- 3 Ocak 2021
- 270
- 553
- 33
Hadi bakalım hayırlısı olsun bugün de çift çizgi benim ama t ile c aynı olmuş dün t patlamış gibiydi resmen bugün değerlendiririm ama ben 3 gün üst üste yapmayı düşünüyorum bilmem doğru muBende incir yiyorum surekli cnm dun yaptim daha belirgin degildi yarina koyulasir heralde
Sağol canım ağzına sağlık teşekkür ediyorumCanim okudum Allah kabul etsin dualarımızı sana hayırlı salih bir erkek bebek nasip etsin Rabbim
Teşekkür ederim canım benim ağzına sağlıkBen bitirdim arkadaşım rabbim gönlündekini hayırlısıyla ömrüne nasip etsin
Test fotoğrafını ekleyeyim şimdi, canım silikleştikten 1 saat sonra ilişki oldu, ondan sonra garanti olsun diye 2 saat sonra tekrar ilişki oldu ama tutmadı bugün adet oldum
Tecrübeli kizlar el atin denemeler tek mi olsun pikken yoksa pik+silikken mi
Ah keske erkekler uygulasalar cnm valla esime diyorum.birini yapiyorsa birinin yapmiyorKizlar saracoglunun bi videosunu izledim şimdi
Ari poleni haftada 2 3 kez
Propolis haftada 2 3 kez
Yeşil mercimek
Ceviz
Mantar
Keciboynuzu pekmezi
Bunlari tüketin erkek bebek için diyo yazayim dedim sizede
Insallah tutunmuştur oğlusun cnm benimde gece pik yapacak gibi bakalimHadi bakalım hayırlısı olsun bugün de çift çizgi benim ama t ile c aynı olmuş dün t patlamış gibiydi resmen bugün değerlendiririm ama ben 3 gün üst üste yapmayı düşünüyorum bilmem doğru mu
Bizimki alkali suyunu ve keciboynuzu özünü ben demeden içiyor şükür gerisi hak getireAh keske erkekler uygulasalar cnm valla esime diyorum.birini yapiyorsa birinin yapmiyor
Cnm yumun erken olacak gibi gozukuyorKızlar sattan sonra 9.günüm böyle koyuluk normal mi daha erken değil mi? 30-31 gün döngü aralığım
Canım ben mesela doktor kontrolüne gitmesem kaçıracaktım yumurtlamayı bence en mantıklısı doktor kafan rahat olur test pik felan anlamıyorum benTecrübeli kizlar el atin denemeler tek mi olsun pikken yoksa pik+silikken mi
Alkali suyu iciyoruz tuz ve et urunlerini de tuketiyor polende kayinbaba balci ondan gerisin yok cnm bizdede valla inanirmisin peyniri yumurtayi yogurt yemeyi ozledimBizimki alkali suyunu ve keciboynuzu özünü ben demeden içiyor şükür gerisi hak getireama bunlari her iki tarafinda tüketmesi lazımmış
Yaa peynir yoğurt çok değil ama hafta sonu yumurta yiyoruz nasip artik napiyimAlkali suyu iciyoruz tuz ve et urunlerini de tuketiyor polende kayinbaba balci ondan gerisin yok cnm bizdede valla inanirmisin peyniri yumurtayi yogurt yemeyi ozledim
O olacak zatende hafta sonuna falan denk gelmez insaallah dr kontrolü olursa catlama saatini söylüyor mu ortalama bi zaman en azindan o sartlarda tek iliski olabilir bence yoksa 2 diye düşünüyorum benCanım ben mesela doktor kontrolüne gitmesem kaçıracaktım yumurtlamayı bence en mantıklısı doktor kafan rahat olur test pik felan anlamıyorum ben
Ya cnm nasip tabiki yoksa oglu olanlarin hepsine bakiyorum.aileden ortaya karisik besleniyorlarYaa peynir yoğurt çok değil ama hafta sonu yumurta yiyoruz nasip artik napiyim
Hadi bakalım hayırlısı olsun bugün de çift çizgi benim ama t ile c aynı olmuş dün t patlamış gibiydi resmen bugün değerlendiririm ama ben 3 gün üst üste yapmayı düşünüyorum bilmem doğru mu
Aynenöyle vala canimYa cnm nasip tabiki yoksa oglu olanlarin hepsine bakiyorum.aileden ortaya karisik besleniyorlar
Cnm yumun erken olacak gibi gozukuyor
Senin nasil olmustu bu arada canim denemen daha önce bahsettin ama unuttum valaCanım ben mesela doktor kontrolüne gitmesem kaçıracaktım yumurtlamayı bence en mantıklısı doktor kafan rahat olur test pik felan anlamıyorum ben
Canım ben mesela doktor kontrolüne gitmesem kaçıracaktım yumurtlamayı bence en mantıklısı doktor kafan rahat olur test pik felan anlamıyorum ben