Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bende incir yiyorum surekli cnm dun yaptim daha belirgin degildi yarina koyulasir heralde
Hadi bakalım hayırlısı olsun bugün de çift çizgi benim ama t ile c aynı olmuş dün t patlamış gibiydi resmen bugün değerlendiririm ama ben 3 gün üst üste yapmayı düşünüyorum bilmem doğru mu

Test fotoğrafını ekleyeyim şimdi, canım silikleştikten 1 saat sonra ilişki oldu, ondan sonra garanti olsun diye 2 saat sonra tekrar ilişki oldu ama tutmadı bugün adet oldum

Çok silinme olmuş canım sanki bir önceki test daha uygun gibiymiş sanki denemeye. Hayırlısıyla şubatta hepimizden güzel haberler alırız inşaallah

Tecrübeli kizlar el atin denemeler tek mi olsun pikken yoksa pik+silikken mi 🙃😉

Valla canım bu duruma göre değişiyor pik ve sonrası daha mantıklı gibi sanki 🤷🏻‍♀️

Kızlar sattan sonra 9.günüm böyle koyuluk normal mi daha erken değil mi? 30-31 gün döngü aralığım

Eklentiler

• 472C75AB-5C64-482A-9318-15752CC80304.png
    472C75AB-5C64-482A-9318-15752CC80304.png
    681,3 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar saracoglunun bi videosunu izledim şimdi
Ari poleni haftada 2 3 kez
Propolis haftada 2 3 kez
Yeşil mercimek
Ceviz
Mantar
Keciboynuzu pekmezi
Bunlari tüketin erkek bebek için diyo yazayim dedim sizede 🤭😇
Ah keske erkekler uygulasalar cnm valla esime diyorum.birini yapiyorsa birinin yapmiyor 🙂

Hadi bakalım hayırlısı olsun bugün de çift çizgi benim ama t ile c aynı olmuş dün t patlamış gibiydi resmen bugün değerlendiririm ama ben 3 gün üst üste yapmayı düşünüyorum bilmem doğru mu
Insallah tutunmuştur oğlusun cnm benimde gece pik yapacak gibi bakalim

Bizimki alkali suyunu ve keciboynuzu özünü ben demeden içiyor şükür gerisi hak getire 😁 ama bunlari her iki tarafinda tüketmesi lazımmış
Alkali suyu iciyoruz tuz ve et urunlerini de tuketiyor polende kayinbaba balci ondan gerisin yok cnm bizdede valla inanirmisin peyniri yumurtayi yogurt yemeyi ozledim🙁🤤

Canım ben mesela doktor kontrolüne gitmesem kaçıracaktım yumurtlamayı bence en mantıklısı doktor kafan rahat olur test pik felan anlamıyorum ben
O olacak zatende hafta sonuna falan denk gelmez insaallah dr kontrolü olursa catlama saatini söylüyor mu ortalama bi zaman en azindan o sartlarda tek iliski olabilir bence yoksa 2 diye düşünüyorum ben

Doğru bence tutacaksa Allah nasip edecekse 10 ilişkiyle bile tutar canım. Şimdi arkadaşımdan öğrendim kadın hiçbir şey denememiş ilk bebeği olacak erkekmiş. 💙 darısı bizlere olsun inşaallah

Canım ben mesela doktor kontrolüne gitmesem kaçıracaktım yumurtlamayı bence en mantıklısı doktor kafan rahat olur test pik felan anlamıyorum ben

Bende doktora gideceğim Cuma’ya düşünüyordum ama test sanki daha erken koyulaşacakmış gibi geldi bana aksilik işte biz ne plan yaparsak yapalım nasip inşaallah gönlümüzdekiler nasip olur allahım varlığıylada yokluğuylada imtihan etmesin içim sıkılıyor düşündükçe.😕

X