edip bekleyeceğim yarında yaparım test duruma göre perşembe giderim belki doktora
Canım bende mesajlara geri dönerek okudum da testin rengine aldanma benim 6 gün böyle renkte devam etti bende dedim ki adetim in son günü yumurtladım ve ertesi gün ilişki olmuştu kesin hamile kaldım test ondan hep böyle çıkıyor.baya kurdum kafam da biliyorum çünkü yumurtlamayı 23. Günde gördüm baya gecikti bu ay ya başta oldu yada olmayacak artık derken yakaladım test te..